Rosenkorsets Egyptiske Museum

Rosenkorsets Egyptiske Museum Rosenkorsets egyptiske museum er grunnlagt av AMORC, og befinner seg i Rosicrucian Park i nabolaget Rose Garden til byen San Jose i California.

Rosenkorsordenen fortsetter å støtte og utvide museet. Grunnleggeren av AMORC, Harvey Spencer Lewis, var samler av ulike gjenstander som hadde mystisk symbolverdi, mange av dem fra oldtidens Egypt, og bidro selv med å finansiere arkeologiske ekspedisjoner til Egypt. Resultatet av dette er utstilt i museet. I dag har det et av de største utstillingene av oldtidsgjenstander fra Egypt i vestlige USA. Museet har etterligninger av egyptiske oldtidsgraver som ble hogd ut av fjellet, rekonstruert på grunnlag av fotografier og skisser fra ekspedisjoner til gravene ved Beni-Hassan i Egypt. Veggene er dekket med scener fra Den egyptiske dødeboken:

Operating as usual

Address

San Jose, CA
95126

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Rosenkorsets Egyptiske Museum posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Museum

Send a message to Rosenkorsets Egyptiske Museum: