Disseny Hub Barcelona

Disseny Hub Barcelona Nou espai de referència del disseny a Barcelona a la Plaça de les Glòries.
(74)

Funcionando como de costumbre

🏆 Només queden quatre dies perquè tanquin les convocatòries pels #PremisFAD!📆  Presenteu les vostres propostes abans de ...
23/01/2021

🏆 Només queden quatre dies perquè tanquin les convocatòries pels #PremisFAD!

📆 Presenteu les vostres propostes abans de dimecres 27. Trobareu les bases de participació aquí: bit.ly/3qBR0lk

📸 David Klein.

🗣️ Xavier Fina: «Fer política és prendre decisions, no llençar diners i esperar que les coses caiguin».El gestor cultura...
21/01/2021

🗣️ Xavier Fina: «Fer política és prendre decisions, no llençar diners i esperar que les coses caiguin».

El gestor cultural i professor de l'Escola Superior de Música de Catalunya, Xavier Fina, assenyala que a Catalunya no hi ha hagut un pla de política cultural sòlid que hagi permès construir un sector potent i econòmicament viable. Proposa fer xarxa a escala local, invertir més recursos públics, aliar-se estratègicament amb el sector privat, i crear grans empreses culturals.

Fina ha participat en el fòrum de debat 'Ciutat, turisme i cultura', que ha conclòs avui en una sessió plenària al #DissenyHub.

👉 Llegiu l'entrevista completa aquí: bit.ly/3p2VWPZ

🙋 Participa a la nova edició del programa #Creamedia, que dona suport a la creació d’empreses del sector de les indústri...
19/01/2021

🙋 Participa a la nova edició del programa #Creamedia, que dona suport a la creació d’empreses del sector de les indústries creatives i culturals, dissenyant un itinerari a mida de les persones emprenedores.

📆 Inscriu-t'hi fins al 7 de febrer: http://bit.ly/39Kme2V

Promogut per Cultura. Generalitat de Catalunya, Barcelona Activa, Fundació Catalunya Cultura, Fundació Carulla, ESCAC Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya i l'Institut Català de les Empreses Culturals.

🌺 El Museu del Disseny de Barcelona convida l'arquitecte i professor d'Història de l'Art i l'Arquitectura a ETSAB, Juan ...
17/01/2021

🌺 El Museu del Disseny de Barcelona convida l'arquitecte i professor d'Història de l'Art i l'Arquitectura a ETSAB, Juan José Lahuerta, a parlar sobre per què Antoni #Gaudí no era un dissenyador pròpiament?

El #disseny és un projecte, un treball intel·lectual, que es planifica i s'executa. Gaudí no feia això sinó que tenia una pràctica més experimental, i rarament considerava que havia conclòs un projecte.

Lahuerta ens ho explicarà en detall a la conferència "Contra el disseny: el cas Gaudí" que podreu seguir en streaming al canal de YouTube del #MuseudelDisseny.

📆 Dimecres 20 a les 19 h.
👉 Streaming: bit.ly/3qkKIq5

🏆 La 13a edició dels Restaurant & Bar Design Awards ja està en marxa! Fins al 25 d'abril, les convocatòries estan oberte...
16/01/2021

🏆 La 13a edició dels Restaurant & Bar Design Awards ja està en marxa! Fins al 25 d'abril, les convocatòries estan obertes per reconèixer el millor disseny i interiorisme del sector de l'hosteleria internacional.

👉 bit.ly/2XBHtOP via Diariodesign

🏆 Si voleu presentar les vostres propostes als #PremisFAD 2021, podeu fer-ho fins al 27 de gener!Creats al 1958 per l'ar...
15/01/2021

🏆 Si voleu presentar les vostres propostes als #PremisFAD 2021, podeu fer-ho fins al 27 de gener!

Creats al 1958 per l'arquitecte Oriol Bohigas, són els guardons més antics d'Europa en l'àmbit de l'arquitectura i l'interiorisme, i uns dels més prestigiosos a nivell espanyol.

👉 Consulteu les bases aquí: bit.ly/3nK1bTh

🖥️ L'estudi de #Barcelona Medio Design Studio ha creat l'escriptori ideal per treballar en espais petits. Plegat, el mob...
14/01/2021

🖥️ L'estudi de #Barcelona Medio Design Studio ha creat l'escriptori ideal per treballar en espais petits. Plegat, el moble #Halfadesk ocupa uns 30 cm de fons, sent una solució perfecta en l'era del teletreball.

👉 bit.ly/3igBacX via Diariodesign

✈️ La crisi causada per la pandèmia de la COVID-19 i les restriccions que impedeixen la lliure mobilitat de les persones...
13/01/2021

✈️ La crisi causada per la pandèmia de la COVID-19 i les restriccions que impedeixen la lliure mobilitat de les persones han posat en el punt de mira el model econòmic que considera el turisme com la font principal de riquesa de la ciutat de #Barcelona, i que la fa econòmicament dependent d’aquest.

Una crisi que, alhora, ens dona l’oportunitat de repensar la relació de la ciutat amb “l’economia del visitant” i ressituar i enfortir el diàleg entre els mons de la cultura i el turisme.

El dia 20 de gener, la Regidoria de Turisme i Indústries Creatives, junt amb Barcelona Cultura, promou el Fòrum de debat ‘Ciutat, turisme i cultura’ amb l’objectiu que, a partir de la reflexió i el debat entre persones expertes i representants d’aquests àmbits, s’identifiquin espais potencials de relació i estratègies d’intervenció a mig i llarg termini.

👉 Inscriviu-vos-hi aquí: https://bit.ly/39npSjb

⏳ Encara esteu a temps de fer la vostra proposta del disseny de l'enllumenat de Nadal de la ciutat de #Barcelona per 202...
08/01/2021

⏳ Encara esteu a temps de fer la vostra proposta del disseny de l'enllumenat de Nadal de la ciutat de #Barcelona per 2021, 2022 i 2023!

L'ADI-FAD juntament amb l'Ajuntament Barcelona.cat convoca als professionals i equips de disseny industrial a desenvolupar una proposta de projecte d'enllumenat, dels carrers Aragó i Gran Via, i de la plaça Catalunya.

Els equips interessats hauran de presentar els seus portafolis abans de dilluns, 11 de gener, a les 15 h, via correu electrònic a [email protected].

👉 Consulteu les bases aquí: bit.ly/2L8M6x2

🛍️Recupereu l'entrevista que FAD Barcelona va fer a Antoni Bassas. Un amant del disseny que, al 1987, va fer la seva lli...
05/01/2021

🛍️Recupereu l'entrevista que FAD Barcelona va fer a Antoni Bassas. Un amant del disseny que, al 1987, va fer la seva llista de noces a #Vinçon.

👉 Llegiu-la aquí: shorturl.at/iDESX

🏫 L'Ajuntament Barcelona.cat i el Consorci Educació Barcelona han posat un marxa un pla de transformació de 10 patis esc...
03/01/2021

🏫 L'Ajuntament Barcelona.cat i el Consorci Educació Barcelona han posat un marxa un pla de transformació de 10 patis escolars que reivindiquen l'educació a l'aire lliure i la ciutat saludable.

L'any 2017, les Jornades "Disseny per viure" del Museu del Disseny de Barcelona van abordar el disseny com a transmissor de coneixement. Les conferències i presentacions van girar al voltant de projectes que buscaven millorar les experiències educatives.

👉 Recupereu la conferència de Rosan Bosch Studio, dissenyadora holandesa especialitzada en espais educatius, aquí: bit.ly/3mFZANv

📆  Teniu fins al dia 10 de gener per visitar l'exposició "Emergència! Dissenys contra la COVID-19" al Museu del Disseny ...
31/12/2020

📆 Teniu fins al dia 10 de gener per visitar l'exposició "Emergència! Dissenys contra la COVID-19" al Museu del Disseny de Barcelona!

Un recull d'iniciatives que, des del món del disseny, han volgut donar resposta a la crisi sanitària causada per la pandèmia.

No us la perdeu!

📸 Xavi Padrós.

🏆 Teniu fins al 5 de gener per visitar l'exposició dels #PremisFAD 2020 i dels Premis Habitàcola "Habitar la platja" a l...
28/12/2020

🏆 Teniu fins al 5 de gener per visitar l'exposició dels #PremisFAD 2020 i dels Premis Habitàcola "Habitar la platja" a la seu del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)!

L’exposició mostra els projectes seleccionats, finalistes i guanyadors dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme 2020, en les categories Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i paisatge i Intervencions Efímeres. També hi trobareu els projectes finalistes i guanyadors dels Premis FAD Internacionals, de Pensament i Crítica i dels Premis Habitàcola per a estudiants d’arquitectura i disseny.

Una exposició organitzada per ArquinFAD, imprescindible per descobrir què està passant en l’àmbit arquitectònic a Espanya i Portugal i per conèixer els millors projectes que els estudis locals han desenvolupat a nivell internacional.

📆 DL-DV 10-19 h, DS 10-14 h, DG tancat.

💫 L’ADI-FAD convoca als professionals i equips de disseny industrial a presentar-se per a l’encàrrec del disseny de l’en...
27/12/2020

💫 L’ADI-FAD convoca als professionals i equips de disseny industrial a presentar-se per a l’encàrrec del disseny de l’enllumenat de #Nadal de #Barcelona 2021, 2022 i 2023, per l’Ajuntament Barcelona.cat. Fins a l'11/1!

👉 Consulteu les bases aquí: bit.ly/34VXWSb

24/12/2020

🎄 El #DissenyHub us desitja unes bones festes i un feliç 2021!

🌟 ¡El #DissenyHub os desea unas felices fiestas y un próspero 2021!

🎅🏼 The #DesignHub wishes you a Merry Christmas and a Happy 2021!

❗🏆 L'ArquinFAD convoca els #PremisFAD 2021! Podeu fer propostes d'obres i presentació de material fins el dia 27 de gene...
23/12/2020

❗🏆 L'ArquinFAD convoca els #PremisFAD 2021! Podeu fer propostes d'obres i presentació de material fins el dia 27 de gener de 2021 a les 12 h.

Creats al 1958, es tracta dels guardons més longeus d’Europa en l’àmbit de l’arquitectura i l’interiorisme i un dels més prestigiosos de la península Ibèrica.

👉 Tota la informació i les bases aquí: bit.ly/2LI1TmA

☀️ Avui és diumenge i les portes del Museu del Disseny de Barcelona estan obertes de manera gratuïta de 15 a 20 h!Si enc...
20/12/2020

☀️ Avui és diumenge i les portes del Museu del Disseny de Barcelona estan obertes de manera gratuïta de 15 a 20 h!

Si encara no heu visitat les noves exposicions "Modernisme, cap a la cultura del disseny" i "Emergència! Dissenys contra la COVID-19", avui és un bon dia per fer-ho, a banda de revisitar (o conèixer per primera vegada!) les exposicions "Del Món al Museu", "El Cos Vestit" i "Dissenyes o Treballes?", de disseny de producte, moda i indumentària històrica, i disseny gràfic.

Us esperem al #DissenyHub!

📸 Martí Pujol

👠 Enguany el Sustainable Challenge ha buscat replantejar el futur del sector de la moda des del punt de vista de la sost...
19/12/2020

👠 Enguany el Sustainable Challenge ha buscat replantejar el futur del sector de la moda des del punt de vista de la sostenibilitat a partir de la perspectiva de gènere.

Per això, 40 estudiants de disseny d’escoles d’Espanya i del Regne Unit, assessorats per expertes de les dues nacionalitats, han treballat desenvolupant dissenys i conceptes de moda que comparteixen l’objectiu d’entendre perspectives fora del normatiu, per poder aplicar noves metodologies dins dels processos de creació i distribució de la moda.

El resultat són nous enfocaments i propostes en àmbits de la moda com el disseny, el patronatge, el màrqueting, el periodisme especialitzat, el retail design, el càsting, la fotografia i l’estilisme.

♀️ Vine a descobrir-los fins al 31 de desembre en una instal·lació a peu de carrer al Centre Comercial Glòries, on trobaràs un aparador des del qual poder veure i valorar els treballs dels estudiants seleccionats. Una instal·lació que ens ajudarà a replantejar-nos com és la moda que consumim.

🎨 Aquest cap de setmana, t'esperem a l'Urban Creative District del Poblenou Urban District!Apropa't al barri del #Poblen...
17/12/2020

🎨 Aquest cap de setmana, t'esperem a l'Urban Creative District del Poblenou Urban District!

Apropa't al barri del #Poblenou els dies divendres 18, dissabte 19 i diumenge 20 i coneix el motor creatiu de la ciutat, alhora que contribueixes a la reactivació econòmica del barri.

Trobaràs subhastes solidàries, tallers familiars, mostres de peces d'art, disseny, il·lustració i artesania, instal·lacions lumíniques, actuacions musicals i espais d'activitats muralistes i d'artistes.

✌️ Vine, el districte creatiu de #Barcelona t'espera!

🤖 En una hora comença l'última taula rodona "Neomatèria Talks: Orgànic i robòtic" amb Robert D. Thompson, director cient...
15/12/2020

🤖 En una hora comença l'última taula rodona "Neomatèria Talks: Orgànic i robòtic" amb Robert D. Thompson, director científic de Materfad Barcelona, Surzhana Radnaeva, dissenyadora i fotògrafa, i Ryu Jong Dae, dissenyador.

👉 Inscriviu-vos-hi aquí: bit.ly/37ilYZa

✨ «La desaparició d'un lloc com #Vinçon és il·lustrativa, perquè més que una botiga, era un lloc on anaves a xerrar. #Ba...
14/12/2020

✨ «La desaparició d'un lloc com #Vinçon és il·lustrativa, perquè més que una botiga, era un lloc on anaves a xerrar. #Barcelona estava plena de galeries, llibreries, espais amb activitat... i de cop i volta va quedar buida. Ara l'hem de recuperar!»

Anna Gasulla és publicista i cofundadora l'any 2012 de l'agència creativa Make it GAS. Conversem amb ella sobre la publicitat, el seu món i la seva passió, que ha maridat a l'agència amb el "saber fer" del disseny.

💡 Gasulla ens explica com es construeix una agència que busca camins poc convencionals per realitzar allò que es proposi, i ens dona idees perquè fem que Barcelona torni a brillar.

👉 Llegiu l'entrevista aquí: bit.ly/2KrRlqQ

☕ 🍴 La #cafeteria del #DissenyHub ha reobert i us està esperant amb deliciosos cafès, dolços, entrepans i plats per empo...
12/12/2020

☕ 🍴 La #cafeteria del #DissenyHub ha reobert i us està esperant amb deliciosos cafès, dolços, entrepans i plats per emportar de Sauleda.

Atureu-vos a fer una mossegada o un beure amb nosaltres!

📸 Dizy Díaz.

🔴 Avui a les 18.30 h arriba un altre #FADLive a les vostres pantalles!«Tips: experiències útils per entrar al mercat» és...
10/12/2020

🔴 Avui a les 18.30 h arriba un altre #FADLive a les vostres pantalles!

«Tips: experiències útils per entrar al mercat» és el títol de la sessió d'avui, on dissenyadors i marques independents que han aconseguit fer-se un lloc al mercat compartiran la seva experiència amb aquells que també volen viure de vendre les seves pròpies creacions.

José Antonio Roda, il·lustrador que des de 2017 es guanya la vida dibuixant i ho ha fet per institucions com l’Ajuntament Barcelona.cat o el Ayuntamiento de Madrid, així com per a El País Semanal o Instagram.

Xavi Mora, cofundador de livingthings, una editoria que combina disseny i artesania en objectes quotidians de llarga durada, respectuosos amb les persones i el seu entorn, connectant usuari i objecte.

Natalie Capell, que des de 2002 crea els seus vestits al seu atelier de #Barcelona, cadascun fet a mà amb una paciència infinita i un gran amor pel material.

I finalment, Teixits Vicens, una empresa de #Mallorca que fabrica roba de llengües o ikats artesanalment des de 1854. Segueixen el legat i la filosofia dels seus creadors: produir de manera intel·ligent, no més ràpida.

Presenta i modera Andrés Rodreguez, editor i director de Forbes España i Tapas, i president de Spain Media.

👉 Registreu-vos-hi gratuïtament aquí: bit.ly/3n3u1OG

🎁 Vols fer regals originals aquest #Nadal? Vols promoure el disseny local i #sostenible? Visita el #DesignMarketBcn del ...
06/12/2020

🎁 Vols fer regals originals aquest #Nadal? Vols promoure el disseny local i #sostenible? Visita el #DesignMarketBcn del FAD Barcelona, que enguany s'ha fet virtual!

El Design Market és el mercat de dissenyadors independents que el Foment de les Arts i del Disseny (FAD) organitza cada Nadal. Després de vuit anys consecutius aquest mercat s’ha convertit en una cita imprescindible per als amants del bon disseny.

Moda, complements, joieria, publicacions, pòsters, productes de papereria, Il·luminació, petit mobiliari, articles per a la llar, jocs, articles infantils, artesania, art i molt més!

🎄 Remena tot el que hi ha al #DesignMarketBcn i fes els millors regals aquestes festes: bit.ly/3gbKYnu

🚨 Encara no heu visitat l'exposició temporal "Emergència! Dissenys contra la COVID-19" del Museu del Disseny de Barcelon...
04/12/2020

🚨 Encara no heu visitat l'exposició temporal "Emergència! Dissenys contra la COVID-19" del Museu del Disseny de Barcelona?

La mostra fa un recull d'iniciatives i projectes que, des del món del disseny, han buscat donar una resposta ràpida a la crisi causada per la pandèmia.

Des de mascaretes fins a respiradors, bates, robots, i també material gràfic. Una col·lecció diversa que fa palès que el disseny et pot salvar la vida.

📆 Podeu visitar-la fins al 10 de gener!

📸 Martí Pujol (Bonastre Photo).

💡 Els propers dies 9 i 10 de desembre, el Museu del Disseny de Barcelona us porta les jornades "Disseny per viure: Disse...
02/12/2020

💡 Els propers dies 9 i 10 de desembre, el Museu del Disseny de Barcelona us porta les jornades "Disseny per viure: Dissenyant futurs en temps d'emergència", on es debatrà sobre el paper social del disseny i es plantejaran escenaris diversos post-COVID-19.

Conversarem amb persones rellevants del sector creatiu que hi tenen molt a dir. No us ho perdeu!

📆 DC 9 i DJ 10 de 18 a 20.30 h.
Streaming YouTube Museu del Disseny.

🎄 Us heu adonat que ha arribat el #Nadal a #Barcelona?Barcelona centre de Disseny junt amb la Direcció de Comerç de l'Aj...
29/11/2020

🎄 Us heu adonat que ha arribat el #Nadal a #Barcelona?

Barcelona centre de Disseny junt amb la Direcció de Comerç de l'Ajuntament Barcelona.cat i el Districte d'Horta-Guinardó han organitzat la nova edició de la iniciativa "Els llums de Nadal il·luminen el comerç", que pretén innovar i dinamitzar el comerç de proximitat tradicional dels barris de la ciutat en el marc de la campanya de Nadal.

Per dur a terme l’acció s'ha convidat a participar les escoles de disseny Ártidi Escuela Superior d’Aparadorisme de Barcelona, ESDi Escuela Superior de Diseño, IED Instituto Europeo de Diseño, La Salle BCN, LCI Barcelona i UPC Terrassa, així com a nombrosos comerços del barri d'Horta.

Veniu a veure aquests aparadors decorats per joves dissenyadors locals fins al 7 de gener!

🏆 Et vas perdre la cerimònia dels #PremisADI del 24 de novembre?👉 Si vols recuperar-la i conèixer tots els guardonats, f...
28/11/2020

🏆 Et vas perdre la cerimònia dels #PremisADI del 24 de novembre?

👉 Si vols recuperar-la i conèixer tots els guardonats, fes clic aquí! bit.ly/37aBk0w

🔲 Tot i que cada cop hi ha més coneixement sobre la tecnologia d’impressió 3D, hi ha una manca d’adopció d’aquest coneix...
23/11/2020

🔲 Tot i que cada cop hi ha més coneixement sobre la tecnologia d’impressió 3D, hi ha una manca d’adopció d’aquest coneixement en l’àmbit del disseny, on actualment només es considera un subconjunt de possibilitats i beneficis de la tecnologia però se segueix obviant gran part del ventall d’oportunitats i beneficis que presenta en un futur.

La Barcelona Design Week porta dues taules rodones on s’abordarà passat, present i futur de la fabricació i l’ús de nous materials a partir de l’experiència dels actors principals del mercat actual del sector 3D.

📆 DC 25 a partir de les 9.30 h. Inscripció aquí: bit.ly/3pPJKTo

♀️ Roberto Piqueras: «El Sustainable Challenge busca crear un espai fora dels marcs capitalistes on es formen les dissen...
21/11/2020

♀️ Roberto Piqueras: «El Sustainable Challenge busca crear un espai fora dels marcs capitalistes on es formen les dissenyadores».

El dissenyador i pedagog social Roberto Piqueras, en nom de Moda-FAD, ha comissariat, junt amb la directora creativa de la Manchester Design Week, Lucy-Isoben Bonner, l’activitat Sustainable Challenge 2020: Gender Perspective in Fashion, dins de la @barcelonadesignweek.

Parlem amb ell sobre sostenibilitat en la indústria de la moda, així com la responsabilitat de les dissenyadores i els dissenyadors per fer propostes que contemplin la perspectiva de gènere, en un sentit transversal, en tots els trams de la cadena de producció.

👉 Llegiu l'entrevista aquí: bit.ly/3kPvPsT

📸 Martí Pujol (Bonastre Photo).

🏅 GRUPO TRAGALUZ guanya el premi Laus Empreses i Entitats 2020! L'ADG-FAD ha atorgat el premi a al grup de restauració p...
19/11/2020

🏅 GRUPO TRAGALUZ guanya el premi Laus Empreses i Entitats 2020!

L'ADG-FAD ha atorgat el premi a al grup de restauració per la seva significativa aposta i estreta vinculació del projecte amb el disseny gràfic, el disseny d'interiors i el disseny de mobiliari des de sempre, i per haver confiat en professionals de renom com Peret, Pepe Cortés, Javier Mariscal i Sandra Tarruella, entre molts d'altres.

👏 Enhorabona, Grupo Tragaluz!

🛍️ A partir de demà, aparadors de l'Avinguda Diagonal de Barcelona es vincularan a la Barcelona Design Week per donar su...
16/11/2020

🛍️ A partir de demà, aparadors de l'Avinguda Diagonal de Barcelona es vincularan a la Barcelona Design Week per donar suport al comerç de proximitat!

La intervenció, de la mà del jove talent de les escoles de disseny, es farà als aparadors dels establiments, el primer reclam que reben els ciutadans quan passegen pel carrer, i anirà alineada amb el lema de la BDW “Disseny per a l’activisme”.

No us perdeu #DissenyenDiagonal!

14/11/2020

🌐 #AcrossBorders és una iniciativa global, col·laborativa i intercultural que aposta pel disseny com a eina per a trencar fronteres i crear un impacte positiu a la societat.

Reivindica la nostra identitat cultural, diversitat i multiplicitat de punts de vista, aprofundint en les nostres diferències i similituds a través del disseny. Les fronteres són punts de trobada, no barreres; encreuaments de camins on tots podem trobar-nos per imaginar un destí millor.

Per això, la iniciativa ha connectat a més de 50 dissenyadores, il·lustradores, cal·lígrafes o tipògrafes de 30 països diferents, que han dissenyat 30 cartells solidaris que es podran adquirir online a la web d’Across Borders fins al 20 de desembre amb l’objectiu de recaptar fons per donar Dignity Kits a dones refugiades.

📍 Els podreu veure exposats al #DissenyHub del 17 al 29 de novembre.

Organitza Barcelona centre de Disseny, Aiats & Mayuscula
Patrocina: HP
Partners producció: CANADA Punto Consulting Lavisual HTCViveArts Fedrigoni UK Vanguard Foilco
Col·labora: Marc Martí, Zeferino & Hivern Discs

#BDW2020 #DesignActivism

Dirección

Plaça De Les Glòries 37
Barcelona
08018

Horario de Apertura

Lunes 16:00 - 21:00
Martes 09:00 - 21:00
Miércoles 09:00 - 21:00
Jueves 09:00 - 21:00
Viernes 09:00 - 21:00
Sábado 09:00 - 21:00
Domingo 09:00 - 21:00

Teléfono

+34 932 566 700

Notificaciones

Sé el primero en enterarse y déjanos enviarle un correo electrónico cuando Disseny Hub Barcelona publique noticias y promociones. Su dirección de correo electrónico no se utilizará para ningún otro fin, y puede darse de baja en cualquier momento.

Contato El Museo

Enviar un mensaje a Disseny Hub Barcelona:

Videos

Museos cercanos


Otros Museos de arte moderno en Barcelona

Mostrar Todas

Comentarios

#LlumBCN20 MAGIC EVENING
Algú sap com puc arribar en tren desde Mataró? No se si aniria millor q baixes al Clot i agafar el metro o a Sant Adrià i pendre el Tram? Algú em pot ajudar? Es q estic liadisima. Gracies
Vols ser un dels 20 joves que viuran una experiència única en el programa #MIDtalent? Després de l'èxit de les convocatòries anteriors, amb més de 100 participants i 16 propostes innovadores, l'edició d'enguany torna a convocar joves que vulguin adquirir competències sobre #EmprenedoriaCreativa i potenciar el seu perfil professional a través del #DesignThinking. Suma-t'hi 👉 http://www.mercatideesdisseny.cat
🎥 El documental "Leaning into the wind", dirigit per Thomas Riedelsheimer, explora l'obra d'Andy Goldsworthy i segueix l'escultor i ecologista en la seva exploració de les capes del món i en l’impacte del pas del temps sobre el seu art i sobre si mateix. La seva obra es caracteritza per l’experimentació, l’exploració del món i de si mateix a través d’obres efímeres i permanents que desenvolupa en el paisatge, en les ciutats i en el seu cos. Es projectarà el pròxim 12 de maig a la Filmoteca de Catalunya, en el marc de l'Arqu[in]film'19, la Mostra de Cinema d'Arquitectura de Barcelona.
Hola, Os envito a participar en este taller de dibujo al natural, para más info, hecha un vistazo en nuestro evento en Facebook https://www.facebook.com/events/2115361175215122/?ti cl
Hola a tots! com van els projectes d'interiors? què proposeu a les parets? mireu el que recomana Expert Line... https://www.facebook.com/expertline.es/videos/503883356644837/
Armando Rangel y Paulina Jahn
....X....BCN.....