Museu Can Framis

Museu Can Framis Can Framis és el Museu de Pintura Contemporània de la Fundació Vila Casas on s'hi troben al voltant de 300 obres pictòriques exposades que daten des la dècada dels 60 fins l'actualitat, de diversos artistes nascuts o residents a Catalunya.
(55)

Can Framis és la darrera creació de la Fundació Vila Casas, inaugurat el mes d’abril del 2009 on s'exposen al voltant de 300 obres, que daten des de la dècada dels 60 fins l'actualitat i que pertanyen a diversos artistes nascuts o residents a Catalunya. A l'Espai A0 de Can Framis se celebren exposicions temporals. Can Framis va ser una fàbrica de finals del s.XVIII, propietat de la família Framis, que amb el temps va perdre la seva activitat i es va convertir en el record de la industria pròpia del Poblenou. Avui, com a Museu de Pintura Contemporània, és un racó per a la contemplació artística situat en el mateix districte, a la zona del [email protected], que ha canviat la indústria per la innovació. La rehabilitació va ser realitzada per l'estudi d'arquitectes BAAS. [email protected] de Barcelona, acull el fons pictòric de la Fundació. Així mateix, el museu de Can Framis, que disposa de més de 3.800 m2 expositius, destina una àrea a tallers pedagògics.

Museu Can Framis's cover photo
04/06/2020

Museu Can Framis's cover photo

29/05/2020

Estem molt contents/es d’anunciar que els 4 espais de la Fundació Vila Casas, Museu Can Framis, Espais Volart, Museu Palau Solterra i Museu Can Mario, tornen a obrir les seves portes el divendres 12 de juny.

〰️ S’han prorrogat les exposicions temporals.
〰️ El proper juliol inaugurem noves exposicions als museus de l’Empordà.

Consulteu la nostra pàgina web per posar-vos al dia!
👉https://bit.ly/2TQMGAH

Us hi esperem!

---

Estamos muy conento/as de anunciar que los 4 espacios de la Fundació Vila Casas, Museu Can Framis, Espais Volart, Museu Palau Solterra i Museu Can Mario, vuelven a abrir sus puertas el viernes 12 de junio.

〰️ Se han prorrogado las exposiciones temporales.
〰️ El próximo julio se inauguran nuevas exposiciones en los museos del Empordà.

Consultad nuestra página web 👉https://bit.ly/3dqMKPH

¡Os esperamos!

"Les persistències es van repetint, sempre a la recerca, i l’exposició permet descobrir-les, comparant obres de diferent...
29/05/2020

"Les persistències es van repetint, sempre a la recerca, i l’exposició permet descobrir-les, comparant obres de diferents èpoques amb elements formals molt semblants. Com, per exemple, les cal·ligrafies, que aniran evolucionant des d’una primigènia gestualitat que s’endinsava en el signe com a grafia, anant més enllà de la simple lletra per esdevenir un símbol."
✍️Toni Álvarez de Arana al catàleg de l’exposició “Persistències” d’Enric Ansesa.

📷 Enric Ansesa, Escrits des del silenci (1977).

💻#LaVilaCasasAcasa
EXPOSICIÓ VIRTUAL, CATÀLEG i ENTREVISTES
👉 http://bit.ly/2wgjUAt

....

“Las persistencias van repitiéndose, siempre a la búsqueda, y la exposición nos permite descubrirlas, comparando obras de diferentes épocas con elementos formales muy parecidos. Como, por ejemplo, las caligrafías, que han ido evolucionando desde una primigenia gestualidad que se introducía en el signo como una grafía, yendo más allá de la simple letra para convertirse en un símbolo.”
✍️Toni Álvarez de Arana al catálogo de la exposición “Persistències” de Enric Ansesa

📷Enric Ansesa, Escrits des del silenci (1977).

💻#LaVilaCasasAcasa
EXPOSICIÓN VIRTUAL, CATÁLOGO y ENTREVISTAS
👉 http://bit.ly/3abyYy5

ATENCIÓ, FAMÍLIES! Compartiu-ho amb els nens i nenes!📷A la imatge veieu l’obra “Arbres arrelats a l’aire d’enlloc” que l...
27/05/2020

ATENCIÓ, FAMÍLIES! Compartiu-ho amb els nens i nenes!

📷A la imatge veieu l’obra “Arbres arrelats a l’aire d’enlloc” que l’artista Xevi Vilaró va pintar l’any 2005.

👉 L’obra de l’artista gironí es mou entre un estil realista i una interessant aproximació a l’art de masses popular (Pop Art), que atén a la quotidianitat i alhora a la creació d’espais imaginaris que ens fan viatjar més enllà de tot allò tangible. En aquest quadre realitzat en oli sobre tela podem observar uns individus sense rostre, uns personatges sense identitat que, tal i com indica el títol de l’obra - “...en l’aire d’enlloc” - estan situats en un espai sense definir, com si es tractés d’ombres que vaguen en un paisatge hermètic, inanimat i fred.

✏L’artista durant un temps va realitzar quadres amb persones sense rostre perquè segons ell l’esser humà es perd en les coses supèrflues o artificials i s’oblida de l’essència que ens lliga a la natura.
Us animen a crear un collage amb personatges que desconeixeu i que podeu contextualitzar en espais reals, imaginaris o neutres.

🛠️ Materials: Podeu utilitzar com a suport una cartolina o qualsevol tipus de suport rígid on adherir-hi imatges que podeu extreure de fulletons, revistes, papers d’embolicar o diaris. Aquestes imatges que prèviament haureu retallat, les podeu encolar directament sobre el suport (tècnica del Collage) o només per la base de forma que quedin com si trepitgessin l’asfalt del suport (obra tridimensional o pop-up). Si feu servir una cartolina de color podeu deixar el fons monocrom, tal i com fa l’artista en algunes de les seves creacions.
Compartiu els resultats amb nosaltres! #LaVilaCasasAcasa

---

¡ATENCIÓN, FAMÍLIAS! ¡Compartid la actividad con los niños y niñas!

📷 En la imagen podéis ver la obra “Arbres arrelats a l’aire d’enlloc” que el artista Xevi Vilaró realizó en el año 2005.

👉 La obra de Vilaró se tambalea entre un estilo realista y una interesante aproximación al arte de masas popular (Pop Art), que atiende a la cotidianidad y al mismo tiempo a la creación de espacios imaginarios que nos hacen viajar más allá de todo aquello tangible. En este cuadro realizado en óleo sobre tela podemos observar a unos individuos sin rostro, unos personajes sin identidad que, tal y como indica el título de la obra - “...en l’aire d’enlloc”-, estan situados en un espacio sin definir, como si se tratara de unas sombras que deambulan en un paisaje hermético, inanimado y frío.

✏ El artista durante un tiempo realizó cuadros con personas sin rostro porque según palabras textuales, el ser humano se pierde en las cosas superfluas o artificiales y se olvida de la esencia que nos une a la naturaleza.
Os animamos a crear un collage con personajes desconocidos y que podéis contextualizar en espacios reales, imaginarios o neutros.

🛠️ Materiales: Podéis utilizar como soporte una cartulina o cualquier tipo de soporte rígido donde adherir imágenes que podéis extraer de folletos, revistas, papeles de embalar o periódicos. Estas imágenes que previamente habréis recortado se pueden encolar directamente sobre el soporte (técnica del collage) o solo por la base de forma que queden como si pisaran el asfalto del soporte (obra tridimensional o pop-up). Si utilizáis una cartulina de color, podéis dejar el fondo monocromo, tal y como el artista realiza en algunas de sus creaciones.

¡Compartir vuestros resultados con [email protected]! #LaVilaCasasAcasa

Encara no heu visitat l’exposició virtual Persistències, de l’artista gironí Enric Ansesa (1945), al Museu Can Framis? L...
22/05/2020

Encara no heu visitat l’exposició virtual Persistències, de l’artista gironí Enric Ansesa (1945), al Museu Can Framis? L’exposició aplega una setantena d’obres i presenta un recorregut per les cinc dècades de la seva trajectòria artística. Espais negres com forats profunds plens de pensaments i inquietuds que l’artista manifesta amb matèria i símbols repetitius, conceptes vinculats a la metafísica, a l’univers i als pensaments.
“El repte de l’art és, com sempre, el de possibilitar el més enllà, materialitzar allò no material, visionar allò no visible”, afirma Enric Ansesa. La imatge és una fotografia de l’obra Black Letters (2000).
📷 Enric Ansesa, Black Letters (2000).
💻#LaVilaCasasAcasa
EXPOSICIÓ VIRTUAL, CATÀLEG i ENTREVISTES
👉 http://bit.ly/2wgjUAt

---

¿Todavía no habéis visitado la exposición virtual Persistencias, del artista gerundense Enric Ansesa (1945)? La exposición reúne setenta obras y presenta un recorrido por las cinco décadas de su trayectoria artística. Espacios negros como agujeros profundos repletos de pensamientos e inquietudes que el artista manifiesta con materia y símbolos repetitivos, conceptos vinculados a la metafísica, el universo y las ideas.
“El reto del arte es, como siempre, el de posibilitar el más allá, materializar lo no material, visionar lo no visible”, afirma Enric Ansesa.

📷 Enric Ansesa, Black Letters (2000).
💻#LaVilaCasasAcasa
EXPOSICIÓN VIRTUAL, CATÁLOGO y ENTREVISTAS
👉 http://bit.ly/3abyYy5

Avui celebrem el Dia Internacional dels Museus! 👇
18/05/2020

Avui celebrem el Dia Internacional dels Museus!
👇

Avui, Dia Internacional dels Museus, els espais de la FVC segueixen tancats. Però mentre esperem poder obrir les seves portes ben aviat, us animem a consultar tot el contingut online que hem publicat perquè l’art us continuï acompanyant aquests dies difícils.

💊 Càpsules de confinament 👉🏾https://bit.ly/2R70G7Y

🖥️ 📚Exposicions virtuals, catàlegs online i entrevistes als seus artistes o comissaris.
"Inside the Unknown" d'Andrea Torres Balaguer
👉🏾bit.ly/399nLho
"Persistències" d'Enric Ansesa
👉🏾https://bit.ly/3bDXXKN
"El meu compromís" de Guerrero Medina
👉🏾bit.ly/2weMClg
"Saudades de São Paulo" de Palmira Puig i Marcel Giró
👉🏾http://bit.ly/32DQ31k

🎥 Entrevistes a més artistes i comissaris de la Fundació Vila Casas
👉🏾https://vimeo.com/vilacasas

#DIM2020 #LaVilaCasasAcasa

...

Hoy, Día Internacional de los Museos, los espacios de la FVC siguen cerrados. Pero mientras esperamos poder abrir sus puertas muy pronto, os animamos a consultar todo el contenido online que hemos publicado para que el arte os siga acompañando en estos días difíciles.

💊 Cápsulas de confinamiento 👉🏾https://bit.ly/2R70G7Y

🖥️ 📚Exposiciones virtuals, catálogos online y entrevistas a sus artistas o comisarios:
"Inside the Unknown" de Andrea Torres Balaguer
👉🏾bit.ly/399nLho
"Persistencias" de Enric Ansesa
👉🏾https://bit.ly/3bDXXKN
"Mi compromiso" de Guerrero Medina
👉🏾bit.ly/2weMClg
"Saudades de São Paulo" de Palmira Puig i Marcel Giró
👉🏾http://bit.ly/32DQ31k

🎥 Entrevistas a más artistas y comisarios/as de la Fundació Vila Casas
👉🏾https://vimeo.com/vilacasas

Avui el Museu Can Framis celebraria la Nit dels Museus, però ho farà a la nova data prevista: el 14 de novembre.  Aquest...
16/05/2020

Avui el Museu Can Framis celebraria la Nit dels Museus, però ho farà a la nova data prevista: el 14 de novembre. Aquest any comptarà amb la col·laboració del centre de creació contemporània La Escocesa, amb propostes de dos dels seus artistes residents.
Aviat més info!

📷 Instal·lació "The coconut effect" de l’artista Anna Irina Russell durant la Nit dels Museus 2018, en el marc de la col·laboració amb Hangar.org.

#Bcnésmuseu

💊16Enric Ansesa (Girona, 1945) confessa que pinta cada dia, envoltat d’un cert caos ordenat perquè necessita una mica de...
15/05/2020

💊16
Enric Ansesa (Girona, 1945) confessa que pinta cada dia, envoltat d’un cert caos ordenat perquè necessita una mica de desordre per tal de concentrar-se. La seva millor companyia és el silenci, que abraça la meravellosa energia del seu lluminós estudi; sense ràdio ni música, s’endinsa en la immensitat de l’univers negre dels seus quadres.
#LaVilaCasasAcasa
EXPOSICIÓ VIRTUAL, CATÀLEG i ENTREVISTES
👉 http://bit.ly/2wgjUAt

....

Enric Ansesa (Girona, 1945) confiesa que pinta a diario, rodeado de cierto caos ordenado porque precisa algo de desorden para concentrarse. Su mejor compañía es el silencio, que abraza la maravillosa energía de su luminoso estudio; sin radio ni música, se adentra en la inmensidad del universo negro de sus cuadros.
EXPOSICIÓN VIRTUAL, CATÁLOGO y ENTREVISTAS
👉 http://bit.ly/3abyYy5

ATENCIÓ, FAMÍLIES! Compartiu-ho amb els nens i nenes!📷A la imatge hi veieu l’obra “Trilogy of the doubt 01” que l’artist...
12/05/2020

ATENCIÓ, FAMÍLIES! Compartiu-ho amb els nens i nenes!

📷A la imatge hi veieu l’obra “Trilogy of the doubt 01” que l’artista Lita Cabellut va pintar l’any 2013.

👉Lita Cabellut ha exposat arreu del món i se la considera, més que pintora, una narradora d’històries i una de les mestres del retrat contemporani. Diu que només pinta allò que entén, una realitat intangible que trasllada a altres dimensions. Cabellut assumeix un compromís i certa preocupació per l’ésser humà. Mitjançant aquestes representacions l’artista assenyala els punts febles de la societat contemporània i construeix narracions que descriuen vivències radicals de l’ésser humà. Els elements culturals, socials i morals que viu el ciutadà del s. XXI afloren d’una manera explícita i no sempre amable. Cabellut posa el dit a la nafra dotant als retrats d’una profunda arrel psicològica.

✏Fixeu-vos que l’artista atorga protagonisme a la mirada, la qual és com un extens túnel cap al nostre interior i reflex de sentiments i emocions. En aquest període de confinament en que les mascaretes són part inherent de la nostra indumentària, l’expressió dels nostres ulls esdevé l’epicentre del nostre rostre. Us animeu a representar les vostres mirades confinades?

🛠️ Materials: Podeu fer servir com a suport una cartolina o un full i retratar la mirada del vostre rostre amb llapis, retoladors i/o pintures (prèviament us podeu fer una fotografia amb la mascareta i així centrareu la vostra atenció en els ulls); també podeu intervenir alguna fotografia impresa on encolar-hi trossos de diferents tipus de de paper i retalls de textures (tècnica del Collage) o també podeu modificar-la amb els vostres traços o emmascarant part del rostre amb retoladors permanents o temperes sòlides. Som-hi!
🤳Compartiu els resultats amb nosaltres! #LaVilaCasasAcasa

....

¡ATENCIÓN, FAMÍLIAS! ¡Actividades a compartir con niños y niñas!

📷 En la imagen podéis ver la obra “Trilogy of the doubt 01” que la artista Lita Cabellut realizó en el año 2013.

👉Lita Cabellut he expuesto por todo el mundo y se la considera, más que pintora, una narradora de historias y una de las maestras del retrato contemporáneo. Dice que solo pinta aquello que entiende, una realidad intangible que ella traslada a otras dimensiones. Cabellut asume un compromiso y cierta preocupación por el ser humano; aquello que somos todos. Mediante estas representaciones la artista señala los puntos débiles de la sociedad contemporánea y construye narraciones que describen vivencias radicales del ser humano. Los elementos culturales, sociales, y morales que vive el ciudadano del s.XXI afloran de una forma explícita y no siempre amable. Lita Cabellut pone el dedo en la llaga dotando a los retratos de un profundo fondo psicológico.

✏ Fijaros que la artista otorga protagonismo a la mirada, la cual es como un extenso túnel hacia nuestro interior y reflejo de sentimientos y emociones. En este periodo de confinamiento en que las mascarillas son parte inherente de nuestra indumentaria, la expresión de nuestros ojos se convierte en el epicentro de nuestro rostro. ¿Os animáis a representar vuestras miradas confinadas?

🛠️ Materiales: Podéis utilizar como soporte una cartulina o una hoja y retratar la mirada de vuestro rostro con lápices, rotuladores y/o pinturas (previamente os podéis hacer una fotografía con la mascarilla y centrareis vuestra atención en los ojos); también podéis intervenir alguna fotografía impresa donde adherir trozos de distintos tipos de papel y retales de texturas (técnica del Collage) o también podéis modificarla con vuestros trazos o enmascarando parte del rostro con rotuladores permanentes o temperas solidas. ¡Manos a la obra!
🤳¡Compartid vuestros resultados con nosotros!

#LaVilaCasasAcasa #Artenfamilia #Museuacasa

💊15La mostra "Persistències" d’Enric Ansesa (Girona, 1945), que es pot veure actualment de manera virtual, revisa els da...
08/05/2020

💊15
La mostra "Persistències" d’Enric Ansesa (Girona, 1945), que es pot veure actualment de manera virtual, revisa els darrers cinquanta anys de la trajectòria d’aquest artista. Un recorregut que té com a característica la persistència en una manera d’entendre la pintura, el món i la transmissió plàstica de pensaments. El color negre i elements molt concrets, com ara punts, línies, cal·ligrafies i creus, acompanyen Ansesa des de fa dècades com a aliats en aquest viatge conceptual i artístic que va emprendre de ben jove. A la fotografia veiem l’artista repassant amb el dit una de les seves línies.
#LaVilaCasasAcasa
EXPOSICIÓ VIRTUAL, CATÀLEG i ENTREVISTES
👉 http://bit.ly/2wgjUAt

....

La muestra "Persistencias" de Enric Ansesa (Girona, 1945), que puede verse actualmente de forma virtual, revisa los últimos cincuenta años de la trayectoria de este artista. Un recorrido que se caracteriza por la “persistencia” en un modo de entender la pintura, el mundo y la transmisión plástica de pensamientos. El color negro y elementos muy concretos, como puntos, líneas, caligrafías y cruces, acompañan a Ansesa desde hace décadas como aliados en este viaje conceptual y artístico que emprendió siendo muy joven. En la fotografía vemos al artista repasando con el dedo una de sus líneas.
EXPOSICIÓN VIRTUAL, CATÁLOGO y ENTREVISTAS
👉 http://bit.ly/3abyYy5

💊14L’artista Enric Ansesa (Girona, 1945) entén l’absència de llum com l’existència d’una altra realitat, i és en aquesta...
01/05/2020

💊14
L’artista Enric Ansesa (Girona, 1945) entén l’absència de llum com l’existència d’una altra realitat, i és en aquesta altra dimensió on succeeixen els arguments de les seves pintures. S’allunya del concepte de quadre com a finestra per parlar-nos de la recreació d’un univers on, en paraules seves, “hi passa de tot”. Aquesta obra, titulada Constel·lació (2018), ens convida a endinsar-nos en el seu cosmos.
#LaVilaCasasAcasa
EXPOSICIÓ VIRTUAL, CATÀLEG i ENTREVISTA
👉 http://bit.ly/2wgjUAt
....

Enric Ansesa (Girona, 1945) entiende la ausencia de luz como la existencia de otra realidad, y en esa otra dimensión es donde suceden los argumentos de sus pinturas. Se aleja del concepto de cuadro como ventana para hablarnos de la recreación de un universo donde, en sus propias palabras, “pasa de todo”. Esta obra, titulada Constel·lació (2018), nos invita a adentrarnos en su cosmos.
EXPOSICIÓN VIRTUAL, CATÁLOGO y ENTREVISTA
👉 http://bit.ly/3abyYy7

29/04/2020
Entrevista Martín Carral

📽️NOU vídeo del cicle d'entrevistes de #LaVilaCasasAcasa!

Reflexions durant i abans del confinament de Martín Carral, artista amb obra a l'exposició permanent del Museu Can Framis i que el 2013 va presentar l'exposició "L'experiència de dialogar" juntament amb Carmen Anzano als @Espais Volart.

29/04/2020

Avui el celebrem el #DiaInternacionalDeLaDansa recordant l'espectacle "L’Art com balla", un projecte d'Ana Montserrat, amb els ballarins Beatriz Torralbo i Adrià Bardia, que vam poder veure al Museu Can Framis durant la #NitDelsMuseus2019.
📹B23Films 👇

ATENCIÓ, FAMÍLIES! Compartiu-ho amb els nens i nenes!📷A la imatge podeu veure una obra sense títol que l’artista Pep Dur...
28/04/2020

ATENCIÓ, FAMÍLIES! Compartiu-ho amb els nens i nenes!

📷A la imatge podeu veure una obra sense títol que l’artista Pep Duran va realitzar entre els anys 2009 i 2012.

👉Aquesta obra feta amb fotocollage (fusió d’elements fotogràfics) i pintura sobre cartró és un reflex de la interacció constant entre pintura i fotografia que dona lloc a múltiples representacions i lectures. L’artista obra una finestra que ens endinsa cap al temps vital per mitjà de la mescla d’objectes trobats que produeixen efectes sorprenents i creen una atmosfera quasi surrealista. La seva obra és com la vida, una unitat de fragments, una recol·lecta d’idees, imatges, moments i records.

✏Us ve de gust ser poetes del temps? Us proposem fer una composició pictòrica on poden intervenir imatges, fotografies personals, retalls de paraules, trossos de textures i/o teles. Podeu incorporar dibuixos així com també monticles de pintura i experimentar gratant sobres aquestes masses corpòries de pintura (podeu tapar les imatges i/o fotografies amb pintura i després gratar-hi a sobre o arrossegar la pintura amb una espàtula).

🛠️ Materials: Una cartolina o tros de cartró (qualsevol tipus de suport rígid) sobre el qual adherir imatges, fotografies, paraules, retalls de textures o teles, pintures de tot tipus, tisores, espàtula i cola adhesiva.

Compartiu els resultats amb nosaltres! #LaVilaCasasAcasa

---

¡ATENCIÓN, FAMÍLIAS! ¡Actividades a compartir con niños y niñas!

📷 En la imagen vemos una obra sin título que el artista Pep Duran realizó entre los años 2009 y 2012.

👉 Esta obra realizada con fotocollage (fusión de elementos fotográficos) y pintura sobre cartón es un reflejo de la interacción constante entre pintura y fotografía que da lugar a múltiples representaciones y lecturas. El artista abre una ventana que nos adentra hacia el tiempo vital por medio de la mezcla de objectos encontrados que producen efectos sorprendentes y crean una atmosfera casi surrealista. Su obra es como la vida misma, una unidad de fragmentos, una recolecta de ideas, imágenes, momentos y recuerdos.

✏ ¿Os apetecería ser poetas del tiempo? Os proponemos crear una composición pictórica donde pueden intervenir imágenes, fotografías personales, recortes de palabras, trozos de texturas y/o telas. Podéis incorporar dibujos, así como montículos de pintura y experimentar rascando encima de estas masas corpóreas de pintura (podéis tapar las imágenes y/o fotografías con pintura y después raspar encima o arrastrar la pintura con la ayuda de una espátula).

🛠️ Materiales: Una cartulina o trozo de cartón (cualquier tipo de soporte rígido) sobre el cual pegar imágenes, fotografías, palabras, recortes de texturas o telas, pinturas de todo tipo, tijeras, espátula y cola adhesiva.

¡Compartid vuestros resultados con nosotros! #LaVilaCasasAcasa

Mammaproof Barcelona

Dirección

Roc Boronat 116
Barcelona
08018

Horario de Apertura

Martes 11:00 - 18:00
Miércoles 11:00 - 18:00
Jueves 11:00 - 18:00
Viernes 11:00 - 18:00
Sábado 11:00 - 18:00
Domingo 11:00 - 14:00

Teléfono

933208736

Notificaciones

Sé el primero en enterarse y déjanos enviarle un correo electrónico cuando Museu Can Framis publique noticias y promociones. Su dirección de correo electrónico no se utilizará para ningún otro fin, y puede darse de baja en cualquier momento.

Contato El Museo

Enviar un mensaje a Museu Can Framis:

Videos

Museu Can Framis

Can Framis és el darrer projecte de la Fundació Vila Casas, inaugurat a Barcelona l’abril del 2009, on s'exposen al voltant de 300 obres, que daten des de la dècada dels 60 fins l'actualitat i que pertanyen a diversos artistes nascuts o residents a Catalunya. A l'Espai A0 de Can Framis se celebren exposicions temporals.

Can Framis va ser una fàbrica de finals del s.XVIII, propietat de la família Framis, que amb el temps va perdre la seva activitat i es va convertir en el record de la indústria pròpia del Poblenou. Avui, com a Museu de Pintura Contemporània, és un racó per a la contemplació artística situat en el mateix districte, a la zona del [email protected], que ha canviat la indústria per la innovació. La rehabilitació va ser realitzada per l'Estudi BAAS Arquitectes.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Can Framis es el último proyecto de la Fundació Vila Casas inaugurado en Barcelona en abril de 2009 como Museo de Pintura Contemporánea. En él se exponen alrededor de 300 obras, que datan desde la década de los 60 hasta la actualidad y que pertenecen a varios artistas nacidos o residentes en Cataluña. En el Espai A0 de Can Framis se celebran exposiciones temporales.

Can Framis fue una fábrica téxtil de finales del s.XVIII, propiedad de la familia Framis, que con el tiempo perdió su actividad, convirtiéndose en el recuerdo de la industria del Poblenou. Hoy, como Museo de Pintura Contemporánea, es un rincón para la contemplación artística situado en el mismo distrito, en la zona del [email protected], que ha cambiado la industria por la innovación. La rehabilitación fue realizada por el Estudio BAAS Arquitectos.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Can Framis is the latest Fundació Vila Casas museum. Opened in April 2009 in Barcelona, it has around 300 works on show dating from the 1960’s onwards by a wide range of artists born or living in Catalonia. Temporary exhibitions are held at the Can Framis Espai A0.

Can Framis, a factory built at the end of the 18th century, was originally owned by the Framis family. Over the years it fell into disuse, becoming a monument to the industry of the area. Today, as a Museum of Contemporary Painting, it is an ideal place for the contemplation of art located in Poble Nou, now converted into the technological district of Barcelona and renamed [email protected] The conversion of the building was undertaken by the BAAS architectural practice.

Museos cercanos


Otros Museo de arte contemporáneo en Barcelona

Mostrar Todas

Comentarios

Ha sido genial celebrar el 15 º aniversario de imaginART, espacio creativo de artes plásticas en el Museu de Can Framis ha sido perfecto para disfrutar todos los alumnos de un dia lleno de color y creatividad. Nuestra guia fue Mónica Porta, una antigua compañera de instituto, ¡qué feliz coincidencia! Nos sentimos como en casa. Hemos aprovechado mucho la visita y lo recomendaremos a todos.