Fundació NUMA Espais de Cultura

  • Home
  • Fundació NUMA Espais de Cultura

Fundació NUMA Espais de Cultura Creiem en l'art i la cultura com a vehicles d'unió i entesa en oferir-nos l'oportunitat d'obrir-nos a la diversitat de les nostres emocions.

A partir del pròxim mes de maig, podràs visitar l'exposició Inner Voice (La veu interior) de l'artista Caspar Berger. Un...
16/04/2024

A partir del pròxim mes de maig, podràs visitar l'exposició Inner Voice (La veu interior) de l'artista Caspar Berger. Un tema profund i valent que ens convida a reflexionar sobre aspectes profunds de la condició humana.

A partir del próximo mes de mayo, podrás visitar la exposición Inner Voice (La voz interior) del artista Caspar Berger. Un tema profundo y valiente que nos invita a reflexionar sobre aspectos profundos de la condición humana.

Starting next May, you can visit the exhibition Inner Voice by the artist Caspar Berger. A profound and courageous topic that invites us to reflect on profound aspects of the human condition.

Fotografia: Erik and Petra Hesmerg
Obra: Group, 2007, bronze, varis.
Artista: Caspar Berger

A Numa, descobriràs exposicions projectades amb la finalitat d’estimular el creixement i oferir un espai per a la reflex...
15/04/2024

A Numa, descobriràs exposicions projectades amb la finalitat d’estimular el creixement i oferir un espai per a la reflexió. I també podràs gaudir d’unes fantàstiques vistes de Ciutadella des d’un entorn ideal per a passejar.

En Numa, descubrirás exposiciones proyectadas con el fin de estimular el crecimiento y ofrecer un espacio para la reflexión. Y también podrás disfrutar de unas fantásticas vistas de Ciutadella desde un entorno ideal para pasear.

At Numa, you will discover exhibitions designed to stimulate growth and offer a space for reflection. You will also enjoy fantastic views of Ciutadella from an ideal environment for strolling.

1 i 2. Fotografies Valérie Nagant
3. Fotografies: Erik and Petra Hesmerg.
Obra: Ego Vivo / Self Portrait 25, 2013, bronze i formigó, 180x180x820 cm.
Artista: Caspar Berger

Address

Carrer Santa Bárbara

07760

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Fundació NUMA Espais de Cultura posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Museum

Send a message to Fundació NUMA Espais de Cultura:

Shortcuts

  • Address
  • Alerts
  • Contact The Museum
  • Claim ownership or report listing
  • Want your museum to be the top-listed Museum?

Share