Muzeul Sherlock Holmes

Muzeul Sherlock Holmes Sherlock Holmes Museum este un muzeu privat din Londra, dedicat celebrului detectiv de ficțiune Sherlock Holmes. El a fost deschis în 1990 și este situat în Baker Street, purtând numărul 221b cu permisiunea Consiliului orășenesc al City of Westminster, deși se află între clădirile cu numerele 237 și 241, în apropierea capătului de nord a străzii Baker Street și a Regent's Park din centrul Londrei.

Casa orășenească în stil georgian pe care o ocupă muzeul pe \"221b Baker Street\" a fost folosită anterior ca pensiune din 1860 până în 1936, și acoperă perioada 1881-1904 când Sherlock Holmes și Doctorul Watson au fost prezentați ca locuind acolo în calitate de chiriași ai doamnei Hudson. Muzeul este administrat de Sherlock Holmes International Society, o organizație non-profit.

Operating as usual

Address

London

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Muzeul Sherlock Holmes posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.