Mars Museu d'Arqueologia de Silla

Mars Museu d'Arqueologia de Silla Museu d'Història i Arqueologia de Silla Per últim, una estreta escala els donarà accés a la segona planta. Si és així, des del MARS ens donarem per satisfets.
(6)

Cerrado permanentemente.

UN RECORREGUT PEL MARS CG
La visita es farà des de l’entrada del carrer del Castell, on coneixerem tots els aspectes relacionats amb la construcció de l’edificació més emblemàtica que conservem, la Torre musulmana. També ens trobarem amb els diferents vestigis històrics més voluminosos, rodes de molí, basaments de columna, fites... A continuació, accedirem a la sala que alberga totes les restes d

e l’època romana, on de segur que quedaran meravellats en comprovar la consideració tant positiva que aquelles persones vingudes de tant lluny tingueren pel nostre territori. A la mateixa sala podran gaudir dels fonaments de les diferents edificacions que s’han anat solapant al llarg del segles, així com part de la muralla i barbacana que rodejava el castell. Un audiovisual que recull els aspectes més importants de la història de Silla ens conduirà a la següent estança, l’interior de la Torre. La primera planta està dedicada a la Silla islàmica, on les diferents restes els traslladaran a una època que ha marcat, com cap altra, el nostre territori. Allí trobarem una recreació d’una casa típica del poble de final del segle XIX principi del segle XX junt amb les restes arqueològiques de l’època cristina. Serà en aquest lloc on podrem veure una de les peces més emblemàtiques que conservem, la Creu de Montesa. Arribats a aquest punt, estem segurs que la inquietud per conèixer més aspectes de la història del nostre poble els tindrà impacients. La visita té una durada aproximada de hora i mitja. El més convenient és que es faça per grups d’entre 20 o 25 persones com a molt.

Dirección

Carrer Castell S/n
Silla
46460

Teléfono

625870589

Página web

Notificaciones

Sé el primero en enterarse y déjanos enviarle un correo electrónico cuando Mars Museu d'Arqueologia de Silla publique noticias y promociones. Su dirección de correo electrónico no se utilizará para ningún otro fin, y puede darse de baja en cualquier momento.

Contato El Museo

Enviar un mensaje a Mars Museu d'Arqueologia de Silla:

Compartir

Categoría