National Archives (Storbritannia)

National Archives (Storbritannia) The National Archives er en britisk etat med ansvar for å ivareta offentlige arkiver. Det har ansvar for England og Wales og den britiske stat, mens Skottland og Nord-Irland har egne nasjonalarkiver.TNA hevder å ha en av de største arkivsamlinger i verden, som dekker over tusen år av britisk historie.

Et av de meste berømte dokumentene er originalmanuskriptet til Domesday Book fra 1086.Hovedkontoret ligger i Kew i London. I tillegg eier TNA Family Records Centre i Islington. Begge er åpne for publikum.HistorieNational Archives ble opprettet i 2003, ved at Public Record Office og Historical Manuscripts Commission ble slått sammen. De to eldre enhetene omtales ofte separat av forskere, selv om de offisielt ikke eksisterer som selvstendige enheter lenger.

Operating as usual

Address

London, VIC

Opening Hours

Tuesday 09:00 - 19:00
Wednesday 09:00 - 17:00
Thursday 09:00 - 19:00
Friday 09:00 - 17:00
Saturday 09:00 - 17:00

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when National Archives (Storbritannia) posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Museum

Send a message to National Archives (Storbritannia):

Category

Nearby museums