Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Museu de Ciències Naturals de Barcelona www.museuciencies.cat El Museu de Ciències Naturals de Barcelona disposa de quatre espais situats a tres parcs emblemàtics de la ciutat: la Ciutadella, Montjuïc i el Fòrum.
(114)

A la Ciutadella, es troben el Museu Martorell (antic edifici de Geologia) i el Laboratori de Natura al Castell dels Tres Dragons (antic edifici de Zoologia). A Montjuïc s'hi ubiquen el Jardí Botànic, centre de referència de la conservació de la flora mediterrània, i l'Institut Botànic (Centre mixt CSIC - Ajuntament de Barcelona). A la mateixa muntanya també hi ha el Jardí Botànic Històric, que recentment ha reobert les seves instal·lacions al públic. Al Fòrum s'hi troba el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, on s'hi allotgen les noves instal·lacions destinades principalment als programes públics (exposicions, tallers, conferències, mediateca...). NORMES D'ÚS DE LA PÀGINA
Aquesta pàgina és un lloc d’intercanvi en el qual difondre, comentar i compartir informació relacionada amb el Museu de Ciències Naturals de Barcelona. És un mitjà per escoltar-vos i farem tot el possible per contestar les vostres sol•licituds i dubtes. Tots els fans d’aquesta pàgina son lliures de participar i comentar en les publicacions. Per a garantir un ambient de diàleg i convivència us recomanem seguir algunes normes indispensables:
• Els fans han de respectar les Condicions Generals d’Ús de Facebook.
• Les publicacions a la pàgina son de caràcter públic a Facebook, per tant, el propi usuari n’és el responsable. Per això, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona recomana no publicar informació personal pròpia.
• Les publicacions i comentaris han d’estar relacionats amb el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, i està prohibit fer spam (publicitat no autoritzada o promocions), promoure activitats il•legals, violar el copyright o la propietat intel•lectual d’un altre o qualsevol llei o regulació local, regional o internacional.
• Tots els comentaris i publicacions amb caràcter ra***ta, agressiu, pornogràfic, ofensiu, enganyós o fraudulent, o suposi un atac o difamació contra qualsevol persona, marca, organització o col•lectiu social seran immediatament eliminat. El Museu de Ciències Naturals de Barcelona es reserva el dret de suprimir qualsevol contingut que no respecti les normes prèviament assenyalades. Qualsevol que pengi repetidament continguts que no les respectin, serà bloqueja i se l’exclourà de la participació en aquesta pàgina de Facebook.

Funcionando como de costumbre

Últims dies! Exposició Vampirs al Fòrum! fins al 14/03.Veniu?👉http://ow.ly/buvl50DMxmh#VampirsMCNB@AnyPerucho #Perucho
01/03/2021

Últims dies! Exposició Vampirs al Fòrum! fins al 14/03.

Veniu?

👉http://ow.ly/buvl50DMxmh

#VampirsMCNB
@AnyPerucho
#Perucho

Museu de Ciències Naturals de Barcelona's cover photo
22/02/2021

Museu de Ciències Naturals de Barcelona's cover photo

Museu de Ciències Naturals de Barcelona's cover photo
15/02/2021

Museu de Ciències Naturals de Barcelona's cover photo

#Sabiesque Darwin va néixer per Santa Eulàlia? A l'exposició permanent del Museu hi és ben present.Avui 12 i demà dissab...
12/02/2021

#Sabiesque Darwin va néixer per Santa Eulàlia? A l'exposició permanent del Museu hi és ben present.

Avui 12 i demà dissabte 13 jornada de #portesobertes a les exposicions permanents i temporals Vampirs al Fòrum! i Més que abelles del Museu al Parc del Fòrum i el Jardí Botànic de Montjuïc.

Vens?

👉 https://museuciencies.cat/portes-obertes-per-sta-eulalia/

#SantaEulàlia
#DarwinDay

Més curiositats sobre "Les històries naturals" de #Perucho de la mà de Julià Guillamon, comissari de l'exposició #Vampir...
08/02/2021
Club de lectura "Any Perucho" - Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Més curiositats sobre "Les històries naturals" de #Perucho de la mà de Julià Guillamon, comissari de l'exposició #VampirsMCNB:

En el capítol VI de la segona part, el criat Amadeu té un “còlic violent” i demana “llicència a Montpalau per retirar-se a la boscúria”. La situació, d’entrada, ja és bastant còmica.
Mentre Novau explica a Montpalau que hi ha coses que escapen a la comprensió de la ciència, senten uns grans crits. És Amadeu!
Els dos cavallers entren al bosc i contemplen “amb ulls atònits, un enorme bolet, de més de dos metres d’alçada, que ostentava la forma, descarada i realista, d’un membre ge***al masculí en total erecció.”
Montpalau no s’immuta el més mínim: “és el Phallus impudicus”, diu científicament convençut.
És un bolet que existeix realment. Però, és clar, no fa dos metres. Perucho ho exagera per crear una situació grotesca. Com que el bolet té forma de titola, l’han de transportar dissimuladament...

Doncs bé: sabeu on va descobrir Perucho que hi havia un bolet que es deia Phallus impudicus? Al #MuseuDarder de Banyoles! En tenen aquest exemplar de papier maché, fet a França!

De tot això i més en parlem per #Zoom al Club de Lectura de:

📆Dimarts 16 de febrer de 19 a 20.30h

👉Inscripcions al link : https://museuciencies.cat/activitats/2021-02-16_club_lectura/

#AnyPerucho
#VampirsMCNB
#ClubdeLectura
#VampirsMCNB
#LiteraturaiCiènc

Llegeix una de les obres més destacades de Joan Perucho i comparteix les teves impressions en aquest fòrum online. Podeu passar a recollir el llibre per la Mediateca, a partir del 26 de desembre

D'on surt la figura del vampir? Perucho sempre explicava que el model no era Dràcula, la pel·lícula protagonitzada per B...
02/02/2021

D'on surt la figura del vampir?

Perucho sempre explicava que el model no era Dràcula, la pel·lícula protagonitzada per Bela Lugosi el 1931, sinó Nosferatu, de F.W. Murnau, del 1922.

Hi ha un detall que ho demostra: el vampir és un ésser repulsiu i té les orelles punxegudes, com Nosferatu! Dràcula, en canvi, és un senyor elegant, un aristòcrata!

Per estalviar-se de pagar els drets d'autor a l'autor de la novel·la, Bram Stoker, Murnau va canviar el nom del vampir. Però la vídua d'Stoker va denunciar-lo. Van haver-se de retirar les còpies i la pel.lícula va tenir molts problemes per exhibir-se.

A Barcelona no es va estrenar fins al febrer de 1931 al Cinema Avenida, del Paral·lel, cantonada Vilamarí. Va estar rodant per diferents cinemes fins a finals d’estiu del 1933. Perucho la deuria veure amb onze o dotze anys. El record li va quedar gravat en la memòria. L’impacte va ser tan fort que en recordava detalls concrets, com aquest de les orelles.

Julià Guillamón, comissari de l'exposició #VampirsMCNB .

Si voleu saber-ne més apunteu-vos al #ClubdeLectura del proper 16 de febrer!

📷 Imatge de Jordi Serrallonga

#Perucho
#anyPerucho

Més informació:

👉https://museuciencies.cat/activitats/2021-02-16_club_lectu

El Jardí Botànic de Barcelona i el Jardí Botànic Históric tornen a estar oberts al públic en el seu horari habitual.👉htt...
02/02/2021
Horaris i preus - Museu de Ciències Naturals de Barcelona

El Jardí Botànic de Barcelona i el Jardí Botànic Históric tornen a estar oberts al públic en el seu horari habitual.

👉https://museuciencies.cat/el-nat/les-seus/jardi-botanic-de-barcelona/informacio-practica/horaris/

#JBB
#JardíBotànicdeBarcelona

Horari Tots els dies Novembre, desembre i gener: de 10 a 17 h Febrer i març: de 10 a 18 h Abril, maig, setembre i octubre: de 10 a 19 h Juny, juliol i agost: de 10 a 20 h Avís: no es permet l’entrada mitja hora abans del tancament. Dies de tancament 1 de […]

Museu de Ciències Naturals de Barcelona's cover photo
02/02/2021

Museu de Ciències Naturals de Barcelona's cover photo

01/02/2021

AVÍS: Us comuniquem que a causa de les fortes ventades el Jardí Botànic de Barcelona i el Jardí Botànic Històric estan tancats al públic fins a nou avís.

Avui obrim una nova exposició temporal al Museu!Connectem amb ...Micos. Retratem la diversitat, que es podrà veure de ma...
26/01/2021

Avui obrim una nova exposició temporal al Museu!
Connectem amb ...Micos. Retratem la diversitat, que es podrà veure de manera gratuïta al vestíbul del Museu fins al proper 5 d'abril.

Aquesta exposició és fruit de la vuitena edició del projecte escolar de proximitat “Connectem amb…” que el Museu adreça als centres educatius del districte de Sant Martí i del municipi veí de Sant Adrià de Besòs, amb l’objectiu de promoure una nova mirada sobre els barris per part de l’alumnat participant.

Més info:
https://museuciencies.cat/nova-exposicio-temporal-connectem-amb-micos/

#Connectemamb
#MicosMCNB
#Proximitat

Quins plans tens per aquest cap de setmana?Aprofita per gaudir de les exposicions temporals del Museu:🐝Més que abelles a...
22/01/2021

Quins plans tens per aquest cap de setmana?
Aprofita per gaudir de les exposicions temporals del Museu:

🐝Més que abelles al Jardí Botànic de Barcelona al Parc de Montjuïc

🦇Vampirs al Fòrum! al Museu de Ciències Naturals al Parc del Fòrum.

https://museuciencies.cat/exposicio_temporal/mes-que-abelles/

17/01/2021
15è Cicle Activitats parcs platges i rius metropolitans

Avui havíem de celebrar l’inici del 15è Cicle d’Activ als Parcs, Platges i Rius metropolitans, coorganitzat per l’AMB i el Museu. Malauradament no podrem fer festa grossa, però el Cicle no s’atura.

Consulteu l’agenda 📔de la web de l’@parcsplatgesamb: 📱www.amb.cat/agenda, per tenir la informació actualitzada.

Hi trobareu >60 activitats pel 2021!

Seguiu com comenta David Anguera en aquest vídeo les nistres xarxes socials per estar al dia.

#parcsAMB #platgesAMB #15cicle #platgesmetropolitanes #parcsmetropolitans #parcsplatgesAMB #espaisfluvials #activitatsfamiliars #educacióambiental #naturaambnens #naturaurbana #museuciencies

Us recordem que el Museu al Fòrum i el Jardí Botànic com fins ara segueix obert al públic en el seu horari habitual al 5...
08/01/2021

Us recordem que el Museu al Fòrum i el Jardí Botànic com fins ara segueix obert al públic en el seu horari habitual al 50% de l'aforament.
Us esperem!

Museu de Ciències Naturals de Barcelona's cover photo
08/01/2021

Museu de Ciències Naturals de Barcelona's cover photo

Esta increíble exposición os espera en el Jardí Botànic de Barcelona.!No os la perdáis!#MesqueAbellesMCNB#MasqueAbejasMC...
29/12/2020
National Geographic España

Esta increíble exposición os espera en el Jardí Botànic de Barcelona.
!No os la perdáis!
#MesqueAbellesMCNB
#MasqueAbejasMCNB

Una nueva exposición para todos los públicos muestra en el Jardín Botánico de Barcelona hasta octubre de 2021 muchas curiosidades sobre la importancia de estos pequeños animales. (Patrocinado)

Museu de Ciències Naturals de Barcelona's cover photo
28/12/2020

Museu de Ciències Naturals de Barcelona's cover photo

Us desitgem a tothom unes Bones Festes i Bon Any 2021!Os deseamos unas Felices Fiestas y Feliz Año 2021!Merry Xmas and H...
24/12/2020

Us desitgem a tothom unes Bones Festes i Bon Any 2021!

Os deseamos unas Felices Fiestas y Feliz Año 2021!

Merry Xmas and Happy New Year 2021!

#Nadal
#BonAny2021
#Xmas

Nadal a la natura.La proposta més segura!T'esperem al #museuciencies i al #JardíBotànic per gaudir del Nadal!👉https://mu...
23/12/2020
Nadal a la natura, la proposta més segura - Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Nadal a la natura.
La proposta més segura!
T'esperem al #museuciencies i al #JardíBotànic per gaudir del Nadal!

👉https://museuciencies.cat/nadal-al-jardi/

Aquest Nadal us convidem a que vingueu a gaudir de les nostres exposicions temporals al Jardí Més que abelles. Pol·linitzadors i flors, la vida en joc L’objectiu de l’exposició és donar a conèixer i sensibilitzar la ciutadania sobre el paper essencial dels pol·linitzadors, en especial, de...

Museu de Ciències Naturals de Barcelona's cover photo
21/12/2020

Museu de Ciències Naturals de Barcelona's cover photo

Aquestes vacances quan visiteu el Museu o el Jardí ajudeu-nos a trobar el Tió!Si el trobeu, si us plau, feu-li una foto ...
19/12/2020

Aquestes vacances quan visiteu el Museu o el Jardí ajudeu-nos a trobar el Tió!

Si el trobeu, si us plau, feu-li una foto amb l’etiqueta #alarecercadelTió o #elTiódelJardí, i ensenyeu-la a les nostres companyes de taquilles a la sortida. Rebreu una compensació! (obsequi).

Compartiu-la també a les vostres xarxes!

👉https://museuciencies.cat/a-veure-si-em-trobes/

Museu de Ciències Naturals de Barcelona's cover photo
19/12/2020

Museu de Ciències Naturals de Barcelona's cover photo

Esta tarde a las 17.30h te invitamos a seguir el Webinar “La educación científica frente a la pandemia de la desinformac...
15/12/2020

Esta tarde a las 17.30h te invitamos a seguir el Webinar “La educación científica frente a la pandemia de la desinformación” con expertos de la Universidad de Almería Canal Ugr Museu de Ciències Naturals de Barcelona y del Ministerio de Ciencia e Innovación .

Durante una hora abordarán cuestiones como el papel de los museos para hacer frente a la desinformación científica, las estrategias y recursos didácticos para la promoción del pensamiento crítico en la educación formal o el impulso de proyectos nacionales como #Conprueba o ‘La ciencia con ciencia entra’ para fomentar la cultura científica de la sociedad.

No te lo pierdas!

📆 15 de diciembre
⌚️ 17.30h

Sigue la actividad en este enlace: https://youtu.be/ixz1voK5hhM

“Vampirs al Fòrum! Les històries naturals de Joan Perucho i la ciència de la il·lustració” és una exposició itinerant pr...
10/12/2020

“Vampirs al Fòrum! Les històries naturals de Joan Perucho i la ciència de la il·lustració” és una exposició itinerant produïda per la Institució de les Lletres Catalanes en el marc de l’Any Perucho i comissariada per Julià Guillamon.

Després de passar per Morella, Gandesa i Berga l’exposició arriba al Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Aquestes poblacions són els escenaris principals de Les històries naturals, considerada una de les novel·les més singulars de la literatura fantàstica del segle XX. Després de Barcelona, la mostra anirà al Museu Darder de Banyoles (@museusbanyoles), on Perucho es va inspirar per crear l’ambient del naturalista, Antoni de Montpalau, que protagonitza la història. Cada seu ha incorporat elements que relacionen els diferents municipis que l’acullen amb l’obra. Per això cada exposició és diferent de l’anterior i s’ofereix sota títols diferents.

La mostra –que juga amb una estètica que barreja història i fantasia, alta cultura i cultura pop– proposa també una immersió en la literatura fantàstica i d’aventures, en el vampirisme i les guerres carlines i en la guerra civil i el pop. Així mateix, serveix per reivindicar la personalitat i la literatura de Perucho, ara que es commemoren els cent anys del seu naixement (1920-2003).

Es podrà veure a l’espai Ciència i més del Museu, del 10 de desembre del 2020 al 14 de març del 2021.

Més informació:
https://museuciencies.cat/exposicio_temporal/vampirs-al-forum/

#VampirsMCNB
#AnyPerucho

#AnyPerucho #VampirsalFórum #VampirsMCNB #Vampirs #eposicions #museuciencies #HistòriesNaturals #JoanPeruc

Si ets per Barcelona demà diumenge vine al Museu i al Jardí Botànic a la jornada de #portesobertes per gaudir de les exp...
05/12/2020

Si ets per Barcelona demà diumenge vine al Museu i al Jardí Botànic a la jornada de #portesobertes per gaudir de les exposicions temporals i permanents!

T'hi esperem!

#1diumengedemes
#museus

🐸🐵🐒🐛🦋https://museuciencies.cat/visitans/exposicions/

Zoo de Barcelona
04/12/2020

Zoo de Barcelona

📣🐦 No et perdis avui de 18.00 a 19.30h la presentació a Catalunya de l'Atles dels Ocells nidificants d'Europa 2 #EBBA #newebba #_EBC #lynxedicions, en directe des del Zoo de Barcelona
🔗youtu.be/ZzyKm3mkylk

L'acte està moderat per la biòloga Evelyn Segura, amb intervencions de ICOcells , Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya, CTFC , CREAF , #FundacióBarcelonaZoo , Territori i Sostenibilitat. Generalitat de Catalunya. i Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Aquestes magnífiques il·lustracions que comparteix amb nosaltres Alex Mascarell Llosa són alguns dels 556 ocells que es tracten a l’Atles de forma completa, representades per 46 artistes de 18 països europeus.

#TreballePerLaNatura

BCNCiència
26/11/2020

BCNCiència

📢 S'apropa la nit més científica de l'any... la Nit Europea de la Recerca!

🌙🔬 El 27 i 28/11, gaudeix del gran esdeveniment de #divulgaciócientífica impulsat per la #ComissióEuropea, que enguany inclou una àmplia oferta d’activitats en línia via la plataforma #Zoom i el canal de #YouTube de la #NitRecerCat.

▶️ Consulta el programa i planifica't la nit (moltes activitats requereixen d'inscripció prèvia). 👉 http://ow.ly/IcVy50CnODR

#SciComm #ComunicaCiència #recerca

Som primats! Des dels grans goril·les fins als diminuts lèmurs ratolí, tots som primats.Descobreix el nostre parentiu am...
26/11/2020

Som primats! Des dels grans goril·les fins als diminuts lèmurs ratolí, tots som primats.
Descobreix el nostre parentiu amb els altres primats i esbrina de quina manera les diferents espècies s’han adaptat a sobreviure en una gran diversitat d’hàbitats. Aprèn com mengen, es mouen, es comuniquen i sobreviuen els primats en un entorn en canvi constant.

ÚLTIMS DIES exposició Micos. Una història de primats.

#MicosMCNB

National Museums Scotland

https://museuciencies.cat/exposicio_temporal/micos-una-historia-de-primats

Museu de Ciències Naturals de Barcelona's cover photo
26/11/2020

Museu de Ciències Naturals de Barcelona's cover photo

Museu de Ciències Naturals de Barcelona's cover photo
21/11/2020

Museu de Ciències Naturals de Barcelona's cover photo

La tercera edició del Premi Nat distingeix el socioecòleg Ramon Folch.Ramon Folch guanya el Premi Nat i la microbiòloga ...
17/11/2020

La tercera edició del Premi Nat distingeix el socioecòleg Ramon Folch.

Ramon Folch guanya el Premi Nat i la microbiòloga Lynn Margulis rep, a títol pòstum, la Menció d’Honor NAT.

El #PremiNat és una distinció honorífica que premia persones o institucions que han aportat una nova mirada a la divulgació de les ciències naturals.

Dimecres 25 de novembre a les 18,30h tindrà lloc l’acte de lliurament del Premi Nat que enguany serà virtual i es podrà seguir a l’enllaç:

https://museuciencies.cat/preminat

Intervindran en l’acte, l’acaldessa de Barcelona, Ada Colau i la directora del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, Anna Omedes.

El guanyador, Ramon Folch, impartirà la conferencia: Difondre coneixement més que divulgar curiositats.
Us hi esperem!
#PremiNat2020
#museuciencies
#RamonFolch
#LynMargulis
#natura
#Biodiversitat
#microcosmos
#teoriaendosimbiòtica

Ja arriba la 25a Setmana de la Ciència!Del 14 al 29 de novembre!Consulta la gran varietat d'activitats científiques a:👉 ...
12/11/2020
Setmana de la Ciència '20

Ja arriba la 25a Setmana de la Ciència!
Del 14 al 29 de novembre!
Consulta la gran varietat d'activitats científiques a:
👉 https://setmanaciencia.fundaciorecerca.cat/frontend/home.asp
#SC20CAT

Durant la Setmana de la Ciència es portaran a terme tot un munt d’activitats de disseminació científica arreu del nostre territori. Jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics… tot un ventall de possibilitats al teu abast en una edició assenyalada en què fem...

BCNCiència
09/11/2020

BCNCiència

🛸 Serveix la #ciènciaficció per aprendre #ciència❓ Què en sabem de la vida del pare de la ciència-ficció ecològica i de la saga #Dune❓

Si ja t'has inscrit al Relat Col·laboratiu de Ciència-Ficció 👽 que organitzem amb motiu de la #SetmanaDeLaCiència, o estàs pensant a fer-ho, et recomanem que no et perdis les dues següents xerrades virtuals que organitzen Biblioteques de Barcelona a càrrec d'Àngel Fernández Bueno, director de Fundación Asimov:

📆 Dissabte 14/11: Ciència+Ficció = ciència-ficció

📆 Dilluns 16/11: La invasió de la ciència-ficció - Centenari de #FrankHerbert

ℹ️👉 http://ow.ly/kU8k50CbTbi

#Herbert #Asimov #Bradbury #Barcelona
📷 Imatge de Stefan Keller.

Dirección

Leonardo Da Vinci, 4-5, Parc Del Fórum
Barcelona
08019

By metro L4 (yellow line) to El Maresme-Fòrum (Rambla Prim exit) By tramvia T4. To Fòrum By bus Bus numbers: 43, 41, 7, 141, 36, 99 (Barcelona Bus Túristic. Ruta Verda 'Green Route', functioning from April 15 to September 25th) B23 By car Parking is available at the Fòrum building and in the nearby Diagonal Mar shopping centre. By Bicing Nearest stations: Pujades and Ramon Torró. (Bicing is a public bike hire service available for locals only as registration is required).

Teléfono

932 566 002

Notificaciones

Sé el primero en enterarse y déjanos enviarle un correo electrónico cuando Museu de Ciències Naturals de Barcelona publique noticias y promociones. Su dirección de correo electrónico no se utilizará para ningún otro fin, y puede darse de baja en cualquier momento.

Contato El Museo

Enviar un mensaje a Museu de Ciències Naturals de Barcelona:

Videos

Categoría

Our Story

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona és una institució científica dedicada a la recerca, conservació i divulgació de la biodiversitat natural del nostre país i l'entorn mediterrani.

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona disposa de quatre espais situats a tres parcs emblemàtics de la ciutat: la Ciutadella, Montjuïc i el Fòrum. A la Ciutadella, es troben el Museu Martorell i el Laboratori de Natura al Castell dels Tres Dragons. A Montjuïc s'hi ubiquen el Jardí Botànic i l'Institut Botànic (Centre mixt CSIC - Ajuntament de Barcelona). A la mateixa muntanya també hi ha el Jardí Botànic Històric. Al Fòrum s'hi troba el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, on s’allotgen les instal·lacions destinades principalment a programes públics: exposicions, tallers, conferències, mediateca, etc…

Museos cercanos


Otros Museo de ciencias en Barcelona

Mostrar Todas

Comentarios

Compartimos: Jorge Wagensberg – Medalla del Mérito Científico de Barcelona Jorge Wagensberg, matemático, científico, museólogo y divulgador, entre muchas de sus facetas, ha recibo a título póstumo la Medalla del Mérito Científico del Ayuntamiento de Barcelona. El acto ha estado presidido por la alcaldesa Ada Colau. VER:
¿Estas abierto hoy? Gracias!
The building is in itself an attraction and it is also close to the beautiful skyscraper Diagonal Zero Zero. The collection is good but putting some of them in shelves can be hard to look at. My favorite were the rocks and minerals.
Buen día. Hace varios días que intento comunicarme con ustedes respecto a la visita al Jardín Botánico de Barcelona y al Jardín Histórico. Necesito urgente respuesta. Gracias!!
Donem les gràcies al sr. Guillem per haver-nos explicat el parc avui dematí. Tornarem! Hi ha molt aaprendre. Aina. Inst. Apel·les Mestres.
Ja podeu seguir-me a la pàgina de fb http://facebook.com/observantbarcelona … No ho dubteu en fer "me gusta" a la pàgina i podreu seguir les meves fotografies.
Alo
Another article
My name is Gary L Thompson I am the sole discover of the Mosasaur Prognathadon stadtmani that you have a casting of in your Museum, This specimen was found in Cedaredge, Colorado in 1975. It took over 40 years to get the complete casting of this mosasaur. I thought maybe this might be of interest for you since this is an extremely rare fossilized specimen from about 85 million years ago and the fossilized marine reptile is the only one ever found on the western side of the prehistoric sea that once covered an area ranging from Utah to Kansas and Nebraska. It was a ferocious creature approximately 35 feet long. The excavated skull bones remain the property of Brigham Young University’s Paleontology Museum."