Big Ben

Big Ben Big Ben este porecla marelui clopot al ceasului din turnul de nord al Palatului Westminster din Londra,. Acest nume a fost utilizat atât în cazul clopotului, cât și al ceasului și chiar al turnului cu ceas.Big Ben este cel mai mare ceas cu clopot și patru fețe, și al treilea turn cu ceas ca înălțime din lume.
(6)

Ceasul a fost pus în funcțiune în ziua de 31 mai 1859.Cea mai apropiată stație de metrou este Westminster de pe liniile Circle, District și Jubilee.TurnulLa Westminster s-a construit un turn cu ceas în 1288. Turnul actual a fost înălțat ca parte din proiectul lui Charles Barry de construcție a unui nou palat, după ce vechiul Palat Westminster a fost distrus de incendiu în noaptea de 16 octombrie 1834.Noul Parlament a fost construit în stil neogotic. Deși Barry era arhitect-șef al Palatului, el a apelat la Augustus Pugin pentru a proiecta turnul cu ceas, turn ce se aseamănă cu alte turnuri proiectate de Pugin, printre care se numără cel de la Scarisbrick Hall. Proiectul turnului cu ceas a fost ultimul realizat de Pugin înainte de a înnebuni și a muri, el însuși scriind, la momentul când Barry a venit la el să ia schițele: „Nu am muncit niciodată atât de mult în viața mea pentru dl. Barry căci mâine îi dau toate schițele pentru terminarea turnului său cu ceas și este frumos.” Turnul are înălțime.Primii de la bază sunt construiți din căramidă învelită în calcar de Anston colorat cu nisip. Restul turnului este din fier. Turnul își are baza pe o placă de beton pătrată cu latura de și cu o grosime de, aflată la o adâncime de sub pământ. Cele patru fețe ale ceasului se află la o înălțime de. Volumul interior al turnului este de.

Operating as usual

Address

London

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Big Ben posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.