Palau de Kensington

Palau de Kensington El palau de Kensignton és una de les més importants residències reials a Londres de la Família Reial britànica. Entre altres membres de la Família Reial, les desaparegudes princeses Margarida del Regne Unit i lady Diana Spencer, el príncep Miquel de Kent i les famílies del duc de Gloucester i del duc de Kent, hi posseeixen o hi posseïren apartaments.

La importància del Palau de Kensingotn rau en la llarga i ininterrompuda relació que ha mantingut amb la Família Reial. Mentre que la majoria de Palaus històrics de la Monarquia britànica, Hampton Court o el Palau de Kew, són simples atraccions turístiques, el Palau de Kensignton és, avui, una de les residències més actives de la Família reial. L'any 1689 el rei Guillem III d'Anglaterra va comprar una mansió a Londres anomenada Nothingham House al seu secretari d'estat, el comte de Nothingham. Posteriorment encarregà a l'arquitecte Christopher Wren l'ampliació del Palau i l'annexió de diverses sales de nova creació i dedicades a albergar les funcions d'estat de la Família reial. Fins a la mort del rei Jordi II del Regne Unit, l'any 1760, Kensignton fou la residència preferida dels monarques anglesos.

Operating as usual

Address

London

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Palau de Kensington posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Shortcuts

Category

Nearby museums