casa museu Casa Amatller

casa museu Casa Amatller Espero que quan acabi la rehabilitació integral la Casa Amatller obri les seves portes al públic per mostrar-se com a Casa Museu per explicar el modernisme, tal com hauria desitjat Antoni Amatller.
(10)

Es convertiria així en un equipament cultural de la ciutat d'especial relleu. Un espai únic on respirar l'atmòsfera genuïna del 1900 mitjançant la visita de les estances privades de la Casa on s’hi conserven el mobiliari i la decoració originals de la família Amatller. (aquesta no és una pàgina oficial sino un simulacre per a un projecte de postgrau. Espero no obstant que algun dia es pugui fer realitat)

07/09/2011

Sabieu que la casa Amatller va ser la primera de les 3 que configuren la Mansana de la discòrdia que es va construir al Passeig de Gràcia ?

Dirección

Passeig De Gràcia
Barcelona

Teléfono

932 160 175

Notificaciones

Sé el primero en enterarse y déjanos enviarle un correo electrónico cuando casa museu Casa Amatller publique noticias y promociones. Su dirección de correo electrónico no se utilizará para ningún otro fin, y puede darse de baja en cualquier momento.

Categoría

Museos cercanos