George Eastman House

George Eastman House El George Eastman House és un museu de fotografia ubicat a Rochester, Nova York, Estats Units. Es troba situat en la qual fos la residència d'Eastman Kodak i està considerat com el museu fotogràfic més antic del món.
(2)

L'herència de George Eastman va ser confiada a la Universitat de Rochester que després de la segona guerra mundial va passar la seva gestió a una fundació. Així la idea de crear un museu es va iniciar el 1947 amb l'objecte de guardar i preservar la història de la fotografia i el cinema. El 1949 va obrir les seves portes al públic. Compta amb una col·lecció de 400.000 fotografies de més de 8.000 fotògrafs i amb una de les majors col·leccions de daguerrotips amb uns 3.500. Així mateix té gran part del llegat d'Alfred Stieglitz que va ser donada per la seva vídua i ascendeix a unes 4.300 obres així com gran quantitat de les obres de Steichen. Disposa d'obres de destacats fotògrafs contemporanis entre els que s'inclouen Steve McCurry, Robert Frank, James Nachtwey, Sebastião Salgado o Manuel Rivera-Ortiz. És considerat una fita històrica nacional dels Estats Units des del 13 de novembre de 1966. Els directors que ha tingut són:

Operating as usual

Address

900 East Avenue
Rochester, NY

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when George Eastman House posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.