Palatul Buckingham

Palatul Buckingham Palatul Buckingham este reședința principală din Londra a monarhilor britanici..Situat în Orașul Westminster, palatul este folosit pentru evenimente de stat și pentru cazarea invitaților regali.
(8)

A fost centrul social al poporului britanic în timpuri de bucurie sau criză.Inițial cunoscut drept „Casa Buckingham”, clădirea care formează partea principală a palatului de astăzi a fost o casă construită pentru Ducele de Buckingham în 1705, pe care a Regele George III-lea a cumpărat-o în 1761 ca o reședință privată pentru Regina Charlotte, și a fost cunoscută drept „Casa Reginei”. De-a lungul secolului XIX-lea a fost mărită, în principal de arhitecții John Nash și Edward Blore, formând cele 3 colțuri din jurul curții centrale. Site oficialPalatul Buckingham a devenit oficial Palat Regal al monarhului britanic la urcarea pe tron a Reginei Victoria în 1837, fiind primul monarh care a avut reședința permanentă aici. Ultimele modificări structurale au fost făcute la sfârșitul secolului XIX și începutul secolului XX, incluzând fațada estică a palatului care cuprinde bine-cunoscutul balcon de unde Familia Regală salută mulțimile din Piața Victoria. Totuși Capela palatului a fost distrusă bombele germane în Cel de-al doilea război mondial ( 1940 ). În locul capelei,la sugestia Reginei și a Ducelui de Edinburgh, edificiul a fost recreat ca o galerie pentru colecția Regală " Royal Collection " în anul 1962. Ulterior, galeria a suferit diferite extinderi cât și o amplă renovare pentru a sărbători " Golden Jubilee " ( 50 de ani de la înscăunare ) în 2002 Site oficial ; Site oficial.

Operating as usual

Address

London

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Palatul Buckingham posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Museum

Send a message to Palatul Buckingham:

Category

Nearby museums