MAE - Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques

MAE - Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques Centre de documentació i Museu de les Arts Escèniques, de l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, fundat el 1923, és el centre de referència d’informació i recerca de les arts escèniques catalanes, amb biblioteca, arxiu i museu.
(5)

Museu, arxiu i centre de documentació especialitzat en arts escèniques catalanes. El Museu, actualment, difon les seves col•leccions a través d’internet, així com d’exposicions temporals i itinerants. El 15 de juliol de 2015 hem inaugurat l'exposició "La memòria de les arts efímeres" que es converteix en la nostra exposició permenent. S'ofereixen també visites guiades a les sales de reserva. La Biblioteca i l’Arxiu ofereixen els serveis propis de documentació i informació especialitzada. El fons bibliogràfic, arixivístic i museístic és un dels més importants d’Europa en el seu àmbit d’actuació. Hi destaquen les col•leccions bibliogràfiques de l’àmbit català i del Segle d’Or espanyol. També disposa d'altres col•leccions (fons d'imatges, cartells, programes i dossiers de companyies, fons escenogràfic, figurinisme, indumentària, titelles, col·leccions especials), de gran valor historiogràfic.

Misión: Conservar, preservar i difondre el patrimoni documental, arxivístic i museístic de les arts escèniques catalanes, oferint suport a la investigació i la docència en aquest àmbit.

Funcionando como de costumbre

29/07/2020

#TalDiaComAvui de 1910 neix la soprano Maria Espinalt, qui va debutar en el Gran Teatre del Liceu la temporada 31-32 amb el paper de Gilda a Rigoletto compaginant #ópera i #sarsuela al llarg de tota la seva carrera.

Al #MAEIT conservem documentació i vestits de les seves actuacions 👉 https://bit.ly/3faKGuS

Institut del Teatre. Diputació de Barcelona Cultura-Diputació de Barcelona

29/07/2020
Cultura-Diputació de Barcelona

📣 Des de Cultura-Diputació de Barcelona us portem TEMPORADA IMPOSSIBLE, el nou programa de televisió amb la xarxa en suport a la creació cultural local.
🎭 Amb espectacles de teatre, circ, música, dansa i arts visuals, enregistrats en els últims anys a tota la geografia catalana.
📆 Cada divendres, dissabtes i diumenges, a les 22h, a les televisions locals.

No us ho podeu perdre!!!!

Institut del Teatre. Diputació de Barcelona

#ArtEsceniques #UnEstiudEscena #TemporadaImpossible

📣 Presentem TEMPORADA IMPOSSIBLE, un nou programa de televisió amb la xarxa en suport a la creació cultural local.
🎭 Una programació d'espectacles de teatre, circ, música, dansa i arts visuals, enregistrats en els últims anys a tota la geografia catalana.
📆 Cada divendres, dissabtes i diumenges, a les 22h, a les televisions locals.
🔴 TEMPORADA IMPOSSIBLE forma part del Pla de xoc de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona per tal de donar suport als professionals de les arts escèniques i musicals i de les arts visuals.
👉 https://bit.ly/DibaXAL
AADPC Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya - APdC) Associació de professionals de circ de Catalunya Acadèmia Catalana de la Música Fundació Catalunya Cultura Cultura 21 Núvol, digital de cultura Entreacte Teatralnet Time Out Barcelona Catorze. Cultura viva

28/07/2020

Seguim #FemMemoria del Grec Festival de Barcelona amb l'estrena #TalDiaComAvui de 2015 de l'obra " Aquil·les o l'estupor".
Una narració poc convencional de la vida d’Aquil·les que va unir els talents d’Albert Mestres, dels ballarins d’It Dansa. Jove Companyia de l'Institut del Teatre i dos artistes noruecs: la coreògrafa Ina Christell Johannessen i el compositor Knut Vaage.

L'espectacle al #MAEIT ➡️ bit.ly/3hPWiFH dins del 📸Fons Josep Aznar

#AltresEstiusAltresGrec #MercatdelesFlors #Dansa

Institut del Teatre. Diputació de Barcelona NOPA Fabra i Coats: Centre d'Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació Teatre Sagarra

Avui parlem de Xavier Cugat perquè s’estrena ''I sing a song about bananas' al Grec Festival de Barcelona, un espectacle...
28/07/2020
"Sense ficció" retrata Xavier Cugat amb "Sexe, maraques i chihuahues"

Avui parlem de Xavier Cugat perquè s’estrena ''I sing a song about bananas' al Grec Festival de Barcelona, un espectacle que vol retre homenatge a aquest alegre i glamurós músic gironí que va triomfar a Hollywood.
I a les 🕐 23.10 el programa Sense ficció de TV3 recupera el reportatge "Sexe, maraques i chihuahues" sobre la seva vida.

https://bit.ly/306YFh8

Cugui al #MAEIT https://bit.ly/3f4qoU4

#CatalansaHollywood

Institut del Teatre. Diputació de Barcelona Cultura-Diputació de Barcelona

Retrat del mític Xavier Cugat en un biopic alegre i glamurós sobre la increïble vida de l'únic espanyol amb quatre estrelles al Passeig de la Fama de Hollywood Boulevard. Després es reemetrà "Eugenio".

#Taldiacomavui de 1940 neix Pina Bausch, ballarina, coreògrafa i directora alemana, pionera en #dansacontemporània i #da...
27/07/2020

#Taldiacomavui de 1940 neix Pina Bausch, ballarina, coreògrafa i directora alemana, pionera en #dansacontemporània i #dansateatre.
➡️Documents d'arxiu i museu a Escena Digital https://bit.ly/2WZTe1o
➡️Documents bibliogràfics i audiovisuals a Biblioescènic https://bit.ly/39Edo6w
📰Premsa a HD https://bit.ly/2OZ87gd

📸Cafè Müller, Gran Teatre del Liceu, 10 setembre 2008. Fons Josep Aznar

Institut del Teatre. Diputació de Barcelona Cultura-Diputació de Barcelona

🖤#Enrecord a #OliviadeHavilland, una de les darreres actrius de l'època daurada de #Hollywood, que va morir ahir als 104...
27/07/2020

🖤#Enrecord a #OliviadeHavilland, una de les darreres actrius de l'època daurada de #Hollywood, que va morir ahir als 104 anys.
El #MAEIT conservem al Fons Marià Andreu unes fotografies de l'actriu amb el pintor, escenògraf i figurinista, amb qui treballà l'any 1955 a la pel·lícula que protagonitzà l'actriu "That Lady" (La princesa de Eboli) de la 20th Century Fox Home Entertainment fent els figurins, que també pertanyen a aquest fons.
➡️Consulteu-los a Escena Digital https://bit.ly/2D7oBAb

Institut del Teatre. Diputació de Barcelona Cultura-Diputació de Barcelona

27/07/2020
Il n'est pas encore minuit... Teatre Grec, 27 juliol 2015. Festival d'Estiu de Barcelona Grec

#Taldiacomavui de 2015 s'estrenava, al Grec Festival de Barcelona, al Teatre Grec, Il n'est pas encore minuit..., espectacle multidisciplinar francès de #dansa i #circ, de la Compagnie XY, amb coreografia de Loïc Touzé.

➡️Programa i fotografies a Escena Digital https://bit.ly/3jIZZP7
📰 Premsa a Hemeroteca Digital https://bit.ly/39yCrYk

📸Fons Josep Aznar

#FemMemoria #AltresEstiusAltresGrec
Institut del Teatre. Diputació de Barcelona Cultura-Diputació de Barcelona

#Taldiacomavui de 1867 neix el pianista i compositor #EnricGranados. Al #MAEIT conservem al Fons Antonia Mercé "La Argen...
27/07/2020

#Taldiacomavui de 1867 neix el pianista i compositor #EnricGranados.
Al #MAEIT conservem al Fons Antonia Mercé "La Argentina" la partitura manuscrita original Danza de los ojos verdes, que aquest dedicà a aquesta ballarina i coreògrafa de #dansaespanyola.

🎵La partitura és accés lliure a la nostra Col·lecció digital Biblioescènic
➡️https://bit.ly/2OXR0vp

Antonia Mercé, amiga del músic, havia d’actuar a l’òpera Goyescas, de Granados a proposta del mateix compositor, que s’estrenava al gener de 1916 a Nova York, però es va quedar fora del repartiment. Com a compensació Granados composa Danza de los ojos verdes, inspirada en els expressius i seductors ulls de La Argentina, i li regala a la ballarina per al seu debut a Nova York, que va ser el 10 de febrer de 1916 al Maxine Elliott Theatre amb Granados entre el públic. L’espectacle, que aconseguí un gran èxit, consistí en la representació d’onze danses de diferents compositors (Granados, Grieg, Massenet i Valverde entre d’altres).

Desgraciadament fou la seva darrera composició, ja que va morir el 24 de març de 1916 en el naufragi de la nau Sussex, al canal de la Mànega, en ser torpedinada per l’armada alemanya en el transcurs de la Primera Guerra Mundial.

➡️Més documents d'arxiu i museu relacionats amb Enric Granados a Escena digital https://bit.ly/32WlCFz

Institut del Teatre. Diputació de Barcelona Cultura-Diputació de Barcelona Auditori Municipal Enric Granados de Lleida Escola Superior de Música de Catalunya Museu de la Música de Barcelona

24/07/2020
Pseudo, de Marcel·lí Antúnez. Mercat de les Flors. Festival Grec de Barcelona. 24 juliol 2012l

#Taldiacomavui de 2012 s'estrenava, al Grec Festival de Barcelona Mercat de les Flors, Pseudo, #performance de Marcelli Antúnez Roca, on l'espectador era convidat a formar part de l'espectacle que es desenvolupa mitjançant interfícies, càmeres i mecanismes de realitat augmentada.

📸Totes les fotografies a Escena Digital https://bit.ly/32RGca4
📰 Premsa a Hemeroteca Digital https://bit.ly/2D39DLw
➡️Més info de l'espectacle al web del Grec https://bit.ly/3fYeexe

📸Fons Josep Aznar

#FemMemoria #AltresEstiusAltresGrec
Institut del Teatre. Diputació de Barcelona

Sabeu que #taldiacomavui, fa 160 anys, neix el pintor i artista gràfic #AlphonseMucha un dels màxims representants del #...
24/07/2020

Sabeu que #taldiacomavui, fa 160 anys, neix el pintor i artista gràfic #AlphonseMucha un dels màxims representants del #modernisme o l'#ArtNouveau?

Al #MAEIT conservem 4 dels seus cartells teatrals d'obres interpretades per #SarahBernhardt (#Gismonda, #Hamlet, #DameauxCamelias i #HenriettaCrosman) i els podeu consultar a Escena Digital
➡️ https://bit.ly/2WRczC4

➡️Més cartells modernistes https://bit.ly/2WOGLxu

Institut del Teatre. Diputació de Barcelona Cultura-Diputació de Barcelona

‼️Avui és el darrer dia que la biblioteca de Barcelona està oberta. Reobrirem l'1 de setembre amb horaris i serveis rest...
24/07/2020

‼️Avui és el darrer dia que la biblioteca de Barcelona està oberta. Reobrirem l'1 de setembre amb horaris i serveis restringits.

Seguirem atenent-vos des del
➡️web http://www.cdmae.cat/contacte/ i
📧[email protected].

🌞🏖Molt bon estiu!!!

Institut del Teatre. Diputació de Barcelona

23/07/2020
Désirs parade. Casa de la Caritat, 23 juliol 1987

#Taldiacomavui de 1987 s'estrenava al Grec Festival de Barcelona Désirs parade, espectacle de la Compagnie Philippe Genty (page officielle).

Aquesta companyia francesa, referent de teatre visual i d'objectes, va ser fundada el 1968. El seu treball de creació es basa en l'exploració d’un llenguatge visual, on l'escena és el lloc de l'inconscient i el llenguatge testifica els conflictes de l'ésser humà davant de si mateix. Com un somni, les imatges s'apliquen per condensar simultàniament diversos sentits. La dansa, el cos humà, la relació amb l’objecte estan al servei d’aquest espai de l’invisible i multidisciplinar.

Més cartells i fotografies a Escena Digital ➡️ https://bit.ly/2WM2XIU
Més info de l'espectacle al web del Grec ➡️ https://bit.ly/30DiKuB

📸Fons Pau Barceló

#FemMemoria #AltresEstiusAltresGrec
Institut del Teatre. Diputació de Barcelona

📚#Llibres de l' Institut del Teatre. Diputació de Barcelona  i cooedicions amb Editorial Comanegra Dramaticles: col·lecc...
23/07/2020
Llibres d’arts escèniques per a un Sant Jordi atípic

📚#Llibres de l' Institut del Teatre. Diputació de Barcelona i cooedicions amb Editorial Comanegra Dramaticles: col·lecció de textos teatrals, Mercat de les Flors, Adesiara Editorial, Angle Editorial, per aquest #SantJordi atìpic. Avui escolliu #artsescèniques!!!!!!

I ja els podeu trobar a les biblioteques del #MAEIT!!!!
➡️Consulteu la disponibilitat a Biblioescènic https://bit.ly/2P23bY9

#SantJordi #llegir #SantJordi2020 #SantJordidestiu #Diadelllibre #Diadelllibreidelarosa #23JDiadelLlibreidelaRosa #23J #23dejulioldiadelllibreilarosa #TotComençaEnUnaLlibreria Cultura-Diputació de Barcelona

El proper 23 de juliol se celebrarà un Sant Jordi atípic i excepcional, però un Sant Jordi, al cap i a la fi. I des de l’Institut del Teatre aprofitem l’ocasió per, un cop més, convidar tothom a llegir publicacions sobre arts escèniques, i en concret, les darreres publicacions editades i c...

Demà 24 de juliol és el darrer dia que el #MAEIT està obert. La biblioteca de Barcelona tornarà a obrir l'1 de setembre ...
23/07/2020

Demà 24 de juliol és el darrer dia que el #MAEIT està obert. La biblioteca de Barcelona tornarà a obrir l'1 de setembre amb els mateixos horaris i serveis restringits.

Seguirem atenent-vos des del
➡️web http://www.cdmae.cat/contacte/ i
📧 correu electrònic [email protected].

@institutdelteatre

📚#Llibres de l'Institut del Teatre. Diputació de Barcelona i cooedicions amb Editorial Comanegra Dramaticles: col·lecció...
23/07/2020
Llibres d’arts escèniques per a un Sant Jordi atípic

📚#Llibres de l'Institut del Teatre. Diputació de Barcelona i cooedicions amb Editorial Comanegra Dramaticles: col·lecció de textos teatrals, Mercat de les Flors, Adesiara Editorial i Angle Editorial per aquest #SantJordi atìpic. Escolliu #artsescèniques!!!!!!

#SantJordi #llegir #SantJordi2020 #SantJordidestiu #Diadelllibre #Diadelllibreidelarosa #23JDiadelLlibreidelaRosa #23J #23dejulioldiadelllibreilarosa #TotComençaEnUnaLlibreria Cultura-Diputació de Barcelona

El proper 23 de juliol se celebrarà un Sant Jordi atípic i excepcional, però un Sant Jordi, al cap i a la fi. I des de l’Institut del Teatre aprofitem l’ocasió per, un cop més, convidar tothom a llegir publicacions sobre arts escèniques, i en concret, les darreres publicacions editades i c...

22/07/2020
Gavines i dragons. Grec Festival de Barcelona. 22/07/1998

#Taldiacomavui de 1998 s'estrenava al Grec Festival de Barcelona Gavines i dragons, de Maestro Nacho Duato, con la Compañía Nacional de Danza, Spain i música de Maria del Mar Bonet.

Més fotografies i programes a Escena Digital ➡️ https://bit.ly/32KPcO8
Més info de l'espectacle al web del Grec ➡️ https://bit.ly/3hoah5a

📸Fons Josep Aznar

#FemMemoria #AltresEstiusAltresGrec
Institut del Teatre. Diputació de Barcelona

🤡Marcel Gros, Atilà Puig i Jordi Girabal,  van fundar la companyia Teatre Mòbil l’any 1984 i ara, 25 anys després es ret...
22/07/2020
Teatre Mòbil + Marcel Gros: "Ara que ja tenim una edat connectem millor amb el públic" - Escena Familiar

🤡Marcel Gros, Atilà Puig i Jordi Girabal, van fundar la companyia Teatre Mòbil l’any 1984 i ara, 25 anys després es retroben en un nou espectacle al carrer.
Ens ho expliquen a Escena Familiar
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

https://www.escenafamiliar.cat/reportatges/teatre-mobil-marcel-gros-ara-que-ja-tenim-una-edat-connectem-millor-amb-el-public/

Teatre Mòbil al #MAEIT 👉👉👉https://bit.ly/3fVofew

#Pallassos #EspectaclesalCarrer

Institut del Teatre. Diputació de Barcelona Cultura-Diputació de Barcelona

Després de 25 anys d’haver fet la darrera actuació plegats, Marcel Gros, Atilà Puig i Jordi Girabal, fundadors de la …

21/07/2020

Bodas de Sangre al Grec 2001.
Coproducció del Teatre Romea, adaptació de Ferran Madico i escenografia d'Alfons Flores.
Amb Mercè Arànega, Àngels Bassas, Roger Coma i altres.

👉👉👉 https://bit.ly/3eNI0U6

#FemMemoria #LorcaalGrec #AltresEstiusAltresGrec

Institut del Teatre. Diputació de Barcelona Grec Festival de Barcelona

📣Nova publicació en obert al Repertori Teatral Catala amb la incorporació de "El Ventríloc" de Joan Brossa.Aquesta tragè...
21/07/2020
El ventríloc : tragèdia en tres actes i tres quadres

📣Nova publicació en obert al Repertori Teatral Catala amb la incorporació de "El Ventríloc" de Joan Brossa.

Aquesta tragèdia en tres actes i tres quadres va ser escrita l'any 1953 i mai ha estat estrenada.

👉 👉👉https://bit.ly/3eP1Vlg

#BibliotequesenLinia #JoanBrossa #DramaturgiaCatalana

Institut del Teatre. Diputació de Barcelona Cultura-Diputació de Barcelona

📇#TalDiaComAvui de 1994 ens deixava Pere Calders. Escriptor, periodista, dibuixant, fotograf i un munt d'oficis més, és ...
21/07/2020

📇#TalDiaComAvui de 1994 ens deixava Pere Calders. Escriptor, periodista, dibuixant, fotograf i un munt d'oficis més, és l'inventor de la paraula ANTAVIANA que ens evoca tot un món oníric i màgic i que la Companyia Dagoll Dagom va portar a escena per primer cop l'any 1978.

📚Calders al #MAEIT 👉 https://bit.ly/32DjN05 i dins de l'exposició "La memòria de les Arts Efímeres"
💻http://www.cdmae.cat/la-memoria-de-les-arts-efimeres/

#PereCalders #Antaviana #ContesiTeatre

Institut del Teatre. Diputació de Barcelona Cultura-Diputació de Barcelona

MAE - Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques's cover photo
20/07/2020

MAE - Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques's cover photo

📆DEL 24 DE JULIOL AL 31 D'AGOST LA BIBLIOTECA DE BARCELONA ESTÀ TANCADA PER VACANCES D'ESTIU📆A partir de l'1 de setembre...
20/07/2020

📆DEL 24 DE JULIOL AL 31 D'AGOST LA BIBLIOTECA DE BARCELONA ESTÀ TANCADA PER VACANCES D'ESTIU

📆A partir de l'1 de setembre reobrim en horari i serveis restringuits.

DURANT L'ESTIU US CONTINUAREM ATENENT DES DEL WEB ➡️http://www.cdmae.cat/contacte/ I PER CORREU ELECTRÒNIC 📧 ([email protected])

#Taldiacoavui de 2004 moria el ballarí de dansa espanyola, coreògraf i director artístic Antonio Gades.Al #MAEIT conserv...
20/07/2020

#Taldiacoavui de 2004 moria el ballarí de dansa espanyola, coreògraf i director artístic Antonio Gades.
Al #MAEIT conservem moltes fotografies i programes de les seves actuacions a Catalunya.
➡️ Escena Digital https://bit.ly/30oGfaC

#FelizLunes #Efeméride
El 20 de julio de 2004 fallecía el maestro Antonio Gades.
El CDAEM tiene el honor de custodiar el 'Archivo Antonio Gades' desde que en 2018 el INAEM y la Fundación Antonio Gades firmaron un convenio para atesorar y promover el legado del gran coreógrafo y bailarín. El archivo está en proceso de descripción y digitalización y en breve esperamos que esté disponible para su consulta.

📸 Rafael Moure

#EnRecord de l'escriptor Juan Marsé que ha mort avui a Barcelona i a qui veiem en unes imatges de "12 Estimen Gil de Bie...
19/07/2020

#EnRecord de l'escriptor Juan Marsé que ha mort avui a Barcelona i a qui veiem en unes imatges de "12 Estimen Gil de Biedma" en el Teatre Lliure l'any 2004 on també és va representar el 2013 "Adiós a la infancia, un aventi de Marsé", un espectacle basat en els seus texts amb dramatúrgia de Pau Miró, direcció d'Oriol Broggi i música de Jaume Sisa.

Marsé en el #MAEIT 👉 https://bit.ly/2ODYxPI

Al llarg de la seva carrera ha rebut nombrosos premis entre els que destaquen el Planeta en el 1978 i el premio Cervantes en el 2008.

Institut del Teatre. Diputació de Barcelona

#TalDiaComAvui de 1888 neix Margarida Xirgu i la recordem amb aquest fragment de la pel·lícula “Bodas de sangre” basada ...
18/07/2020

#TalDiaComAvui de 1888 neix Margarida Xirgu i la recordem amb aquest fragment de la pel·lícula “Bodas de sangre” basada en l’obra de Federico García Lorca i que fou rodada a Argentina l’any 1938 en plena Guerra Civil

📺 https://bit.ly/3eMRb7i

🗃️ Imatges de la pel·lícula al #MAEIT https://bit.ly/395QswE

Institut del Teatre. Diputació de Barcelona

📔Aquesta setmana ens feiem ressò de la nova col·lecció de Dansa "Paragrafies" d' Editorial Comanegra  i l' Institut del ...
18/07/2020

📔Aquesta setmana ens feiem ressò de la nova col·lecció de Dansa "Paragrafies" d' Editorial Comanegra i l' Institut del Teatre. Diputació de Barcelona que surt a escena amb un llibre de Cesc Gelabert "El que m'agradaria que la dansa fos" i que aviat tindrem als nostres prestatges.

I avui us portem un conferència de Gelabert en el Teatre Romea on parla de dansa, de la vida i del pas el temps, dins del projecte PRE/OCUPACIONES, que impulsa Focus i on es poden veure imatges dels seus espectacles.
La Companyia Gelabert Azzopardi va fer donació l'any 2013 del seu fons d'indumentària escènica al #MAEIT 👉https://bit.ly/39jODwl

📺 https://www.youtube.com/watch?v=dNodd8YChKw

📚Més llibres en accés obert al RedIT,  Reservori Digital de l' Institut del Teatre. Diputació de Barcelona.Estudi de Mar...
17/07/2020
L'expressionisme i el teatre

📚Més llibres en accés obert al RedIT, Reservori Digital de l'
Institut del Teatre. Diputació de Barcelona.

Estudi de Marisa Siguán, catedràtica de Literatura alemana a
Facultat de Filologia - UB i especialista en relacions literàries hispano-alemanes, publicat el 1988.

Cultura-Diputació de Barcelona
➡️https://bit.ly/2CF3y82

👩‍🎓👨‍🎓L'Institut del Teatre. Diputació de Barcelona organitza del 17 al 22 d'agost, dos tallers presencials d'interpreta...
17/07/2020
Institut del Teatre. Diputació de Barcelona

👩‍🎓👨‍🎓L'Institut del Teatre. Diputació de Barcelona organitza del 17 al 22 d'agost, dos tallers presencials d'interpretació i escriptura teatral a la Universitat Catalana d'Estiu a carrec dels professors Andreu Carandell i Albert Mestres. Apunteu-vos!!!!!

📚Podeu consultar obres seves en línia en el RedIT del #MAEIT ⤵️

Andreu Carandell 👉 https://bit.ly/2CkaNSU

Albert Mestres 👉 https://bit.ly/3ewxkJi

#CursosdEstiu #BibliotequesenLinia

Ja estan obertes les inscripcions per participar a la Universitat Catalana d'Estiu 2020, que es farà a la Catalunya Nord.
👉👉Des de l'Institut del Teatre organitzem dos tallers presencials que es duran a terme del 17 al 22 d'agost.

Dirección

Plaça Margarida Xirgu, S/n
Barcelona
08004

Metro: Línia 3 Verda. Parada: Poble Sec (Sortida carrer Manso - Teodor Bonaplata) Bus: Línia 55, 121. Parada carrer de la França Xica, 39 Bicing: Estació 236. Carrer de la França Xica, 42 (cantonada carrer Ricard). Aparcament públic: BS:M Xarxa d'aparcaments municipals: Ciutat del Teatre. Carrer de França Xica, 34

Teléfono

+34932273900

Página web

Notificaciones

Sé el primero en enterarse y déjanos enviarle un correo electrónico cuando MAE - Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques publique noticias y promociones. Su dirección de correo electrónico no se utilizará para ningún otro fin, y puede darse de baja en cualquier momento.

Contato El Museo

Enviar un mensaje a MAE - Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques:

Videos

Categoría

Museos cercanos


Otros Museo de arte en Barcelona

Mostrar Todas