Sala Museu Plats Cuquet

Sala Museu Plats Cuquet "La col.leció és única. Més de 3.000 plats de ceràmica, dibuixats, pintats a mà, i cuits al forn. La col.leció es pot visitar de forma gratuïta."

Mostrant les Esglésies, Ermites, Santuaris, Monestirs i Capelles d'arreu de Catalunya. La visita és de gran interès amb els seus canvis d'estil segons cada comarca. És una bellesa arquitectònica gràcies al fruit de l'esforç dels nostres avantpassats, i que com a col.leccionaista me'n sento orgullós contraent el deure moral de preservar i exposar-ho al públic. És el monument històric de cadascun de

ls pobles del nostre pais, Catalunya. "La colección es única. Más de 3.000 platos de cerámica, dibujados, pintados a mano, y hechos al horno. Mostrando las Iglesias, Ermitas, Santuarios, Monasterios y Capillas de Cataluña. La visita es de gran interés con sus cambios de estilo según cada comarca. Es una belleza arquitectónica gracias al fruto del esfuerzo de nuestros antepasados, y que como coleccionista me siento orgulloso teniendo el deber moral de preservar y exponerlo al público. Es el monumento històrico de cada uno de los pueblos de nuestro país, Cataluña. La colección se puede visitar de forma gratuita."

Dirección

Plaça De La Constitució, 3
Orrius
08317

Notificaciones

Sé el primero en enterarse y déjanos enviarle un correo electrónico cuando Sala Museu Plats Cuquet publique noticias y promociones. Su dirección de correo electrónico no se utilizará para ningún otro fin, y puede darse de baja en cualquier momento.

Contato El Museo

Enviar un mensaje a Sala Museu Plats Cuquet:

Compartir

Categoría