Museu de L'Hospitalet

Museu de L'Hospitalet Espais d'història, d'art i de memòria democràtica de la ciutat L'Hospitalet de Llobregat
(10)

La importància del fons patrimonial de la ciutat i, especialment, de la privilegiada col.lecció d’art contemporani, va ser -a la dècada dels anys setanta- un dels arguments valorats per a la creació del Museu de L’Hospitalet. Així, l’any 1972 s’inaugurava com a museu local. D’aleshores ençà, la seva creació ha permès que tots i totes puguem gaudir dels tresors de la ciutat, a la vegada que en coneixem els seus orígens, que són també els nostres. En aquest sentit l’ objectiu és mostrar la realitat de la ciutat i destacar els seus valors culturals d’ahir i d’avui. És a dir, oferir eines de coneixement sobre els fets històrics, polítics i culturals esdevinguts a L’Hospitalet des dels seus inicis com assentament poblacional. El Museu d’Història de L’Hospitalet vol esdevenir un pol d'atracció que motivi la participació de les associacions i persones de l'Hospitalet amb la voluntat de construir un futur basat en la consciència d’una identitat urbana col.lectiva.

Misión: El museu s'encarrega de difondre i conservar el patrimoni cultural i material de L'Hospitalet, tot donant a conèixer el passat, el present i el projecte de futur de la ciutat.

Mare i filla sortint de la casa Espanya (1973).L'estiu de 1973 el pati de Casa Espanya mostrava un aspecte molt diferent...
17/07/2020

Mare i filla sortint de la casa Espanya (1973).

L'estiu de 1973 el pati de Casa Espanya mostrava un aspecte molt diferent a l’actual. Segurament aquesta mare i filla van ser de les primeres visitants del Museu de l’Hospitalet pocs mesos després de la seva inauguració.

Al fons es veu el campanar de l'església de Santa Eulàlia de Mèrida i en primer pla es pot observar la teulada de Cal Naré que fa cantonada amb el carrer del Xipreret.

La casa Espanya és una masia del segle XVI construïda per la família Llunell, que més tard seria propietat dels Molines i finalment de la família Espanya. El 1970 va ser adquirida per l’Ajuntament de L’Hospitalet per a adequar-la com a equipament cultural municipal, i el 1972 es va inaugurar com a Museu de L’Hospitalet. Finalment, l’any 1975 l’edifici fou declarat Bé Cultural d'Interès Artístic Local i l’any 1993 Bé Cultural d’Interès Nacional. (Fitxa PEPPA 100/10).

Foto: AMHL 901 AF 0004079 /a.Rafael Amorós Formento /d.Rafael Amorós

El CE L'Hospitalet - Oficial jugarà el dissabte vinent el playoff a 2B. L'historiador José Luis Muñoz en el seu perfil d...
16/07/2020

El CE L'Hospitalet - Oficial jugarà el dissabte vinent el playoff a 2B.

L'historiador José Luis Muñoz en el seu perfil de twitter @JoseLuisSTAP ens recorda els primers enfrontaments entre UE Sant Andreu - Oficial (1909)- CE L'Hospitalet - Oficial (1957).

El 1r enfrontament fou a la lliga 1957/58 de 3a divisió.
Jornada 21 - 5 de gener 1958
UESantAndreu-CEHospitalet 1-1

Imatge Jornada 42
11 de maig 1958
CEHospitalet-UESantAndreu 0-0

Molts ànims i força a l'equip riberenc CE L'Hospitalet - Oficial en el #PlayOff, un club amb molta #HistòriaLH Som-hi campions!

Per saber més sobre la història de l'esport a l'Hospitalet:
"Història social de l'esport a l'Hospitalet" / Enric Gil Meseguer (1998).
http://ow.ly/Hcg530qYJzH

Visita guiada "Color, forma i volum. Els retaules de l’església de l’Hospitalet”Dijous 16 a les 20:15 h.Recorregut guiat...
15/07/2020

Visita guiada "Color, forma i volum. Els retaules de l’església de l’Hospitalet”
Dijous 16 a les 20:15 h.

Recorregut guiat per l’exposició “Color, forma i volum. Els retaules de l'església de l'Hospitalet” profunditzant en els coneixements específics que complementen els continguts dels elements artístics que s’exhibeixen.

L’exposició conté diferents elements artístics que es van poder salvar de l’església de Santa Eulàlia de Mérida de l’Hospitalet, enderrocada l’any 1936. L’exhaustiva i acurada restauració permet presentar la part fonamental de la col·lecció. En total, s’exposen dinou olis sobre fusta i onze elements arquitectònics.

Places limitades.
No oblideu la mascareta!
http://ow.ly/20gU30qYw3n

Retaules amb molta història, curiositats i algunes sorpreses.😉 No oblideu la mascareta!http://ow.ly/S1ue30qY3WK
13/07/2020

Retaules amb molta història, curiositats i algunes sorpreses.
😉 No oblideu la mascareta!
http://ow.ly/S1ue30qY3WK

📌Voleu saber més coses dels retaules de l’antiga església de Santa Eulàlia de Mèrida? el Museu de L'Hospitalet ha organitzat una visita guiada per explicar tot el que se sap de les peces que es van salvar de la destrucció. “Color, forma i volum” de les taules renaixentistes i barroques.
🏛️ L’Harmonia
📆 16 de juliol
⏰ 20.15 hores
👉 Inscripció prèvia https://bit.ly/2Ol5TaA

🏛️ El Museu de L'Hospitalet participa en el projecte #Recuperart19 per millorar l’estat emocional dels professionals de ...
10/07/2020

🏛️ El Museu de L'Hospitalet participa en el projecte #Recuperart19 per millorar l’estat emocional dels professionals de la #sanitat. Recorregut i explicació de cinc peces de les exposicions permanents. Només cal ensenyar l’acreditació professional com a sanitari.

http://ow.ly/QCUy30qXtri

🏛️ El Museu de L'Hospitalet participa en el projecte #Recuperart19 per millorar l’estat emocional dels professionals de la #sanitat. Recorregut i explicació de cinc peces de les exposicions permanents. Només cal ensenyar l’acreditació professional com a sanitari.

El programa proposa un recorregut pels museus amb una guia que servirà per fer un itinerari terapèutic amb activitats i exercicis recollits en el llibret. Els museus com a entorns positius de reflexió i millora del benestar emocional.

https://bit.ly/MuseuRecuperart19

Centre d'Art Tecla Sala Cultura-Diputació de Barcelona Ajuntament de L'Hospitalet Núria Marín David Quirós Brito

09/07/2020

Avui visita, però amb les entrades exhaurides.

📢Alerta!, places exhaurides a la visita guiada "L'Hospitalet i la memòria democràtica". Us convidem a participar en les ...
06/07/2020

📢Alerta!, places exhaurides a la visita guiada "L'Hospitalet i la memòria democràtica".

Us convidem a participar en les altres activitats programades. 😀 ➡️ http://ow.ly/evPJ30qWwrB

#CulturaLH El Museu de L'Hospitalet va reobrir portes fa uns dies i el nostre col·laborador Alfonso Martínez El Mora va ...
06/07/2020

#CulturaLH El Museu de L'Hospitalet va reobrir portes fa uns dies i el nostre col·laborador Alfonso Martínez El Mora va anar-hi a treure el cap. Voleu saber què hi va trobar?

https://lhdigital.cat/…/jou…/56_INSTANCE_ZrP3/11023/14940584

#CulturaLH El Museu de L'Hospitalet va reobrir portes fa uns dies i el nostre col·laborador Alfonso Martínez El Mora va anar-hi a treure el cap. Voleu saber què hi va trobar?

https://lhdigital.cat/web/digital-h/televisio/veure-video/-/journal_content/56_INSTANCE_ZrP3/11023/14940584

Cultura de L'Hospitalet

06/07/2020
Museu d'Art de Cerdanyola

Acomiadem la fantàstica exposició "L'home nu" del Museu d'Art de Cerdanyola en la que participa el Museu de L'Hospitalet amb la cessió de dues pintures de temàtica religiosa, d'oli sobre taula, dels segles XVII i XVIII procedents de l'antiga església de Santa Eulàlia de Mèrida.

"L'home nu" és una exposició produïda per l'Oficina de Patrimoni de la Diputació de Barcelona i els museus de la #xarxademuseuslocals que pròximament arribarà a les instal·lacions del Museu de L'Hospitalet.

Avui finalitza el recorregut de l’exposició #lhomenu al museu. El millor de l’experiència ha estat compartir recerca i comissariat amb la Fina Duran. I també el treball en equip amb la resta de col·laboradors, les companyes de l’Oficina de Patrimoni de la Diputació de Barcelona i els museus de la #xarxademuseuslocals. La inauguració al novembre va ser de les més multitudinàries, envoltats d’amics! Al llarg d’aquests mesos s’han succeït multitud d’activitats. Recordem especialment l’estrena del curtmetratge de Jean Baptiste Houg, les conferències, les visites sensorials inclusives i el taller de feminismes amb els instituts, la sessió de nu al natural, la visita naturista, la dels professionals sanitaris i de l’ #XMAC, i la reivindicació de la diversitat pel dia de l’ #orgull2020! Els resultats de l’enquesta dels “valors” de l’home/persona ideal... sorprenents: empàtic i compromès.

Fina Duran Riu Diputació de Barcelona Cultura-Diputació de Barcelona Patrimoni.gencat Museu d'Art de Sabadell Museu Abelló Museu de Terrassa Museu Víctor Balaguer VINSEUM Ajuntament de Cerdanyola del Vallès Museus de Sitges Museu de L'Hospitalet Museu de Badalona Roberta Marrero Art Antoni Miralda Núria Güell Nazario Luque Vera PlatArtístic - Cinedanza El Safareig Associació Club Català de Naturisme Dani Torrent Ilustración y pintura Catalònia Fundació Creactiva

Des del programa Taquilla Inversa a partir del minut 32:52✅ Alfonso Martínez El Mora visita el Museu de L'Hospitaleti fa...
03/07/2020

Des del programa Taquilla Inversa a partir del minut 32:52
✅ Alfonso Martínez El Mora visita el Museu de L'Hospitalet
i fa una personal i divertida interpretació dels personatges dels retaules.

https://lhdigital.cat/web/digital-h/televisio/veure-video/-/journal_content/56_INSTANCE_ZrP3/11023/14940328

#CulturaLH Ja pots veure el programa d'aquesta setmana amb:
✅ Carolina Alabau ens presenta "Primera Mirada"
✅Reportatges sobre l'exposició "Home sweet home" del TPK Art i Pensament Contemporani i Art Nou Primera Visió
✅Slam en un minut amb Isa García
✅ Alfonso Martínez El Mora visita el Museu de L'Hospitalet

https://lhdigital.cat/web/digital-h/televisio/veure-video/-/journal_content/56_INSTANCE_ZrP3/11023/14940328

Cultura de L'Hospitalet Centre d'Art Tecla Sala Segell Microscopi NoguerasBlanchard, L'Hospitalet - BCN Tangent Projects Ana Mas Projects

😎 Tot un estiu per gaudir a #LHospitalet 🌆 de música, teatre, dansa, exposicions, activitats infantils...📚 Les biblioteq...
02/07/2020

😎 Tot un estiu per gaudir a #LHospitalet 🌆 de música, teatre, dansa, exposicions, activitats infantils...
📚 Les biblioteques combinen activitats presencials i virtuals.
🌞 Summer Experience arriba a tots els districtes el mes de setembre.
🏛️ Museu ofereix visites guiades a les exposicions i tallers infantils, i el Centre d’Art Tecla Sala i la Fundació Arranz-Bravo mantenen obertes les exposicions “Home Sweet Home” i “Arranz-Bravo a la col•lecció Bassat”.

👉 https://bit.ly/31BmJd5

😎 Tot un estiu per gaudir a #LHospitalet 🌆 de música, teatre, dansa, exposicions, activitats infantils...
📚 Les biblioteques combinen activitats presencials i virtuals.
🌞 Summer Experience arriba a tots els districtes el mes de setembre.
🏛️ Museu ofereix visites guiades a les exposicions i tallers infantils, i el Centre d’Art Tecla Sala i la Fundació Arranz-Bravo mantenen obertes les exposicions “Home Sweet Home” i “Arranz-Bravo a la col•lecció Bassat”.

👉 https://bit.ly/31BmJd5

Centre Cultural La Bòbila Centre Cultural Santa Eulàlia Centre Cultural Sant Josep CC Bellvitge Gornal Museu de L'Hospitalet Torre Barrina. Experiències d'innovació social EMMCA L'H Escola Municipal de música - Centre de les Arts Biblioteca Bellvitge Biblioteca Tecla Sala Biblioteca Santa Eulàlia Biblioteca Can Sumarro Ajuntament de L'Hospitalet Núria Marín David Quirós Brito Centre d'Art Tecla Sala

El Museu programa activitats per aquest estiu adreçades a tots els públics.Visites guiades a les exposicions permanents,...
02/07/2020

El Museu programa activitats per aquest estiu adreçades a tots els públics.

Visites guiades a les exposicions permanents, recitals de poesia, espectacle de dansa i una gimcana familiar per conèixer els secrets de la vila vella.

Les activitats comptaran amb inscripció prèvia, places limitades i aforament restringit per tal d'observar les recomanacions i mesures sanitàries.

http://www.museul-h.cat/butlleti20200702.aspx

🌞Gaudeix de l'estiu i la cultura a #LHospitalet! Al llarg dels mesos de juliol, agost i setembre es faran concerts🎶, con...
02/07/2020

🌞Gaudeix de l'estiu i la cultura a #LHospitalet! Al llarg dels mesos de juliol, agost i setembre es faran concerts🎶, conta contes🧙‍♀️, actuacions pels infants🤡, rutes literàries📚, exposicions🖼 i molt més en biblioteques, centres culturals i espais oberts de tots els districtes de la ciutat. Tot adaptat a les mesures de prevenció actuals.

🌞Gaudeix de l'estiu i la cultura a #LHospitalet! Al llarg dels mesos de juliol, agost i setembre es faran concerts🎶, conta contes🧙‍♀️, actuacions pels infants🤡, rutes literàries📚, exposicions🖼 i molt més en biblioteques, centres culturals i espais oberts de tots els districtes de la ciutat. Tot adaptat a les mesures de prevenció actuals.
La programació ens ofereix un estiu ple d'activitats per gaudir de la cultura a la ciutat. T'ho perdràs?
Consulta el programa ➡️ https://bit.ly/38mY5P2

El binomi d'ofertes gastronòmiques i culturals acostuma a donar bons resultats. 😉Propostes de maridatge 👨‍🍳👩‍🍳 + 🏛 que e...
01/07/2020

El binomi d'ofertes gastronòmiques i culturals acostuma a donar bons resultats. 😉
Propostes de maridatge 👨‍🍳👩‍🍳 + 🏛 que ens arriba des de Gastronomia Baix Llobregat
👏👏

🚶‍♂️🚶‍♀️ Seguim el recorregut estiuenc al Baix Llobregat i L’Hospitalet amb la companyia dels restaurants de la nostra guia dels 50 millors de la comarca i #LH , i ens apropem a Sucapa.

🍅 El restaurant, situat al barri Centre de l’Hospitalet, té capdavant la Mireia i l’Edgar. Si bé va començar a fer camí amb modèstia, senzillesa, molt d’esforç i treball seriós, en l’actualitat és una de les grans referències del barri i de la seva ciutat.

🍆 La tècnica i l’elegància dels emplatats, destaquen pels seus arrossos, en què, amb ingredients tradicionals, fusionen productes i textures que encaixen a la perfecció.

🖼 Un dinar al Sucapà el podeu completar amb una visita al Museu de L'Hospitalet, que va obrir el 25 de juny les sales per a les visites a les exposicions i és una de les grans referències culturals de la ciutat.

En Primera Persona posa la lupa en els refugis antiaeris de la Guerra CivilS'hi van construir fins a 39 en tota la ciuta...
30/06/2020

En Primera Persona posa la lupa en els refugis antiaeris de la Guerra Civil

S'hi van construir fins a 39 en tota la ciutat.

L’espai En Primera Persona, el reportatge setmanal de L’Informatiu de Televisió L’Hospitalet, repassa la història i la situació actual dels refugis antiaeris que es van construir durant la Guerra Civil. Anem a conèixer-la.

http://ow.ly/mMiO30qUMZV
Via LHdigital L'Hospitalet

Tal dia com avui l'hospitalenc i jove poeta Josep Domènech Avellanet va ser afusellat al Camp de la Bota 26/06/1942.'Me ...
26/06/2020

Tal dia com avui l'hospitalenc i jove poeta Josep Domènech Avellanet va ser afusellat al Camp de la Bota 26/06/1942.

'Me da miedo la noche cansada
que venga sin ti,
oírla de muerte velada…'

Documentació del consell de guerra : http://ow.ly/HMfr30qTxDe

#MemòriaLH #HistòriaLH

Ahir vam tornar a obrir al públic les portes de Casa Espanya i de l'Harmonia. La primera visitant va gaudir d'un recorre...
26/06/2020

Ahir vam tornar a obrir al públic les portes de Casa Espanya i de l'Harmonia.

La primera visitant va gaudir d'un recorregut guiat per les instal·lacions i les exposicions acompanyada del relat sobre les obres d'art i peces que s'hi exhibeixen.

25/06/2020
Medusa versus Coronavirus - Galeria dels Ufizzi Florència

La Medusa i el Coronavirus en TikToK

Vídeo realitzat per la Galeria dels Uffizi de Florència.

La mirada de Medusa petrifica el Covid19, això no obstant, no us oblideu de dur la mascareta i utilitzar-la correctament.

Tornem a obrir les portes a partir d'avui.

🤝Col·laborem amb l'Institut Català de la Salut i el Departament de Cultura en el programa #Recuperart19, basat en l'assi...
25/06/2020

🤝Col·laborem amb l'Institut Català de la Salut i el Departament de Cultura en el programa #Recuperart19, basat en l'assistència a museus per millorar l'estat emocional dels professionals sanitaris després de la #COVID19.
En una 1a fase, hi participen 16 museus.

🤝Col·laborem amb l'Institut Català de la Salut en el programa #Recuperart19, basat en l'assistència a museus per millorar l'estat emocional dels professionals sanitaris després de la #COVID19. El programa, que avui han presentat les conselleres Alba Vergés i Mariàngela Vilallonga, vol combatre l'ansietat, la depressió i les manifestacions lleus d'estrès posttraumàtic en el col·lectiu de professionals sanitaris. En una 1a fase, hi participen 16 museus:
- Museu de l'Empordà
- Museu d'Art de Cerdanyola
- Museu Arxiu Tomàs Balvey - MATBC
- Museu Nacional d'Art de Catalunya
- Museu de L'Hospitalet
- Fundació Pau Casals - Museu
- Museu de Tortosa
- Museu Episcopal Vic
- Museu de Lleida
- Centre d'art la Panera
- Ecomuseu de les valls d'Àneu
- Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona
- Museu de la Pell d'Igualada
- Museu d'Art de Girona
- Museu Comarcal de la Garrotxa
- Museus de Sitges

Més informació 👉 bit.ly/3hRZOzW

Avui dijous tornen a obrir les seves portes:✅ la Casa Espanya i l'Harmonia del Museu de L'Hospitalet.✅ l’Enrajolada, Cas...
25/06/2020

Avui dijous tornen a obrir les seves portes:

✅ la Casa Espanya i l'Harmonia del Museu de L'Hospitalet.

✅ l’Enrajolada, Casa Museu Santacana i el Museu Municipal Vicenç Ros de Museus de Martorell.

Xarxa de Museus Locals Diputació de Barcelona Ajuntament de L'Hospitalet Cultura de L'Hospitalet Ajuntament de Martorell FES Martorell Associació de Museòlegs de Catalunya

Avui dijous tornen a obrir les seves portes:

✅ la Casa Espanya i l'Harmonia del Museu de L'Hospitalet.

✅ l’Enrajolada, Casa Museu Santacana i el Museu Municipal Vicenç Ros de Museus de Martorell.

Xarxa de Museus Locals Diputació de Barcelona Ajuntament de L'Hospitalet Cultura de L'Hospitalet Ajuntament de Martorell FES Martorell Associació de Museòlegs de Catalunya

La Granja FontAvui us proposem pintar amb aquesta plantilla l’antiga vaqueria que tenia un despatx de llet en el barri d...
23/06/2020

La Granja Font

Avui us proposem pintar amb aquesta plantilla l’antiga vaqueria que tenia un despatx de llet en el barri de Sant Josep.

Es tracta d’un altre edifici projectat per l’arquitecte Ramon Puig Gairalt (1921-22) que recorda els experiments modernistes amb el totxo, la mamposteria i les aplicacions ceràmiques.

Si voleu saber més sobre aquest edifici, consulteu la fitxa número 19 en aquest enllaç: http://ow.ly/c4eX30qrgpo

Més propostes d'entreteniment a l'espai especial dedicat als dies de confinament: http://ow.ly/k9cl30qzjAB

#MuseumsAndChill #LaCulturaacasa #PatrimoniLH #HistòriaLH #CulturaLH

El Museu de l’Hospitalet participa en l’innovador programa RecuperArt-19 basat en museus i centres d’art per millorar l’...
23/06/2020

El Museu de l’Hospitalet participa en l’innovador programa RecuperArt-19 basat en museus i centres d’art per millorar l’estat emocional dels professionals sanitaris després de la pandèmia de la COVID-19, creat per l’Institut Català de la Salut (ICS) amb la col·laboració del Departament de Cultura.

La proposta es basa en l´ús dels museus com a entorns de reflexió i millora del benestar emocional.

Més informació aquí: http://ow.ly/YKg330qSz9w

Històries de Bellvitge i de dones del segle XBanyols versus Provençana, s. X. Aurúcia versus el bisbe Vives.Àngels Garcí...
22/06/2020
Banyols versus Provençana, s. X. Aurúcia versus el bisbe Vives.

Històries de Bellvitge i de dones del segle X
Banyols versus Provençana, s. X. Aurúcia versus el bisbe Vives.
Àngels García-Carpintero Sánchez-Miguel L’H, juny-2020
http://ow.ly/sGro30qSjzw

#HistòriaLH

Santa Eulàlia de Provençana a l’actualitat. Foto: AGC L’agost de 908 els esposos Bonemir i Ermessenda venen casa amb cort i terreny “in termini de vila Provençana” a Radulf[1], pr…

El Museu de L’Hospitalet reobre el 25 de junyS’han senyalitzat circuits per visitar les exposicions i facilitar el dista...
22/06/2020

El Museu de L’Hospitalet reobre el 25 de juny

S’han senyalitzat circuits per visitar les exposicions i facilitar el distanciament físic

El Museu de L’Hospitalet obre les sales per a les visites a les exposicions el pròxim dijous, 25 de juny. El Museu, com la resta d’equipaments culturals, va tancar el 13 de març a causa de l’alerta sanitària per la Covid-19. Ara, recupera una part de l’activitat.

Es podran visitar les exposicions permanents “Color, forma i volum”, el conjunt de retaules de l’antiga església de Santa Eulàlia de Mèrida; “L’Hospitalet: un indret, una història”, al voltant de l’evolució de la ciutat des de 1890, i “L’Hospitalet i la memòria democràtica”, que recorda la lluita antifranquista i per la consecució de la democràcia, instal·lades a Casa Espanya i l’Harmonia.

També es podrà visitar l’exposició temporal “L’art del Macabich”, dedicada al dibuixant de còmics, il·lustrador, pintor i escultor de la ciutat Jordi Macabich, inaugurada pocs dies abans del confinament a l’Harmonia.

En compliment de les mesures de seguretat, s’han senyalitzat circuits al terra amb camins d’anada i tornada per facilitar el distanciament físic a l’interior dels equipaments.

Els horaris del Museu seran, de dimarts a divendres, de 17 a 20 hores, i els dissabtes i diumenges d’11 a 14 hores. Dilluns romandrà tancat.

Dirección

Joan Pallarés, 38
L'Hospitalet De Llobregat
08901

Metro - L1 Rbla. Just Oliveras FGC - Av Carrilet Renfe Rodalies Bus L10, L12, L52, L82, LH2

Horario de Apertura

Lunes 17:00 - 20:00
Martes 17:00 - 20:00
Miércoles 17:00 - 20:00
Jueves 17:00 - 20:00
Viernes 17:00 - 20:00
Sábado 11:00 - 14:00
Domingo 11:00 - 14:00

Teléfono

+34934036110

Notificaciones

Sé el primero en enterarse y déjanos enviarle un correo electrónico cuando Museu de L'Hospitalet publique noticias y promociones. Su dirección de correo electrónico no se utilizará para ningún otro fin, y puede darse de baja en cualquier momento.

Contato El Museo

Enviar un mensaje a Museu de L'Hospitalet:

Videos

Categoría

Presentació

Museos cercanos


Otros Museos en L'Hospitalet de Llobregat

Mostrar Todas

Comentarios

Des de la plataforma Can Trinxet Viu estem fent un recull de vivències i memòries de treballadores, treballadors i familiars que van passar dies, penúries i alegries a la fàbrica de Can Trinxet i can Gras! Si coneixes a aquestes o altres persones que hi van treballar, si us plau, posa't en contacte en mi o amb la plataforma! Gràcies!
Hola! Perdoneu... Veig que volen enderrocar aquestes casetes del carrer Baró de Maldà per fer-hi pisos... La meva pregunta és: Això ho poden fer? Les casetes no tenen cap mena de protecció ? Gràcies!
Mis 2 webs (sin publicidad) pueden interesar a ustedes: yofrenoelcambioclimatico.blogspot.com (MENOS es MEJOR) y plantararboles.blogspot.com, un manual para reforestar, casi sobre la marcha, sembrando semillas de árboles autóctonos en zonas deforestadas, baldías, más o menos cercanas al lugar de su recolección. Salud. José Luis Sáez
Disculpen si quizá no es el lugar o la foma. Mi nombre es Rosa Mª Batllori Rios, nieta de Mariano Batllori Casadesús, hermano de José Batllori Casadesús, quien se instaló en su ciudad, en la calle Prat de la Riba, 76-82, y desearía si me pueden indicar donde encontrar más información de las instalaciones de la Fábrica de Cerámica que fundó mi tio-abuelo y si me pueden conseguir alguna fotografía. Agradecida de antemano por su atención, les saludo atentamente
Perdoneu... Aquest edifici tan singular de Just Oliveras, no és a la “PEPPA”? (Jo no l’he sabut trobar...)