Centrul de Informare și Promovare Turistică Câmpulung

 • Home
 • Centrul de Informare și Promovare Turistică Câmpulung

Centrul de Informare și Promovare Turistică Câmpulung Centrul de Informare și Promovare Turistică - Muzeul Municipal Câmpulung

Lansare de carte, vineri, 17 Noiembrie 2023, la Biblioteca Municipală "Ion Barbu" din Câmpulung
16/11/2023

Lansare de carte, vineri, 17 Noiembrie 2023, la Biblioteca Municipală "Ion Barbu" din Câmpulung

📣 Casa de cultură "Tudor Mușatescu" vă invită să participați vineri, 1 decembrie, 2023, ora 13.00, la spectacolul de câ...
16/11/2023

📣 Casa de cultură "Tudor Mușatescu" vă invită să participați vineri, 1 decembrie, 2023, ora 13.00, la spectacolul de cântece patriotice , "Frați români din lumea - ntreagă!", ediția a II - a, care se va desfășura în Piața Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel, și va fi susținut de cursanții și colaboratorii instituției noastre, eveniment organizat cu prilejul Zilei Naționale a României.

🎤🎻 Vă așteptăm să sărbătorim împreună cel mai important moment din istoria românilor!

🇹🇩1 Decembrie 1918 - 1 Decembrie 2023, 105 ani de la Marea Unire! 🇹🇩

Cu prilejul Zilei Armatei Române, miercuri, 25 octombrie 2023, între orele 10.30 - 15.00, Muzeul Municipal Câmpulung, în...
24/10/2023

Cu prilejul Zilei Armatei Române, miercuri, 25 octombrie 2023, între orele 10.30 - 15.00, Muzeul Municipal Câmpulung, în parteneriat cu Batalionul 30 Vânători de Munte „Dragoslavele” și cu membri ai Asociației Historia Renascita (din cadrul „Detașamentului Mateiaș”), organizează o manifestare istorico-militară la Mausoleul Eroilor de la Mateiaș.
După momentele solemne dedicate ceremonialului militar şi religios şi de depunere a coroanelor și jerbelor de flori în cinstea eroilor căzuţi la datorie, invitaţii şi publicul spectator vor avea prilejul de a interacţiona cu organizatorii în cadrul unor activităţi de prezentare de tehnică militară şi echipamente. De asemenea, din program nu vor lipsi surprizele: instrucţie de front şi alte activităţi interactive pe specificul armei vânătorilor de munte - tiroliană.
În campaniile celui de-Al Doilea Război Mondial, efortul de război a implicat dislocarea pe front a aproximativ 540.000 de militari, dintre care peste 90.000 și-au pierdut viața, aproape 60.000 au fost dați dispăruți, iar peste 330.000 au fost răniți în luptă, arată MApN.
Vă aşteptăm cu mult drag să fiţi alături de noi şi de partenerii noştri în această zi importantă, care ne aminteşte de unul dintre cele mai importante momente din istoria neamului românesc – eliberarea şi reîntregirea teritoriului naţional în cel de-Al Doilea Război Mondial. O zi în care sărbătorim Armata şi pe toţi cei care şi-au dat viaţa pentru pentru ţară.


💥 Miercuri, 25 Octombrie, orele 20.00, negreșit, pe cel mai înalt deal din țară!Haaai la Fooocul lui Suuumedruuu!!!
17/10/2023

💥 Miercuri, 25 Octombrie, orele 20.00, negreșit, pe cel mai înalt deal din țară!
Haaai la Fooocul lui Suuumedruuu!!!

🔥  ,, HAI LA FOCU' LU' SUMEDRU ! " 🔥 📌 Vă invităm miercuri, 25 octombrie 2023, să ne bucurăm împreună de această frumo...
17/10/2023

🔥 ,, HAI LA FOCU' LU' SUMEDRU ! " 🔥

📌 Vă invităm miercuri, 25 octombrie 2023, să ne bucurăm împreună de această frumoasă sărbătoare specifică zonei Muscel.

📍 EVENIMENTUL VA AVEA LOC ÎN MUNICIPIUL CÂMPULUNG MUSCEL - INTERSECȚIA DINTRE STRĂZILE RICHARD ȘI GRUIULUI , ( PUNCT IZLAZ ).

⏰ ORA 17.00 - Casa de cultură „Tudor Mușatescu” și colaboratorii săi, vor prezenta un frumos spectacol artistic de muzică și divertisment susținut de :

🎤 NICULINA STOICAN;
🎤 GRUPUL VOCAL BĂRBĂTESC „DORURI MUSCELENE";
🤹”HYPNOSIS FIRESHOW” – TRUPĂ DE JONGLERII CU FOC.

🎙 Cursanții Cercurilor de specialitate din cadrul Casei de Cultură ”Tudor Mușatescu”:
Cercul de muzică ușoară “Musicals by Gina Pavel”;
Mlădițe Muscelene: Maria Ghiorghițoiu, Anamaria Picurici, Ema Romanescu.

🎼 Colaboratorii Casei de Cultură “Tudor Mușatescu”:
Atelierul muzical “Floare de stâncă” din Câmpulung;
Clubul de dans ”Dance Team” din Câmpulung.

🔥 ORA 19:30 - APRINDEREA FOCULUI 🔥

‼️ În cadrul manifestării puteți degusta produse culinare tradiționale oferite de comercianții prezenți la eveniment.

🙂 Vă așteptăm cu drag!

🎻 "Violonistul diavolului" - concert la Câmpulung
12/10/2023

🎻 "Violonistul diavolului" - concert la Câmpulung

🍂
12/10/2023

🍂

Muzeul Municipal Câmpulung are plăcerea de a vă invita la un tur al unei expoziții personale de debut în cadrul căreia v...
12/10/2023

Muzeul Municipal Câmpulung are plăcerea de a vă invita la un tur al unei expoziții personale de debut în cadrul căreia veți putea admira o serie de lucrări grafice semnate de tânărul artist Ion Fuscel.
Expoziția, deschisă până la finalul lunii Noiembrie 2023, găzduită de Secția de Istorie și Artă Plastică, cuprinde „DOAR OAMENI...”.
De pe simeze, expresivitatea a zeci de chipuri în alb – negru sau color îşi dezvăluie în faţa privitorului părţi din suflete, sentimente văzute de artist dincolo de privirea fiecărui chip surprins într-o reală operă de artă.
Rând pe rând, portretele evidenţiază: inocența, înțelepciunea, feminitatea, notorietatea, meditația și inspirația. Feţe, de copii, de femei, de seniori sau de celebrităţi, îşi expun sentimentele cele mai pregnante, măiestria artistului fiind nu numai artă, ci o multitudine de stări sufleteşti.
Vineri, 13 Octombrie a.c., la ora 17.00, va avea loc vernisajul expoziţiei.
Vă aşteptăm cu mult drag!

*Autorul colecţiei de portrete, artistul Ion Fuscel, a absolvit la Universitatea din Pitești, specializarea Artă Sacră și master cu specializarea Restaurarea icoanei, a picturii murale și de șevalet.
După absolvire a lucrat la nu mai puțin de zece șantiere de pictură murală și restaurare frescă, în: Brăila, Prahova - Câmpina, Râmnicu Vâlcea - Bărbătești, Pătrunsa, Argeș - Rădești, Ilfov - Cernica.
Ion Fuscel a fost membru al selecției de artiști în cadrul proiectului ARTEC finanțat de UE prin programul Europa Creativă, în compania unor artiști consacrați, ocazie cu care a expus în parteneriat la Câmpulung, Cluj și Bruxelles.
Din anul 2016, desfășoară o activitate susținută la Muzeul Municipal Câmpulung ca restaurator, dar și ca pedagog artistic, cu participare la nenumărate ateliere de creație și activități organizate de muzeu.

„Frumuseţea exterioară este partea vizibilă a frumuseţii interioare. Şi ea se manifestă prin lumina care iese din ochii fiecăruia. Nu are de a face dacă persoana e prost îmbrăcată, dacă nu respectă canoanele eleganţei sau dacă nici măcar nu se sinchiseşte de părerea celor care îi stau în preajmă. Ochii sunt oglinda sufletului şi reflectă tot ce pare a fi ascuns. Dar, dincolo de puterea de a străluci, ochii mai au o virtute: sunt o oglindă. Şi reflectă pe cine îi admiră. Astfel, dacă sufletul celui care observă este întunecat, el îşi va vedea întotdeauna propria urâţenie. Deoarece, ca orice oglindă, ochii înapoiază fiecăruia dintre noi imaginea propriului nostru chip.” - Paulo Coelho în Manuscrisul găsit la Accra.

🍂 Mâine, miercuri - 27 septembrie 2023, ora 17.30, la Câmpulung Muscel, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindi...
26/09/2023

🍂 Mâine, miercuri - 27 septembrie 2023, ora 17.30, la Câmpulung Muscel, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor "C.D. Aricescu", va avea loc cea de-a XVII-a ediție a Festivalului Naţional de Romanţe și Poezie „Rapsodii de Toamnă”

📣La final de săptămână, la Muzeu!Vineri şi sâmbătă, 29 – 30 Septembrie 2023, Asociaţia Multiculturală „Nicu Hagi” şi Muz...
25/09/2023

📣La final de săptămână, la Muzeu!
Vineri şi sâmbătă, 29 – 30 Septembrie 2023, Asociaţia Multiculturală „Nicu Hagi” şi Muzeul Municipal Câmpulung, în parteneriat cu Hotel Muscelul, organizează în foaierul muzeului simpozionul cu tema „NOICA ŞI CIORAN – VIZIUNI DIFERITE ASUPRA ROMÂNESCULUI”
👉Program:
Vineri, 29 Septembrie:
10.00 – 12.00
14.00 – 16.00
Sâmbătă, 30 Septembrie:
10.00 – 12.00
Toţi cei ce doresc să participe sunt aşteptaţi cu mare drag!Programul de Duminică - 17 Septembrie, din „Poiana Culturală Câmpulung Muscel":Ora 13.00 – Expoziție de fotografie "Eu v...
16/09/2023

Programul de Duminică - 17 Septembrie, din „Poiana Culturală Câmpulung Muscel":

Ora 13.00 – Expoziție de fotografie "Eu vreau doar să mă bucur!" - Artist Mihail Oprescu
Ora 14.00 – Expozițe de costume populare, cu prezentare - Meșter popular – Isabela Ion
Ora 15.00 – Spectacol de dansuri populare cu Ansamblul folcloric "Hora" din comuna Schitu Golești, Județul Argeș.

Vă așteptăm in Poiană, alaturi de noi!

Promotor de Proiect: Casa de Cultura Tudor Musatescu Campulung Muscel

Proiect finanțat prin Granturile SEE 2014-2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.

EEA and Norway Grants
Programul RO-Cultura
Granturile SEE si norvegiene


Programul evenimentelor de Sâmbătă - 16 Septembrie, din „Poiana Culturală Câmpulung Muscel":Ora 13.00 – Expoziție de măș...
16/09/2023

Programul evenimentelor de Sâmbătă - 16 Septembrie, din „Poiana Culturală Câmpulung Muscel":

Ora 13.00 – Expoziție de măști – Artist plastic Gheorghe Mitroiu
Ora 14.00 – Atelier meșteșugaresc de păpuși lucrate manual din materiale reciclabile – Meșter popular – Luminița Jinga
Ora 15.00 – Spectacol de dansuri populare cu Ansamblul folcloric „Brâulețul” din Comuna Țițești, Județul Argeș.

Vă așteptăm să ne fiți alaturi!

Promotor de Proiect: Casa de Cultura Tudor Musatescu Campulung Muscel

Proiect finanțat prin Granturile SEE 2014-2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.

EEA and Norway Grants
Programul RO-Cultura
Granturile SEE si norvegiene


Dansuri populare în Poiana Culturală Câmpulung
14/09/2023

Dansuri populare în Poiana Culturală Câmpulung

În acest weekend în Poiana Culturală Câmpulung
13/09/2023

În acest weekend în Poiana Culturală Câmpulung

Poiana Culturală Câmpulung vă așteaptă cu surprize în perioada 15 - 17 Septembrie a.c.
13/09/2023

Poiana Culturală Câmpulung vă așteaptă cu surprize în perioada 15 - 17 Septembrie a.c.

👉O expoziție care merită vizitată!
13/09/2023

👉O expoziție care merită vizitată!

Muzeul Municipal Câmpulung şi Centrul Cultural ORATIA vă invită, în premieră naţională,sâmbătă, 2 Septembrie 2023, în ge...
30/08/2023

Muzeul Municipal Câmpulung şi Centrul Cultural ORATIA vă invită, în premieră naţională,
sâmbătă, 2 Septembrie 2023, în generosul spaţiu al Casei Memoriale „George Topîrceanu”, din satul Nămăiești, comuna Valea Mare Pravăţ, judeţ Argeş, la evenimentul expoziţional NOAPTEA MUZEELOR LA SATE - LA MUSCEL.
Între orele 18.00 – 23.00 puteţi face un tur al unei expoziţii în aer liber dedicată exclusiv culturii etnografice a Muscelului, cu exponate provenite din colecții private și publice din tot arealul folcloric al zonei Muscelului.
Expoziția conține piese textile, ceramice și din lemn, atât cu scop estetic, cât și funcțional, reprezentative pentru această zonă geografică atât de specială şi distinctă.

INTRAREA ESTE GRATUITĂ!!!

Co-organizator: Centrul Cultural Oratia

Parteneri și/sau sponsori ai evenimentului:
Consiliile locale și primăriile localităților: Câmpulung, Lerești, Bughea de Jos, Bughea de Sus, Schitu Golești, Albeștii de Muscel, Cetățeni, Dâmbovicioara, Rucăr, Stoenești, Hârtiești, precum și persoane fizice, dar şi proprietari de colecții private de profil etnografic clar definit cu trăsături autentice evidente zonei Muscelului.

Parteneri media: MuscelTV, ClarTV, SuperTV, Radio Orion, Evenimentul Muscelean şi Ziarul din Muscel.

Un eveniment al Reţelei Naţionale a Muzeelor din România.

✨🇹🇩 7 - 9 Septembrie 2023 la Câmpulung -MUSCEL CUP VOLLEY BALL
23/08/2023

✨🇹🇩 7 - 9 Septembrie 2023 la Câmpulung -
MUSCEL CUP VOLLEY BALL

CERAMUS FILM organizează în colaborare cu Centrul Național al Cinematografiei & Dacin Sara, în perioada 23-26 august 20...
23/08/2023

CERAMUS FILM organizează în colaborare cu Centrul Național al Cinematografiei & Dacin Sara, în perioada 23-26 august 2022, prima ediție a festivalului “Muzica în filmul românesc”.
Programul festivalului cuprinde proiecții de film, lansări de carte și patru workshop-uri susținute de profesori universitari, muzicieni, actori și alte personalități ale filmului românesc.

INTRAREA/PARTICIPAREA LA TOATE ACTIVITĂȚILE FESTIVALULUI ESTE LIBERĂ!

Muzeul Municipal Câmpulung vă invită cu o deosebită plăcere să vizitați expoziția temporară “Simbolistica motivului vița...
15/08/2023

Muzeul Municipal Câmpulung vă invită cu o deosebită plăcere să vizitați expoziția temporară “Simbolistica motivului vița de vie în arta populară românească”, deschisă până la finalul anului 2023 în cadrul Secției de Etnografie și Artă Populară, realizată în colaborare cu Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești.

Publicul vizitator poate admira o impresionantă colecţie de bunuri culturale de la sfârșitul secolului al XIX-lea și din secolul al XX-lea.

Expoziția cuprinde: piese vestimentare femeiești și bărbătești, țesături de interior, obiecte de cult, piese din ceramică, obiecte de uz casnic și gospodăresc utilizate la activitățile de întreținere a viței de vie, la cules, la căratul strugurilor și zdrobirea lor.

Fiecare motiv cusut cu migală şi măiestrie pe o ie sau pe orice altă piesă de îmbrăcăminte specifică portului tradiţional românesc are o anumită semnificaţie. În trecut, femeile care coseau iile erau asemenea unor preotese, care comunicau cu divinitatea. Ele se rugau înainte de a începe lucrul şi considerau că mâinile lor se supun la voia sufletului, care era în armonie cu Dumnezeu. Spre exemplu viţa de vie, cusută pe obiectele de îmbrăcăminte, simbolizează viaţa eternă, iar strugurii reprezintă vitalitate.

Vă aşteptăm cu mult drag să descoperiţi povestea fiecărui obiect expus şi să admirați realele minuni făurite de mâini dibace.

Ei, cm e? Ați aflat cu ce piesă de teatru ajunge Compania de Teatru Concordia la dvs în oraș, pentru prima oară?Dar de ...
08/08/2023

Ei, cm e? Ați aflat cu ce piesă de teatru ajunge Compania de Teatru Concordia la dvs în oraș, pentru prima oară?
Dar de Bomba Anului, ați aflat? Pardon - de DIVORȚUL ANULUI, ați aflat?
Dacă nu, sunteți invitați personal de Monica Davidescu, de Aurelian Temisan şi de Ovidiu Cuncea, luni, 4 septembrie 2023, la ora 18.00, la Complexul CERAMUS, pentru că o să fie de pomină, se lăsa cu scandal, dar și cu petrecere.
Intrarea la teatru, înainte de ora 18.00, se va face pe baza unei donații, minim 25 lei.
Suma strânsă va fi donată ulterior, unui caz social
Să le mulțumim încă odată sponsorilor LiftTec Utilaje de Ridicat și pentru această minunată surpriză 👏👏👏
Fiți alături de noi, împrăștiați vestea și veniți cu mic, cu mare la teatru 😀

CERAMUS FILM organizează în colaborare cu Centrul Național al Cinematografiei & Dacin Sara si CINEMARATON, în perioada 5...
08/08/2023

CERAMUS FILM organizează în colaborare cu Centrul Național al Cinematografiei & Dacin Sara si CINEMARATON, în perioada 5 - 8 septembrie 2023, a doua ediție a festivalului “Muzica în filmul românesc”.
Programul festivalului cuprinde proiecții de film, scurt metraj, documentar, lansări de carte, recital de poezie, concerte, etc - invitati surpriza, personalități ale filmului românesc.
INTRAREA in fiecare zi a FESTIVALULUI se face pe baza unei donatii de minim 10 lei
Workshop-urile, lansările de carte și proiecțiile vor avea loc în cortul de evenimente al complexului, dar și în aer liber - atunci când vremea permite.
Să ne bucurăm împreună de prezența unor oameni care au făcut istorie în cultura română și nu numai!

🇷🇴 Casa de Cultură "Tudor Mușatescu" , cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung și în parteneriat cu Televiziunea R...
08/08/2023

🇷🇴 Casa de Cultură "Tudor Mușatescu" , cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung și în parteneriat cu Televiziunea Română, în calitate de coproducător, vă invită miercuri, 16 și joi, 17 august 2023, începând cu ora 18.00, să ne fiți alături la cea de a X - a ediție a Festivalului Național - Concurs de muzică populară "Sus la munte, la Muscel".
🎤 Pe scena festivalului, amplasată în Piața Primăriei Municipiului Câmpulung, vor susține recitaluri de excepție interpreți îndrăgiți ai cântecului popular românesc.
🎼Miercuri, 16 august: Mariana Ionescu Căpitănescu, Gelu Voicu, Ilie Dură, Ionuț Cîrstea, Anamaria Cîrstina, Valentin Precup și George Mărgineanu.
🎼joi, 17 august: Grigore Leșe, Olguța Berbec și Remus Novac, Ciprian Roman, Grupul vocal bărbătesc „Doruri Muscelene” și Anghelina Timiș Lung;
Câștigătorii Trofeului ”GAVRIIL PRUNOIU” la edițiile anterioare: Sofia Baicu, Gabriela Popovici, Alexandra Chira, Casiana Ioviță, Raluca Covaci, Gabriel Treteag, Geanina David, Roxana Goia;
Câștigătorii Premiilor de Excelență ”MARIOARA MURĂRESCU” la edițiile anterioare : Marcela Latiș, Mădălina Ciucu, Andreea Dinu, Diana Monete, Andrada Betej, Lorena Ene, Ingrid Boengiu.
🏆Miercuri, în prima parte a festivalului , pentru cele 9 premii, vor concura 22 de tineri din toate zonele etnografice ale României, urmând ca joi să aibă loc Festivitatea de Premiere și Gala Laureaților.
Intrarea este liberă!
📌 Loc de desfășurare: Piața Primăriei Municipiului Câmpulung
🎉Vă așteptăm cu drag!

Muzeul Municipal Câmpulung are plăcerea de a vă invita să vizitaţi expoziţia temporară CITIUS, ALTIUS, FORTIUS. Secvențe...
08/08/2023

Muzeul Municipal Câmpulung are plăcerea de a vă invita să vizitaţi expoziţia temporară CITIUS, ALTIUS, FORTIUS. Secvențe din istoria sportului muscelean, deschisă în cadrul Secției de Istorie și Artă Plastică până la finalul 1unii August 2023.
Expoziția aduce în prim plan povestea evoluției sportului muscelean de la fondarea Clubului Sportiv Muscel Câmpulung până în prezent. Prin intermediul bunurilor culturale prezentate, publicul vizitator are posibilitatea de a realiza o incursiune în istoria fiecărui sport.
Municipiul Câmpulung se evidențiază în categoria celor mai importante centre sportive din țară, sportivii musceleni legitimați la CS Muscel Câmpulung având în palmares performanțe notabile la Jocurile Olimpice Campionatele, Mondiale şi Europene. Sunt expuse 70 de bunuri culturale din colecțiile muzeului, dar și din patrimoniul Clubului Sportiv Școlar „Dinicu Golescu” Câmpulung, precum: medalii, echipamente sportive, diplome, cupe obținute de către sportivi musceleni remarcabili.
Vă aşteptăm cu mult drag să faceţi un tur al performanţei!

Lansare de carte la Biblioteca Municipală "Ion Barbu" din Câmpulung
18/07/2023

Lansare de carte la Biblioteca Municipală "Ion Barbu" din Câmpulung

✨ Zilele Municipiului Câmpulung 2023
18/07/2023

✨ Zilele Municipiului Câmpulung 2023

☘️ Proiectul “Poiana Culturală Câmpulung Muscel” prinde viață prin programe cultural artistice create de Casa de Cultură...
18/07/2023

☘️ Proiectul “Poiana Culturală Câmpulung Muscel” prinde viață prin programe cultural artistice create de Casa de Cultură „Tudor Mușatescu” împreună cu partenerul norvegian Morten Bruun, pentru a diversifica arta ca metodă de exprimare, comunitatea locală având posibilitatea de a descoperi și alte moduri de exprimare artistică, alte forme de artă contemporană.

☘️ Vă așteptăm alături de noi, Miercuri: 19 Iulie 2023, ora 16.00, pentru a vă bucura de un program artistic de exceptie, intitulat: “Lumea-ntreagă e o scena și toți oamenii-s actori”.

☘️ Monologuri din opera lui William Shakespeare:
“Visul unei nopți de vară”
“Totu-i bine când se termină cu bine”
“Cum vă place”
“Furtuna”
“Neguțătorul din Veneția”
“Regele Lear”
“Henric al VI-lea”

☘️ Protagoniști:
Ștefania Felecan
Teodora Bolbose
Alexandru Străjeru
Ana Lemnaru
Ana Moldovan
Ioana Dumitrașcu
Miriam Nicolaescu
Ștefania Vlădău
Teodora Cățoiu
Jasmine Țîru
Ariana Măndrescu

☘️Locație: Cercul Militar Câmpulung ( Casa Armatei ).
☘️ Eveniment cultural artistic, cu acces gratuit pentru public.

Promotor de Proiect: Casa de Cultură „Tudor Mușatescu”;
Partener de Proiect: Morten Bruun.

Proiect finanțat prin Granturile SEE 2014- 2021 în cardul Programului RO-CULTURA.

EEA and Norway Grants
Programul RO-Cultura
Granturile SEE si norvegiene


Sunteți invitați Miercuri, 19 iulie 2023, ora 17.00 pentru a descoperi minunatele acorduri ale muzicii norvegiene interp...
18/07/2023

Sunteți invitați Miercuri, 19 iulie 2023, ora 17.00 pentru a descoperi minunatele acorduri ale muzicii norvegiene interpretate într-un stil original și inedit de Inger Hannisdal.

Violonista și compozitoarea norvegiană Inger Hannisdal (n. 1991 la Oslo) combină muzica tradițională cu cea modernă.
Studiază, de la o vârstă fragedă atât vioara clasică, cât și în jazz-ul. Este licențiată în studii muzicale mediteraneene și din Orientul Mijlociu la Sciences Po Paris (2012-2015).
A studiat muzica arabă și vioara la Université Antonine din Liban (2016-2019).
În compozițiile ei, ea îmbină timbrele muzicii populare cu impulsurile contemporane.
Compozițiile ei se bazează pe moduri din tradițiile norvegiene și din Orientul Mijlociu.

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură „Tudor Mușatescu” Câmpulung Muscel, în cadrul Proiectului "Poiana Culturală Câmpulung Muscel "
Locație: Cercul Militar Câmpulung ( Casa Armatei ).
Eveniment cultural artistic, cu acces gratuit pentru public.

Promotor de Proiect: Casa de Cultură „Tudor Mușatescu”;
Partener de Proiect: Morten Bruun.

Proiect finanțat prin Granturile SEE 2014-2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.

EEA and Norway Grants
Programul RO-Cultura
Granturile SEE si norvegiene


📣Un important punct din lista evenimentelor ce marchează cea de-a XXIII-a ediție a Zilelor Municipiului Câmpulung este ş...
17/07/2023

📣Un important punct din lista evenimentelor ce marchează cea de-a XXIII-a ediție a Zilelor Municipiului Câmpulung este şi târgul „Dacă vreți să meșteriți cu drag ... hai la târgul meșterilor populari!”, organizat de MUZEUL MUNICIPAL CÂMPULUNG și Centrul Cultural ORATIA vineri şi sâmbătă, 21-22 iulie 2023, la Secția de Etnografie și Artă Populară.
Avem astfel ocazia de a vă invita alături de noi şi partenerii noştri oficiali, CASA CRISTINA ȘI EVENIMENTUL VISAT, vineri, 21 iulie a.c., ora 16.00, la deschiderea celei de-a doua ediţii a târgului cu vânzare de produse tradiționale și la atelierele interactive pregătite cu minuţiozitate special pentru publicul vizitator.
Vă vor aştepta cu mult drag meşteri populari, artişti plastici şi persoane ce din pasiune păstrează vie tradiţia populară.
Indiferent de vârstă, vizitatorii vor avea posibilitatea de a modela lutul, de a da formă lemnului, de a coase, a ţese sau a împleti. Vechile meşteşuguri tradiţionale, păstrate vii de către organizatori, parteneri şi invitaţi, au fost şi vor rămâne ceea ce asigură identitatea valorilor şi tradiţiilor româneşti.
Evenimentul este co-finanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Câmpulung în cadrul programului Zilelor Municipiului Câmpulung.
✨Oaspeții evenimentului și gazdele dumneavoastră:
1. Viorica Ochi – meșter popular - cusut ii, țesut, împletit
2. Sofia Ștefănescu – sculptură lemn
3. Elza Ilina – cusături ii, bijuterii cusute/brodate ”rupte din ii”
4. Mihaela Mirescu – săpunuri naturale cu plante – produse hand-made
5. Zizica Mihai – sculptură lemn, pictură icoane pe lemn
6. Rodica Biolan – cusut ii
7. Eleonora Zmărănoiu – cusături mărgele
8. Elena Luca – împletituri
9. Izabela Ion – cusături ii, legători pentru costum
10. Mona Ganea – împletituri și croșetat păpuși
11. Mariea Plopeanu – meșter popular – cusături ii, recondiționare
12. Roxana Stănescu – modelaj lut
13. Bogdan Gâlculescu – gastronomie

23 iulie 2023 - Câmpulung în amintiri la Muzeul Automobilului Românesc
14/07/2023

23 iulie 2023 - Câmpulung în amintiri la Muzeul Automobilului Românesc

🎨 Casa de cultură "Tudor Mușatescu", organizează în perioada 16 - 22 iulie 2023, Tabăra Internațională de Creație în do...
11/07/2023

🎨 Casa de cultură "Tudor Mușatescu", organizează în perioada 16 - 22 iulie 2023, Tabăra Internațională de Creație în domeniul Artelor Plastice, Câmpulung prin Culorile Anotimpurilor", ediția a II-a, având ca temă imortalizarea primei capitale a Țării Românești în perioada verii ( peisaje,monumente istorice, case specifice zonei, cruci votive, troițe, mânăstiri, biserici și clădiri de patrimoniu).

🖼 Luni, 17 iulie 2023, ora 10.00, în Sala Mare a Primăriei Câmpulung va avea loc deschiderea oficială a taberei de pictură.Vor participa șapte pictori membrii ai Uniunii Artiștilor Plastici din România, trei pictori din străinătate și cinci pictori din Muscel, după cm urmează:

1. Tudor Meiloiu- București, membru UAPR
2. Vescu Teodor- București,membru UAPR
3. Tanislav Constantin- București,membru UAPR
4.Dana Ortelecan- Alba Iulia, membru UAPR
5. Marieta Besu- Constanța, membru UAPR
6. Svatoslav Zacon - Chișinău (Rep Moldova
7. Cazacu Lilia- Chișinău (Rep Moldova)
8. Grigore Stan - Târgoviște
9. Ion Ilarion Isăilă - Dusseldorf (Germania)
10. Gheorghe Zamfir - Câmpulung
11. Rodica Neleț- Câmpulung
12. Ana Maria Mihalcea- Câmpulung
13. Nety Cocoș- Câmpulung
14. Diana Leca Fianu- Câmpulung
15. Liviu Florian Cioacă- Câmpulung, membru UAPR

🕑 Vineri, 21 iulie 2023, ora 14.00, în Sala Mare a Primăriei Câmpulung va avea loc Vernisajul Expoziției de pictură cu lucrări realizate în Tabăra de Creație.

Lansare de carte, sâmbătă la Biblioteca "Ion Barbu"
07/07/2023

Lansare de carte, sâmbătă la Biblioteca "Ion Barbu"

Istorie, civilizație și cultură în spațiul românesc
07/07/2023

Istorie, civilizație și cultură în spațiul românesc

✨ BAL DE CRĂCIUN 📨 26 Decembrie 2022, ora 17.00 - Căminul Cultural Lerești Intrarea este liberă!
16/12/2022

✨ BAL DE CRĂCIUN
📨 26 Decembrie 2022, ora 17.00 - Căminul Cultural Lerești
Intrarea este liberă!

🎀 23 Decembrie 2022, ora 17.00 - Concert de Colinde la Căminul Cultural din comuna Lerești
16/12/2022

🎀 23 Decembrie 2022, ora 17.00 - Concert de Colinde la Căminul Cultural din comuna Lerești

🎼18 Decembrie 2022, ora 18.00 ✨Concert de Crăciun susținut de Corala Preoților din Protoieria Câmpulung la Biserica Vale...
14/12/2022

🎼18 Decembrie 2022, ora 18.00
✨Concert de Crăciun susținut de Corala Preoților din Protoieria Câmpulung la Biserica Valea Foii din Voinești - Lerești

📣 Muzeul Municipal Câmpulung Muscel vă invită să vizitaţi expoziţia temporară Piese arheologice din patrimoniul Muzeului...
14/12/2022

📣 Muzeul Municipal Câmpulung Muscel vă invită să vizitaţi expoziţia temporară Piese arheologice din patrimoniul Muzeului Municipal Câmpulung deschisă în cadrul Secției de Istorie și Artă Plastică pe tot parcursul lunii Decembrie 2022.
Expoziția temporară de arheologie ”Piese arheologice din patrimoniul Municipal Câmpulung” prezintă publicului vizitator vestigii și dovezi arheologice extrem de interesante, ce au aparținut unor comunități umane care locuiau în areale diferite și în epoci istorice distincte așa cm sunt: Cetatea Dacică de la Cetățeni, Castrul Roman Jidova, Ansamblul feudal monahal Mânăstirea Negru Vodă sau Castrul de la Voinești.
În decursul timpului, cercetările arheologice desfășurate în cadrul acestor situri au relevat descoperirea unor artefacte semnificative specifice activităților economice și meșteșugurilor practicate.
Vizitând aveți posibilitatea să admirați 40 de bunuri culturale din cadrul colecției de arheologie a muzeului nostru, precum: arme, ceramică, monede, piese de harnașament, piese de podoabă, materiale de construcții, crucifixe mortuare, etc.
Vă așteptăm cu mult drag să descoperiți povestea din spatele fiecărui artefact expus.
👉Program:
Marți - Duminică, 09.00 - 17.00

✨ Parafrazând titlul unui celebru film, "Domnului profesor, cu dragoste" - cam asta se vrea lansarea de carte APOLOG👍Car...
11/12/2022

✨ Parafrazând titlul unui celebru film, "Domnului profesor, cu dragoste" - cam asta se vrea lansarea de carte APOLOG👍Carolist - promoția 1953, apoi chiar dascăl aici pentru o vreme, prof. Marian W. Petry vă dă întâlnire peste timp, miercuri - 14 decembrie 2022, ora 14.00, în amfiteatrul Colegiului Național Pedagogic "Carol I" Câmpulung.

Address


Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Centrul de Informare și Promovare Turistică Câmpulung posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Museum

Send a message to Centrul de Informare și Promovare Turistică Câmpulung:

Shortcuts

 • Address
 • Alerts
 • Contact The Museum
 • Claim ownership or report listing
 • Want your museum to be the top-listed Museum?

Share