Monestir de Pedralbes

Monestir de Pedralbes El Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes va ser fundat l'any 1327 per la reina Elisenda de Montcada. Visita aquesta joia del gòtic català i meravella't amb el seu claustre de tres plantes, un dels més grans d'Europa.

Des de la seva fundació i fins a l'any 1983, la comunitat de les clarisses ha utilitzat, de manera gairebé ininterrompuda, les instal·lacions de l'edifici, cosa que ens permet saber avui com era la vida d'aquesta comunitat religiosa femenina si recorrem els seus espais més quotidians: el Dormidor, el Refetor, la Sala Capitular, l'Abadia, el Claustre i les cel·les de dia. El monestir conté nombrose

Des de la seva fundació i fins a l'any 1983, la comunitat de les clarisses ha utilitzat, de manera gairebé ininterrompuda, les instal·lacions de l'edifici, cosa que ens permet saber avui com era la vida d'aquesta comunitat religiosa femenina si recorrem els seus espais més quotidians: el Dormidor, el Refetor, la Sala Capitular, l'Abadia, el Claustre i les cel·les de dia. El monestir conté nombrose

Funcionando como de costumbre

🪴 Fins a quin punt arriba la intel·ligència vegetal? N'havies sentit a parlar mai? Apunta't a la conferència de dijous, ...
02/06/2021

🪴 Fins a quin punt arriba la intel·ligència vegetal? N'havies sentit a parlar mai? Apunta't a la conferència de dijous, dins del cicle #DiàlegsdePedralbes

🗣️ "Què ens diuen les plantes sobre nosaltres? Intel·ligència vegetal"
🎙️ Dijous 3 de juny a les 18.30 h

☝🏼 La xerrada serà a càrrec de l'especialista Michael Marder, Catedràtic de Filosofia a Ikerbasque a la UNIVERSIDAD DEL PAÍS VASCO / EUSKAL HERRIKO UNIBERTSITATEA.

🗣️ El cicle Diàlegs de Pedralbes ha sigut possible gràcies a la direcció científica de Daniel Gamper i a la presentació d’Antoni Bassas.

ℹ️ Més informació: http://ow.ly/N4Sk30rIcrr
🎫 Reserva d'entrades: http://ow.ly/qmjd30rJd2i

#MonestirdePedralbes #Cultura #Barcelona

01/06/2021
Patrimonia'm col·leccions al Monestir de Pedralbes

⛪ #PatrimoniCultural i #Educació s'han donat la mà durant mesos cercant noves fórmules d'apropar la cultura als centres educatius.

📝 Et parlem del programa "Patrimonia’m Col·leccions", que en aquesta edició ha portat a 5 projectes en 5 centres educatius per treballar propostes didàctiques integrades en les programacions de l’aula.

⛪ Al #MonestirdePedralbes hem pogut treballar plegats amb Institut Josep Comas i Solà al voltant de la medicina medieval, gràcies a la tradició del monestir en aquest àmbit i a la recreació d'un jardí medieval medicinal al nostre claustre.

💬 Tot just ahir vam posar punt i final al projecte, en una cloenda virtual. Ens hem quedat amb ganes de molts projectes més!

#Museus #Cultura #Barcelona

🌍 L'escalfament global ens ha obligat a pensar sobre el món tot abandonant la perspectiva antropocèntrica que hem mantin...
31/05/2021

🌍 L'escalfament global ens ha obligat a pensar sobre el món tot abandonant la perspectiva antropocèntrica que hem mantingut fins ara. És en aquest context que la reflexió sobre la intel·ligència de les plantes adquireix més sentit que mai!

🌾 Vols conèixer de primera mà aquesta nova perspectiva que situa a la humanitat en un context més ampli? O bé descobrir tot el que podem aprendre de les plantes?

🎙️ Dijous 3 de juny a les 18.30 h podràs seguir en directe la xerrada "Què ens diuen les plantes sobre nosaltres? Intel·ligència vegetal", que comptarà amb la presència de Michael Marder, Catedràtic de Filosofia a Ikerbasque a la UNIVERSIDAD DEL PAÍS VASCO / EUSKAL HERRIKO UNIBERTSITATEA.

🗣️ Una sessió més dels #DiàlegsdePedralbes, amb la direcció científica de Daniel Gamper i presentació a càrrec d’Antoni Bassas.

ℹ️ Més informació: http://ow.ly/N4Sk30rIcrr
🎫 Reserva d'entrades: http://ow.ly/qmjd30rJd2i

#MonestirdePedralbes #Cultura #Barcelona

🏛️ Senzillesa, formes geomètriques, heràldica... quins adjectius o paraules creus que definirien els capitells de les ga...
30/05/2021

🏛️ Senzillesa, formes geomètriques, heràldica... quins adjectius o paraules creus que definirien els capitells de les galeries del #claustre?

⛪ Hi pots veure una forma quadrangular que dóna lloc a motius vegetals esculpits sobre les quatre cares, així com escuts de la família reial, amb les quatre barres, i de la Casa dels Montcada, amb els besants.

🏗️ A més de l’aspecte estètic, també tenen un motiu tècnic d’existència: sobre els capitells descansen arcs de punta d’ametlla que confereixen al conjunt del jardí una forma sinuosa i dinàmica!

💻 Que vols conèixer més detalls dels capitells, arcs i estructures que conformen el #claustre del #MonestirdePedralbes? Entra al web “Rere els murs”, hi trobaràs un món d’històries i curiositats! http://ow.ly/ILFZ30rITZi

#Història #Arquitectura #Art

29/05/2021
Passejant pel #claustre del monestir | Monestir de Pedralbes

⛪ Tres plantes distribuïdes en quatre galeries, que comuniquen entre si les principals estances del monestir: el dormidor al nord, el refetor a l’oest, la sala capitular i la infermeria al sud, i l’església a l’est.

🤲🏻 Així és l’organització del #claustre del #MonestirdePedralbes, que ofereix no només un espai de distribució dels ambients del cenobi, sinó també tot un món interior de calma, repòs, introspecció i pau que van d’acord amb la regla de Santa Clara.

🤫 I tu, ja has visitat el claustre del monestir? Quina impressió te n’has endut? Llegim els teus comentaris!

📺 Busques més secrets d’aquest punt central del cenobi? Mira’t el vídeo, en trobaràs molts! http://ow.ly/uH9130rIN2P

#Arquitectura #Història #Art #Cultura

🖼️ Un retaule no és només sinònim de #pintura, sinó que en ell s’hi apliquen diverses arts, com l’#escultura o l’#arquit...
28/05/2021

🖼️ Un retaule no és només sinònim de #pintura, sinó que en ell s’hi apliquen diverses arts, com l’#escultura o l’#arquitectura, conferint a cada peça una tridimensionalitat que devia impactar, i molt, als qui els contemplaven!

🕵🏽 Vols descobrir-ne un exemple? Fixa’t en els detalls que et mostrem d’aquest retaule factici de la cel·la de Sant Joan Baptista, de mitjan segle XVI. Una combinació d’elements de l’arquitectura del moment amb escultures i relleus.

🎨 Però aquest no és l’únic tresor que combina diverses disciplines artístiques, podràs trobar-ne moltes altres a l’exposició “Tresors del Monestir”! http://ow.ly/ITZE30rIUg9

#MonestirdePedralbes #Art #Cultura #Història

🚶 Diumenge al matí no t'espera només una, sinó dues visites comentades! Seran una bona ocasió per conèixer i descobrir l...
27/05/2021

🚶 Diumenge al matí no t'espera només una, sinó dues visites comentades! Seran una bona ocasió per conèixer i descobrir la #història, l'organització interna, el treball diari i l'evolució del #MonestirdePedralbes de la mà dels nostres experts!

🌾 "Plantes, remeis i apotecaris"
🛡️ "La vida en un monestir medieval"

➡️ T'ho posem ben fàcil per apuntar-t'hi: informa't bé de cada visita comentada i reserva la teva entrada! http://ow.ly/IWiZ30rIUYr

#Oci #CapdeSetmana #Barcelona

⛪️ Avui posem el focus en el 'Crist assegut a la roca freda', un dels tresors de l'exposició permanent. ⚒️ Una talla pol...
26/05/2021

⛪️ Avui posem el focus en el 'Crist assegut a la roca freda', un dels tresors de l'exposició permanent.

⚒️ Una talla policromada de mida natural, dels volts del 1500, de notable qualitat artística?

✏️ A l'exposició "Els tresors del Monestir" es mostra una selecció d’obres d’art, mobiliari i objectes litúrgics i seculars procedents del tresor del monestir, que es va anar creant al llarg dels segles, en part mitjançant el dot que aportaven les novícies en entrar al monestir i que deixaven en herència després de la seva mort.

Descobreix més sobre la col·lecció d’escultura del #MonestirdePedralbes ➡️ http://ow.ly/fSOS30qv3iV

25/05/2021
El claustre al segle XVII | Recreació 3D | Monestir de Pedralbes

📍 Segle XVII, #claustre del #MonestirdePedralbes. Fa anys que s'han acabat de construir els tres nivells d'aquest espai central del cenobi, i ja ha pres la fesonomia formada per quatre espais i un brollador central.

👉 Quins elements arquitectònics hi saps localitzar? 👈

🔍 Llegim les teves respostes!

⛪ Coneix més sobre aquest esapi del cenobi: http://ow.ly/TqDp50EEoG4

#Història #PatrimoniCultural #Arquitectura

🤲🏻 Busques un entorn agradable per respirar el batec de #Barcelona? Apunta't a l'Hora Màgica del #MonestirdePedralbes!🚶 ...
25/05/2021

🤲🏻 Busques un entorn agradable per respirar el batec de #Barcelona? Apunta't a l'Hora Màgica del #MonestirdePedralbes!

🚶 El moment del dia en què la llum i l'ambient són ideals per passejar pel #claustre, un dels claustres gòtics conservats més grans del món, deixant fora les presses i el xivarri de la ciutat!

🌳 De l'1 de juny al 17 de setembre obrirem gratuïtament els jardins del #claustre els dimarts i els divendres de 18 a 21 h!

⚠️ Per poder aplicar totes les mesures sanitàries és imprescindible reservar entrada per controlar l’aforament.

🎟️ Reserva la teva plaça i ajuda'ns així a controlar l'aforament per fer de la passejada una activitat segura! 👉 http://ow.ly/VWdj50ERccl

#Història #Natura #Cultura

🚀 La visita dels dissabtes al #MonestirdePedralbes té un nom: "Guia'm al monestir de Pedralbes"!⛪ Si vols participar en ...
24/05/2021

🚀 La visita dels dissabtes al #MonestirdePedralbes té un nom: "Guia'm al monestir de Pedralbes"!

⛪ Si vols participar en aquesta visita comentada pels principals espais, curiositats i històries del conjunt monacal, apunta't a la propera sessió de dissabte 29 de maig d’11.30 a 12.30 h!

💪 Has de saber que només pel fet de sumar-t'hi estaràs participant en un projecte d'inserció laboral de persones amb la síndrome d’Asperger.

ℹ️ T'hi esperem! ➡️ http://ow.ly/Sp6w30rImdf

#Cultura #Oci #CapdeSetmana

🙏 Sí, el que veus és un dels claustres del #MonestirdePedralbes, però no representa pas el paradís!🧺 Les imatges que obs...
23/05/2021

🙏 Sí, el que veus és un dels claustres del #MonestirdePedralbes, però no representa pas el paradís!

🧺 Les imatges que observes formen part d'un espai molt més íntim i quotidià: el claustre dels gats! Un espai que s'ha anat formant al llarg dels segles al costa de la cuina i el refetor, i en el que s'hi troben els safareigs del cenobi.

🚰 Tot i així, els dos grans safareigs que es poden veure avui dia són força recents, i ens hem d'imaginar les piques circumdants com les protagonistes de l'espai d'altres èpoques.

🤫 Hi has entrat alguna vegada? Què t'ha transmès aquest espai intimista del #monestir? Et llegim!

☝🏼 Si vols conèixer més sobre el claustre dels gats i l'origen del seu nom, clica aquí! http://ow.ly/RVbx30rIkDq

#Arquitectura #Història

⛪ Com en tants altres moments del nostre passat, el #MonestirdePedralbes ha jugat un paper fonamental en els episodis hi...
22/05/2021

⛪ Com en tants altres moments del nostre passat, el #MonestirdePedralbes ha jugat un paper fonamental en els episodis històrics més importants de #Barcelona i #Catalunya!

💥 Va ser el cas del període de la #GuerraCivil, en què el cenobi va convertir-se en un espai fonamental per a la salvaguarda del patrimoni del país.

📜 D'aquesta manera, el #monestir va ser confiscat per la Generalitat de Catalunya i el recinte conventual va passar a tenir diferents usos:

🟢 Dipòsit d’obres d’#art, principalment del Govern de l’Estat
🟢 Instal·lació del Museu d’Art Gòtic de Catalunya, i posteriorment, l’any 1938,
🟢 Seu de l’Arxiu Històric General de Catalunya.

⭐ Malgrat el moment convuls, va ser un referent de la cultura i una mostra per a l’estudi i la custòdia del patrimoni artístic i documental del país!

🔍 Coneix més sobre aquest moment històric: http://ow.ly/HIRW30rIjP7

#Història #Arquitectura #Documentació

21/05/2021
Recreació en 3D del dormitori del segle XVI | Monestir de Pedralbes

🛏️ Peça essencial de la vida comunitària del monestir, el dormidor no ha tingut sempre la mateixa fisonomia i distribució que la que pots veure en l'actualitat!

🏗️ És cert que la regla de les clarisses disposava que totes les religioses havien de dormir plegades, inclosa l’abadessa, en un dormitori comú, però en diverses èpoques històriques aquesta regla va mutar.

⛪ Si l'any 1327 el cenobi tenia 14 monges, només set anys més t**d en tenia ja 60, fet que demostrava que el dormitor era una peça essencial per al dia a dia i que havia de ser ampliat en determinats moments.

🔛 De fet, ja en època contemporània, el gran espai diàfan es va segmentar en petites estances de recolliment individual.

👁️ I tu, ja has visitat el dormidor? Què t'han semblat les grans estructures i contraforts que en formen part? Llegim els teus pensaments!

➡️ Coneix altres moments de la història de l'antic dormitori monacal: http://ow.ly/vldz30rI9vo

⚡ De quina forma vols descobrir el #MonestirdePedralbes aquest #CapdeSetmana?🧘🏽 Meditant al #claustre 🌾 Passejant pel ja...
20/05/2021

⚡ De quina forma vols descobrir el #MonestirdePedralbes aquest #CapdeSetmana?

🧘🏽 Meditant al #claustre
🌾 Passejant pel jardí medieval
♀️ Coneixent la #història en femení!

✨ Tres fórmules ideals de mesclar #natura, #cultura i #espriritualitat. Se te n'ocorren altres?

➡️ Clica i informa't de cadascuna de les sessions de meditació zen i visites guiades de dissabte i de diumenge: http://ow.ly/7ACe30rI9k4

#Oci #Barcelona

🏗️ A la banda del #claustre, el sepulcre de la #ReinaElisenda va ser esculpit amb una clara intenció: mostrar la seva de...
19/05/2021

🏗️ A la banda del #claustre, el sepulcre de la #ReinaElisenda va ser esculpit amb una clara intenció: mostrar la seva devoció franciscana.

🙏 Això sí, la monarca no està caracteritzada amb l'hàbit de clarissa com es podria pensar, sinó que porta l'hàbit de devota, donat que ella mai va formar part de la comunitat com a una germana més.

👑 T'has fixat que no duu ni anells ni escuts ni corona? Petits detalls que realcen la seva figura de vídua i penitent.

💡 Quins altres elements i figures creus que l'acompanyen? Escriu la resposta als comentaris!

👉 Aquí tens més detalls del sepulcre d'Elisenda de Montcada: http://ow.ly/yzqE30rHYxg

#Història #Art #Arquitectura

🎼 🎶 🎵 Continua sonant la #música lírica al monestir!🎹 I és que dimecres 19 de maig de 19h a 20h tornen al #MonestirdePed...
18/05/2021

🎼 🎶 🎵 Continua sonant la #música lírica al monestir!

🎹 I és que dimecres 19 de maig de 19h a 20h tornen al #MonestirdePedralbes les joves veus de la lírica de l'escola musical A Tempo

⚡Cicle líric «Les veus del monestir»
🕖 Entrada gratuïta amb reserva prèvia

🎟️ Recorda que les places són limitades, reserva ara la teva entrada! http://ow.ly/EIbL50ELPPk

#Concerts #Cultura #Barcelona

💪 Bon dilluns! 💪🚀 Comencem la setmana carregats d’energia després d’un cap de setmana carregat d’emocions i d’intensitat...
17/05/2021

💪 Bon dilluns! 💪

🚀 Comencem la setmana carregats d’energia després d’un cap de setmana carregat d’emocions i d’intensitat amb la #NitdelsMuseusBCN i la jornada de portes obertes d’ahir diumenge.

🚪 Però no ens aturem. Saps què celebrem demà? És el Dia Internacional dels Museus, i al #MonestirdePedralbes t’oferim entrada de franc des de les 10 h del matí fins a les 17 h de la t**da. T’animes a venir?

✅ Selecciona la franja horària que et vagi millor i reserva la teva entrada! http://ow.ly/xIHL30rHsC8

#DIM2021 #Història #Art #Arquitectura

☝🏼 Bon dia! Després d'una intensa #NitdelsMuseusBCN, avui el #MonestirdePedralbes segueix de #PortesObertes fins a les 2...
16/05/2021

☝🏼 Bon dia! Després d'una intensa #NitdelsMuseusBCN, avui el #MonestirdePedralbes segueix de #PortesObertes fins a les 20 h!

⛪ Però no serà l'únic dia en què podràs venir gratuïtament a conèixer el conjunt monacal i la seva #història. El dimarts 18 de maig celebrarem el Dia Internacional dels Museus de 10 a 17 h amb una nova jornada de portes obertes.

👉 Vols reservar la teva entrada gratuïta? Clica, selecciona data i franja horària, i fes-te amb la teva entrada! http://ow.ly/xIHL30rHsC8

#DIM2021 #Història #Art #Arquitectura

⛲ El claustre dels gats, l’antic dormidor, la sala capitular o el refetor han sigut, un any més, protagonistes de la #Ni...
15/05/2021

⛲ El claustre dels gats, l’antic dormidor, la sala capitular o el refetor han sigut, un any més, protagonistes de la #NitdelsMuseusBCN!

💜 I tot gràcies a la teva passió per la #cultura i pel #PatrimoniCultural, que fa que any rere any puguem celebrar aquesta festa a #Barcelona i arreu per posar en valor la nostra #història, el passat artístic del país i l’evolució arquitectònica del cenobi.

📅 Això sí, la celebració no s’acaba aquí! Recorda que demà continuarem amb visites comentades i amb una doble jornada de portes obertes:

✅ Visita comentada “El monestir de Pedralbes. Història i art”, 16/05 a les 11.30 h i a les 12.30 h
✅ Portes obertes 16/05 de 10 a 20 h
✅ Portes obertes pel Dia Internacional dels Museus 18/05 de 10 a 17 h

➡️ Aquí tens tota la informació pràctica: http://ow.ly/xIHL30rHsC8

#DIM2021 #Història #Art #Arquitectura

🛏️ Els mobles del cenobi ens expliquen l'organització interna i l'evolució estilística del #MonestirdePedralbes, però ta...
14/05/2021

🛏️ Els mobles del cenobi ens expliquen l'organització interna i l'evolució estilística del #MonestirdePedralbes, però també moltes petites històries quotidianes que ha viscut la comunitat durant segles!

🪑 A la mostra "Mobles d’emmagatzematge del Monestir. La grandesa del que és senzill", comissariada per l'experta Mònica Piera, hi trobaràs una selecció de mobles que destaquen no per la seva excel·lència artística, sinó per la importància històrica.

📍 La trobaràs a l'antiga infermeria del #monestir! http://ow.ly/6nBe50EKG8j

#Història #Cultura #Barcelona

🤝 Al #MonestirdePedralbes unim forces amb el Monestir de Sant Cugat del Vallès i Fundació Friends - Asperger amb "Guia'm...
13/05/2021

🤝 Al #MonestirdePedralbes unim forces amb el Monestir de Sant Cugat del Vallès i Fundació Friends - Asperger amb "Guia'm", el projecte d’inserció laboral de persones amb síndrome d’Asperger.

⛪ Com hi pots participar? Apunta't a alguna de les visites guiades que dirigiran els propers dissabtes, i que et serviran per apropar-te una mica més a la #història i la memòria del cenobi.

✅ La pròxima cita serà a la visita comentada de dissabte de les 11.30 h a les 12.30 h! http://ow.ly/KsnX50ErPPk

#Arquitectura #Art #Barcelona

13/05/2021
Dia Internacional dels Museus 2021 | Monestir de Pedralbes

🔛 🏛️ 🔛 La festa del nostre #PatrimoniCultural no s’atura, i després de la #NitdelsMuseusBCN arriba el Dia Internacional dels Museus!

♥️ Serà el dimarts 18 de maig, un dia en què, de nou, el #MonestirdePedralbes obrirà de forma gratuïta a tots aquells que vulguin descobrir el passat medieval de la ciutat, l’evolució artística i arquitectònica durant segles i la memòria d’aquest racó de #Barcelona.

➡️ Vols venir? Reserva ja la teva entrada gratuïta del 18 de maig entre les 10 i les 20 h. Corre que les entrades volen! http://ow.ly/pIXW50ELHmH

#DIM2021 #Cultura #Museus

Dirección

Monestir De Pedralbes, Baixada Del Monestir 9
Barcelona
08034

Horario de Apertura

Martes 10:00 - 14:00
Miércoles 10:00 - 14:00
Jueves 10:00 - 14:00
Viernes 10:00 - 14:00
Sábado 10:00 - 17:00
Domingo 10:00 - 17:00

Teléfono

+34932039283

Notificaciones

Sé el primero en enterarse y déjanos enviarle un correo electrónico cuando Monestir de Pedralbes publique noticias y promociones. Su dirección de correo electrónico no se utilizará para ningún otro fin, y puede darse de baja en cualquier momento.

Contato El Museo

Enviar un mensaje a Monestir de Pedralbes:

Videos

Categoría

Visita el Monestir de Pedralbes

El monestir de Pedralbes va ser fundat per la reina Elisenda de Montcada l’any 1327, amb el suport del seu espòs, el rei Jaume II. Seguint els corrents espirituals de l’època, el nou monestir va passar a ser habitat des d’un inici per monges clarisses, la branca femenina de l’orde de Sant Francesc, que hi van residir de manera pràcticament ininterrompuda fins a l’any 1983.

L’edifici constitueix un dels millors models del gòtic català, tant per l’església com pel claustre de tres plantes, un dels exemples més espaiosos i harmònics d’aquest estil. De l’església cal destacar el sepulcre de la reina Elisenda, que ofereix dos vessants, el que dóna a l’església, on apareix la seva imatge vestida com a sobirana, i el que dóna al claustre, on es mostra com a vídua i penitent. Igualment, ressalten els vitralls del segle XIV, diverses sepultures de famílies nobles i els tres cors: l’alt, el baix i el dels frares.

Dins el monestir, i al voltant del claustre, s’hi pot veure un seguit de cel·les de dia, on les religioses es retiraven per al seu recolliment personal. Destaca la capella de Sant Miquel, encarregada per l’abadessa sor Francesca ça Portella l’any 1343 al pintor Ferrer Bassa, amb una clara influència d’artistes tan importants com Giotto, el taller dels Lorenzetti o Simone Martini. (L’exposició temporal «Murals Divins: Reobertura de la capella de Sant Miquel» aprofundeix en els murals de la capella.) Completen la visita la sala capitular, l’abadia, el refetor, la cuina, les procures, el dormidor i la infermeria —un dels exemples més ben conservats d’edifici hospitalari del Renaixement.

Més informació a www.monestirpedralbes.barcelona/

Museos cercanos


Comentarios

gràcies per acceptar-me en el vostre grup, Monestir de Pedralbes
Vista de la sala d'exposició Els tresors del Monestir. Crist assegut a la roca freda, fusta policromada any 1500. Sala del museu. Mare de Déu amb el Nen i un Àngel, oli sobre fusta 1530-1550.
Murals divins, del taller de Ferrer Bassa de l'any 1346. Murals divins, del taller de Ferrer Bassa de l'any 1346.
Mi Barrio nooo es Pedralbes...
Pedralbes Barcelona
EN CABRA CORDOBA EN UNA CORIDA DE TOROS EN LA PLAZA DE TOROS DE CABRA
Ja no puc venir, com ho trovo a faltar!
Soy montador de muebles profesional, con más de 15 años de experiencia. Me ofrezco a montar tus muebles de una forma fácil, cómoda y barata. rápida, cómoda y barata. Entre los servicios que ofrezco se engloban el montaje de mobiliario doméstico, tal como camas, mesas, sillas, dormitorios, armarios, mesillas de noches u otros muebles auxiliares así como mobiliario de oficinas para empresas. Si buscas un montador de muebles en (Barcelona), infórmate sin compromiso por whatssap 620360862Nuestros precios y tarifas son asequibles y económicas. Me encargO de realizar el montaje de todo tipo de mobiliario como muebles de cadenas como Ikea, bricodepot, leroy merlin, suelos laminados, parquet, instalador cocinas ikea, tiendas Aki, desmontaje y montajes de muebles para mudanzas, Conforama, la tienda de la construcción, Bauhaus, rapidmueble, banak, casa, Leroy Merlin, Bricodepot, Bricomart, Dister, Tifon, et
Indignat. De veritat no heu vist la quantitat de faltes d'ortografia que teniu al rètol dels horaris? Tant costa treballar bé? No hi ha ningú que us revisi els textes?