Museu Picasso Barcelona

Museu Picasso Barcelona El Museu Picasso de Barcelona és el centre de referència per al coneixement dels anys de formació de Pablo Picasso. Welcome / [email protected] / [email protected] El Museu Picasso de Barcelona és el centre de referència per al coneixement dels anys de formació de Pablo Picasso.
(10199)

El geni del jove artista es revela a través de les 4.251 obres que componen la col·lecció permanent. El Museu Picasso, inaugurat el 1963, revela també el seu vincle amb Barcelona: un vincle estret i inseparable forjat en la seva adolescència i joventut, i que es va perllongar fins a la seva mort. El Museu Picasso de Barcelona es el centro de referencia para el conocimiento de los años de formación de Pablo Picasso. El genio del joven artista se revela a través de las 4.251 obras que componen la colección permanente. Inaugurado en 1963, el Museu Picasso revela asimismo su vínculo con Barcelona: un vínculo estrecho e inseparable, forjado en su adolescencia y juventud, y que se prolongó hasta su muerte. The Museu Picasso in Barcelona is a key reference for understanding the formative years of Pablo Picasso. The genius of the young artist is revealed through the 4,251 works that make up the permanent collection. Furthermore, the Museu Picasso, opened in 1963, also reveals his deep relationship with Barcelona: an intimate, solid relationship that was shaped in his adolescence and youth, and continued until his death.

Funcionando como de costumbre

CA – Us recordem que, a partir del dilluns 5 d’octubre, tenim nous horaris al Museu Picasso: de dimarts a diumenge de 10...
02/10/2020

CA – Us recordem que, a partir del dilluns 5 d’octubre, tenim nous horaris al Museu Picasso: de dimarts a diumenge de 10 a 19 h.

http://www.bcn.cat/museupicasso/ca/visita/horaris-i-preus.html

Us esperem!

ES - Os recordamos que, a partir del lunes 5 de octubre, tenemos nuevos horarios en el Museu Picasso: de martes a domingo de 10 a 19 h.

http://www.bcn.cat/museupicasso/es/visita/horarios-y-precios.html

¡Os esperamos!

EN - We remind you that, as of Monday 5 October, we have new timetables
at the Museu Picasso: Tuesday to Sunday from 10 am to 7 pm.

http://www.bcn.cat/museupicasso/en/visiting/hours-and-tickets.html

We are waiting for you!

Articket Barcelona
01/10/2020

Articket Barcelona

Ja heu vist la nova exposició del Museu Picasso Barcelona?

🖼️ L’exposició 'Contemporary Presences: Marijn van Kreij' presenta el treball de Marijn van Kreij. L’artista holandès, reutilitzant imatges existents i concentrant-se en l’acte de dibuixar, desafia de manera lúdica el mite del geni creatiu i la noció occidental del progrés. 👉 bcn.cat/museupicasso/ca/exposicions/contemporary-presences-marijn-van-kreij.html

🗓️ Fins l'1 de novembre!

Atenció professores i professors!El curador i teòric del disseny Oscar Guayabero dirigeix el cicle de webinars "Per què ...
01/10/2020

Atenció professores i professors!

El curador i teòric del disseny Oscar Guayabero dirigeix el cicle de webinars "Per què dibuixar" dins del "Barcelona Dibuixa". L'objectiu: explorar el valor del dibuix des de diferents perspectives i funcions diferents.

I avui a les 19h primer webinar:

"El dibuix per entendre i observar". Una conversa amb Miquel Baidal Crespo (coordinador Illustraciencia) i Dimas Fabregas (director Escola La Immaculada de Vilassar de Dalt).

Us esperem al YouTube del Museu Picasso:

https://youtu.be/VjfXowu7u1w

cc Consorci Educació Barcelona Barcelona Cultura

29/09/2020
Les audioguies del Museu Picasso, disponibles de nou!

CA - Si veniu al Museu Picasso, us recordem que podeu fer servir de nou les audioguies: hi podeu accedir des del vostre smartphone amb un codi QR.

Gaudiu d’una visita segura i de qualitat!
http://www.bcn.cat/museupicasso/ca/visita/comentada.html#audioguia

ES - Si venís al Museu Picasso, os recordamos que podéis utilizar de nuevo las audioguías: podéis acceder desde vuestro smartphone con un código QR.

¡Disfrutad de una visita segura y de calidad!
http://www.bcn.cat/museupicasso/es/visita/comentada.html#audioguia

EN - If you come to the Museu Picasso, we remind you that you can use the audioguides again: you can access to them from your smartphone with a QR code.

Enjoy a safe and quality visit!
http://www.bcn.cat/museupicasso/en/visiting/guided-tours.html

Royalty Free Music from Bensound

CA –  Saps que Catherine Hutin-Bay, filla de Jacqueline Picasso, tenia el gramòfon “Jamais” en un magatzem? Finalment, u...
29/09/2020

CA – Saps que Catherine Hutin-Bay, filla de Jacqueline Picasso, tenia el gramòfon “Jamais” en un magatzem? Finalment, una fotografia ha permès retrobar-lo 82 anys després.

Més sobre aquesta recerca fins al 8/11 a "Jamais. Óscar Domínguez & Pablo Picasso".
👉 http://ow.ly/T9qC50BlH6B

ES – ¿Sabes que Catherine Hutin-Bay, hija de Jacqueline Picasso, tenía el gramófono "Jamais" en un almacén? Finalmente, una fotografía ha permitido reencontrarlo 82 años después.

Más sobre esta investigación hasta el 8/11 en "Jamais. Óscar Domínguez & Pablo Picasso".
👉 http://ow.ly/mpmJ50BlH88

EN – Did you know that Catherine Hutin-Bay, daughter of Jacqueline Picasso, had the gramophone "Jamais" in a warehouse? Finally, a photograph has made it possible to find it again 82 years later.

More about this research until 8/11 in "Jamais. Óscar Domínguez & Pablo Picasso".
👉 http://ow.ly/4lwS50BlH9d

28/09/2020
Les taquilles del Museu Picasso són obertes: us esperem!

CA – Tot i que us recomanem comprar les vostres entrades de forma còmoda i segura a través del nostre web, us recordem que les taquilles del Museu Picasso són obertes.

http://www.bcn.cat/museupicasso/ca/visita/horaris-i-preus.html

Veniu i descobriu la nostra col·lecció, i les exposicions temporals "Jamais. Óscar Domínguez & Pablo Picasso" i "Contemporary Presences: Marijn van Kreij".
----------------------------------
ES – Aunque recomendamos comprar las entradas de forma cómoda y segura a través de nuestra web, os recordamos que las taquillas del Museu Picasso están abiertas.

http://www.bcn.cat/museupicasso/es/visita/horarios-y-precios.html

Venid y descubrid nuestra colección, y las exposiciones temporales "Jamais. Óscar Domínguez & Pablo Picasso" y "Contemporary Presences: Marijn van Kreij".
----------------------------------
EN – Although we recommend buying tickets comfortably and safely through our website, we remind you that the Museu Picasso ticket offices are open.

http://www.bcn.cat/museupicasso/en/visiting/hours-and-tickets.html

Come and discover our collection, and the temporary exhibitions "Jamais. Óscar Domínguez & Pablo Picasso" and "Contemporary Presences: Marijn van Kreij".

Royalty Free Music from Bensound

Ha mort Hermann Bonnín, director de teatre, actor i professor d’art dramàtic català a l’edat de 84 anys. L’Hermann va es...
25/09/2020

Ha mort Hermann Bonnín, director de teatre, actor i professor d’art dramàtic català a l’edat de 84 anys.

L’Hermann va estimar el teatre dels poetes Brossa, Palau i Fabre i Maragall, o els seus tres Reis Mags com sovint els evocava.

Des del Museu Picasso volem enviar una abraçada sentida a la seva família, a la seva esposa Sabine Dufrenoy i a la seva filla Nausicaa Bonnin.

Fotografia de l'Acadèmia del Cinema Català - Premis Gaudí

cc Fundació Palau La Seca Espai Brossa

🎉 Feliç Dia de La Mercè! Avui, com cada any, ens unim a la festa major de Barcelona amb una jornada de portes obertes!Ja...
24/09/2020

🎉 Feliç Dia de La Mercè!

Avui, com cada any, ens unim a la festa major de Barcelona amb una jornada de portes obertes!

Ja no queden entrades, però recordeu que podeu visitar el Museu Picasso Barcelona gratuïtament tots els dijous a la tarda i el primer diumenge de cada mes:

🎟️ http://www.bcn.cat/museupicasso/ca/visita/horaris-i-preus.html

cc BCNCultura.cat Ajuntament de Barcelona

CA – 🚸 Aquest curs us oferim més opcions per apropar el Museu Picasso a les aules. Amb la nova modalitat de visita “El M...
23/09/2020

CA – 🚸 Aquest curs us oferim més opcions per apropar el Museu Picasso a les aules.

Amb la nova modalitat de visita “El Museu va a l’escola”, som nosaltres els qui vindrem a la vostra escola a realitzar un taller in situ.

Més detalls i Informació sobre reserves aquí:
http://www.bcn.cat/museupicasso/ca/educacio/el-museu-va-a-la-escola.html

------------------------------------------------------------------------

ES – 🚸Este curso os ofrecemos más opciones para acercar el Museu Picasso a las aulas.

Con la nueva modalidad de visita "El Museo en la escuela" somos nosotros los que vendremos a vuestra escuela a realizar un taller in situ.

Más detalles e información sobre reservas aquí:
http://www.bcn.cat/museupicasso/es/educacion/el-museu-en-la-escuela.html

CA – L’Exposició Internacional del Surrealisme (París, 1938) es considera un dels moments àlgids d’aquest moviment. Va s...
22/09/2020

CA – L’Exposició Internacional del Surrealisme (París, 1938) es considera un dels moments àlgids d’aquest moviment. Va ser aquí on es va presentar el gramòfon d’Óscar Domínguez, protagonista de "Jamais. Óscar Domínguez & Pablo Picasso".

El podeu veure al Museu Picasso fins al 8 de novembre:
👉 http://ow.ly/T9qC50BlH6B

ES – La Exposición Internacional del Surrealismo (París, 1938) se considera uno de los momentos álgidos de este movimiento. Fue aquí donde se presentó el gramófono de Óscar Domínguez, protagonista de "Jamais. Óscar Domínguez & Pablo Picasso".

Podéis verlo en el Museu Picasso hasta el 8 de noviembre:
👉 http://ow.ly/mpmJ50BlH88

EN – The International Exhibition of Surrealism (Paris, 1938) is considered one of the high points of this movement. It was here that the gramophone of Óscar Domínguez, protagonist of "Jamais. Óscar Domínguez & Pablo Picasso", was presented.

You can see it at the Museu Picasso until November 8:
👉 http://ow.ly/4lwS50BlH9d

CA – Recordeu, professors i professores: ja estan obertes les reserves per a les visites d’escoles al Museu Picasso, que...
21/09/2020

CA – Recordeu, professors i professores: ja estan obertes les reserves per a les visites d’escoles al Museu Picasso, que s’iniciaran l’1 d’octubre:

http://www.bcn.cat/museupicasso/ca/educacio/visites-dinamitzades.html

🚸 També us recomanem visitar la nostra secció de recursos educatius en línia:

http://www.bcn.cat/museupicasso/ca/educacio/recursos-educatius-en-linea.html
---------------------------------------------------------------
ES – Recordad, profesores y profesoras: ya están abiertas las reservas para las visitas de escuelas al Museu Picasso, que empezarán el 1 de octubre:

http://www.bcn.cat/museupicasso/es/educacion/visitas-dinamizadas.html

🚸 También os recomendamos visitar nuestra sección de recursos educativos en línea:

http://www.bcn.cat/museupicasso/es/educacion/recursos-educativos-en-linea.html
----------------------------------------------------------------------
EN – 🚸Remember, teachers: reservations are already open for school visits to the Museu Picasso, which will begin on October 1st:

http://www.bcn.cat/museupicasso/en/education/educational-program.html

19/09/2020
L'exposició "Contemporary Presences: Marijn van Kreij", explicada pel comissari, Erich Weiss.

CA - Tenim nova exposició al Museu Picasso, "Contemporary Presences: Marijn van Kreij”, que podeu visitar fins al proper 1 de novembre

Si voleu conèixer més detalls d’aquesta mostra de l’artista holandès, us recomanem aquest vídeo del comissari, Erich Weiss.
--------------------------------------------------------
ES - Tenemos nueva exposición en el Museo Picasso, "Contemporary presencia: Marijn van Kreij", que podéis visitar hasta el próximo 1 de noviembre.

Si queréis conocer más detalles de esta muestra del artista holandés, Os recomendamos este vídeo del comisario, Erich Weiss.
--------------------------------------------------------
EN - We are pleased to present a new exhibition at the Picasso Museum, "Contemporary Presence: Marijn van Kreij", which you can visit until November 1st.

If you want to know more details about this exhibition of the Dutch artist, we recommend this video by the curator, Erich Weiss.

CA – Durant l’etapa formativa, i cercant el seu estil propi com a artista, Picasso va fer nombrosos autoretrats, com aqu...
18/09/2020

CA – Durant l’etapa formativa, i cercant el seu estil propi com a artista, Picasso va fer nombrosos autoretrats, com aquest amb perruca i indumentària del segle XVIII. Què us sembla?

ES – Durante la etapa formativa, y buscando su propio estilo como artista, Picasso hizo numerosos autorretratos, como éste con peluca e indumentaria del siglo XVIII. ¿Qué os parece?

EN – During his formative stage, and seeking his own style as an artist, Picasso made numerous self-portraits, such as this one with a wig and 18th century clothing. What do you think about it?

17/09/2020
"Contemporary Presences: Marijn van Kreij" exhibition, explained by the curator, Erich Weiss

EN - Starting today, and until November 1st, you can visit the new Museu Picasso exhibition:

"Contemporary Presences: Marijn van Kreij"

As a replacement for the traditional public presentation, here a video of the curator, Erich Weiss.

Further information here: http://www.bcn.cat/museupicasso/en/exhibitions/contemporary-presences-marijn-van-kreij.html

-----------------------------------

CAT - A partir d'avui, i fins a l'1 de novembre, podeu visitar la nova exposició del MuseuPicasso:

"Contemporary Presences: Marijn van Kreij"

Com a substitució de la tradicional presentació pública, aquí teniu l'explicació del comissari, Erich Weiss.

Més informació aquí: http://www.bcn.cat/museupicasso/ca/exposicions/contemporary-presences-marijn-van-kreij.html

-----------------------------------

CAST - A partir de hoy, y hasta el 1 de noviembre, podéis visitar la nueva exposición del Museu Picasso:

"Contemporary Presences: Marijn van Kreij"

Como sustitución de la presentación pública, aquí tenéis este vídeo del comisario, Erich Weiss.

Más información aquí: http://www.bcn.cat/museupicasso/es/exposiciones/contemporary-presences-marijn-van-kreij.html

------------------------------------
AMB LA COL·LABORACIÓ DE / CON LA COLABORACIÓN DE / IN COLLABORATION WITH:

Mondriaan Fonds & @Sir Victor Hotel.

16/09/2020

CA - Recordeu que, a partir de demà, tindrem una nova exposició oberta al públic: "Contemporary Presences", de l’artista neerlandès Marijn van Kreij, que ens convida a fixar-nos en el procés de creació arran de múltiples variacions d’una obra de Picasso.
Aquí podeu veure algunes imatges del muntatge, amb el mateix artista el comissari Erich Weiss i el pintor i escultor Pere Llobera com a col·laborador.

http://www.bcn.cat/museupicasso/ca/exposicions/contemporary-presences-marijn-van-kreij.html

ES - Recordad que, a partir de mañana, tendremos una nueva exposición abierta al público: "Contemporary Presences", del artista neerlandés Marijn van Kreij, que nos invita a fijarnos en el proceso de creación a partir de múltiples variaciones de una obra de Picasso.
Aquí podéis ver algunas imágenes del montaje, con el propio artista, el comisario Erich Weiss y el pintor y escultor Pere Llobera como colaborador.

http://www.bcn.cat/museupicasso/es/exposiciones/contemporary-presences-marijn-van-kreij.html

EN- Remember that, starting tomorrow, we will have a new exhibition open to the public: "Contemporary Presences", by Dutch artist Marijn van Kreij, which invites us to look at the process of creation from multiple variations of a work by Picasso.
Here you can see some images of the installation, with the artist himself, curator Erich Weiss and painter and sculptor Pere Llobera as collaborators.

http://www.bcn.cat/museupicasso/en/exhibitions/contemporary-presences-marijn-van-kreij.html

AMB LA COL·LABORACIÓ DE / CON LA COLABORACIÓN DE / IN COLLABORATION WITH:

Mondriaan Fonds y Sir Victor Hotel.

Música: Brenda Jackson's Truly Everlasting from IMovie

El nostre director, Emmanuel Guigon, ha compartit aquest interessant reportatge sobre un Picasso inèdit.Gràcies Joan Esc...
16/09/2020
El Picasso de Tarradellas

El nostre director, Emmanuel Guigon, ha compartit aquest interessant reportatge sobre un Picasso inèdit.

Gràcies Joan Esculies, El País Cat, i a les nostres companyes Margarida Cortadella i Malén Gual!

Quadern’ descobreix el dibuix del pintor malagueny que el president de la Generalitat tenia a la seva pinacoteca i la peripècia per vendre’l

15/09/2020
Georges Sebbag, comissari de l'exposició JAMAIS (2)

CA - El cocomissari de l'exposició "Jamais. Óscar Domínguez & Pablo Picasso", Georges Sebbag, explica l'exposició en aquest vídeo.
La podeu veure al Museu Picasso fins al 8 de novembre!

http://www.bcn.cat/museupicasso/ca/exposicions/jamais-oscar-dominguez-pablo-picasso.html

ES - El cocomisario de la exposición "Jamais. Óscar Domínguez & Pablo Picasso", Georges Sebbag, explica la exposición en este vídeo.
¡La podéis ver en Museu Picasso hasta el 8 de noviembre

http://www.bcn.cat/museupicasso/es/exposiciones/jamais-oscar-dominguez-pablo-picasso.html

EN - The co-curator of the exhibition "Jamais. Óscar Domínguez & Pablo Picasso", Georges Sebbag, explains the exhibition in this video.
You can see it in Museu Picasso until 8 November!

http://www.bcn.cat/museupicasso/en/exhibitions/jamais-oscar-dominguez-pablo-picasso.html

Georges Sebbag ens dona alguns detalls interessants sobre l'exposició "JAMAIS. Óscar Domínguez. Pablo Picasso", de la qual és comissari juntament amb el dire...

CA – La fotògrafa Dora Maar, icona del surrealisme, no només va documentar la creació del “Guernica”, sinó que va experi...
14/09/2020

CA – La fotògrafa Dora Maar, icona del surrealisme, no només va documentar la creació del “Guernica”, sinó que va experimentar juntament amb Picasso la fusió de suports i tècniques artístiques. Ho sabies?

ES – La fotógrafa Dora Maar, icono del surrealismo, no solo documentó la creación del “Guernica”, sino que experimentó junto con Picasso la fusión de soportes y técnicas artísticas. ¿Lo sabías?

EN – The photographer Dora Maar, an icon of surrealism, not only documented the creation of "Guernica", but also experimented with Picasso the fusion of artistic media and techniques. Did you know it?

CA – La generositat i l’estima de Catherine Hutin, filla de Jacqueline Picasso, ha estat clau per a retrobar el gramòfon...
12/09/2020

CA – La generositat i l’estima de Catherine Hutin, filla de Jacqueline Picasso, ha estat clau per a retrobar el gramòfon surrealista que es creia desaparegut i que protagonitza l’exposició "Jamais. Óscar Domínguez & Pablo Picasso".

Descobriu-ne més al Museu Picasso fins al 8 de novembre:
http://ow.ly/qdiX30r1B6

ES – La generosidad y la estima de Catherine Hutin, hija de Jacqueline Picasso, ha sido clave para encontrar el gramófono surrealista que se creía desaparecido y que protagoniza la exposición "Jamais. Óscar Domínguez & Pablo Picasso".

Descubre más en el Museu Picasso hasta el 8 de noviembre:
http://ow.ly/TV7T30qZWIO

EN – The generosity and esteem of Catherine Hutin, daughter of Jacqueline Picasso, has been key to finding the surrealist gramophone that was thought to have disappeared and that is the subject of the exhibition "Jamais. Óscar Domínguez & Pablo Picasso".

Find out more at Museu Picasso until November 8:
http://ow.ly/N6g330r1oaR

❗️Atenció, escoles! Ja podeu reservar dia i hora per visitar el Museu Picasso amb el vostre alumnat.  ℹ️ Més informació ...
10/09/2020

❗️Atenció, escoles! Ja podeu reservar dia i hora per visitar el Museu Picasso amb el vostre alumnat.

ℹ️ Més informació del programa educatiu: http://www.bcn.cat/museupicasso/es/educacion/visitas-dinamizadas.html

🆕 I aquest any, com a novetat, el Museu també va a l’escola!
http://www.bcn.cat/museupicasso/ca/educacio/el-museu-va-a-la-escola.html

#PicassoEdu
------------------------------------------
❗️¡Atención, escuelas! Ya podéis reservar día y hora para visitar el Museu Picasso con vuestro alumnado.

ℹ️ Más información del programa educativo:
http://www.bcn.cat/museupicasso/ca/educacio/visites-dinamitzades.html

🆕 Y este año, como novedad, el Museo también va a vuestra escuela:
http://www.bcn.cat/museupicasso/es/educacion/el-museu-en-la-escuela.html

#PicassoEDU
------------------------------------------
❗️Attention, foreign schools! You can now book a day and time to visit the #MuseuPicasso with your group of students.

ℹ️ More information on the educational program:
http://www.bcn.cat/museupicasso/en/education/visits-for-foreign-school-groups.html

#PicassoEDU

Dirección

C/ Montcada 15-23
Barcelona
08003

METRO / SUBWAY: L4 Jaume I, L1 Arc de Triomf, L3 Liceu AUTOBÚS / BUS: 17 - 40 - 45 Via Laietana, 39 - 51 Passeig Picasso, 14 - 59 Pla de Palau, 19 Plaça de la Catedral, 120 Princesa BICING: Via Laietana amb plaça Ramon Berenguer, plaça de la Catedral, carrer Comerç, av. Marquès de l’Argentera (davant de l’Estació de França) COTXE / CAR / COCHE El museu no disposa d'aparcament propi. The Museum does not have its own car park Aparcaments més propers / Nearest car parks: Passeig del Born, Plaça de la Catedral, Avinguda Cambó, Via Laietana.

Notificaciones

Sé el primero en enterarse y déjanos enviarle un correo electrónico cuando Museu Picasso Barcelona publique noticias y promociones. Su dirección de correo electrónico no se utilizará para ningún otro fin, y puede darse de baja en cualquier momento.

Contato El Museo

Enviar un mensaje a Museu Picasso Barcelona:

Videos

Museos cercanos


Otros Museos de arte moderno en Barcelona

Mostrar Todas

Comentarios

My new painting, I use acrylic and ink on paper, title soul of Buddha
Just waiting patiently for the day I could visit my mother country and stay in Barcelona and visit Picasso museum!!🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Arte
Garrafeira UNIÃO EUROPEIA
Masom Royal Patrao da casa do poder E NOS FESTIVAIS CASA DO CHAMPANHE
Para publicación en marcha ¿hay alguna posibilidad de saber si hay citas de Picasso en relación con los Dibujos Animados (Cine de Animación)?
Meu jardim
Hola todos...los expertos de art ...esta firma é originale o falsa ?
Hola, gracias por el apoyo ! https://www.change.org/p/norwegian-government-save-oslo-s-y-block-with-murals-by-picasso @Støtteaksjon for å bevare Y-blokka TW+IG @Yblokka #SalvarY #SAVEtbeYblock #LaYstå #PicassoNesjar
AMO LAS BELLEZAS DEL MUSEO.GRACIAS
I have decided to write here my experience because my mother and me were kidded and derided by an employee of the museum last Thursday at 18:20. My mom, coming to Italy to visit me, proposed me to visit the museum and once got there, around 18:20 we asked for tickets to a girl (tall, black hair) that was just in front of the door, in the street. She replied that the museum was full and I replied “can we wait a bunch of people leaving before entering? My mom come from Italy”. Such an unpolite and supercilious person replied “yes yes sir. every Thursday evening people say coming from the other side of the globe” 😧 we were quite shocked and confused. Only then, once we decided to go away we discovered that the museum has free tickets on Thursday afternoon. This has been a quite unpleasant, reprehensible and irreverent interaction. Im wondering how did you select her? My mom and me are willing and glad to offer her a galateo curse whenever she decide to attend one. #BeingPoliteIsALuxury #PicassoMuseumBadExperience