Casa Taller Tomàs Bel

Casa Taller Tomàs Bel La Casa Taller Tomàs Bel acull una selecció d'obra de l'escultor Tomàs Bel Sabatés (1924-2014) i l'escultor Tomàs Bel Oleart (1958)
(2)

22/10/2015
Tomàs Bel Sabatés. Projecte68

Projecte68 és el títol d'un documental de vint minuts filmat pel cineasta Joan Francesc de Lassa l'any 1968. Recull el procés de realització d'uns grans murals d'esmalt i ferro que van realitzar el pintor Joaquim Datsira i l'escultor Tomàs Bel per a un edifici construït per La Caixa de Pensions a la Jonquera. Avui aquesta gravació, d'una estètica molt pròpia d'aquella època, s'ha convertit en un document extraordinari que ens permet acostar-nos millor a la seva obra. Aquest film va presentar-se aquell mateix any a la Terrassa Martini i, posteriorment, durant el mes d'agost, també a les “Diades de cultura catalana de Prada” juntament amb un altre dedicat al pintor Josep M. de Sucre a https://goo.gl/xofgmw

Vídeo de la preparació i realització del Projecte 68, amb escultura mural de Tomàs Bel Sabatés.

Dirección

Carrer Fraternitat, 27, Baixos
Barcelona
08012

Notificaciones

Sé el primero en enterarse y déjanos enviarle un correo electrónico cuando Casa Taller Tomàs Bel publique noticias y promociones. Su dirección de correo electrónico no se utilizará para ningún otro fin, y puede darse de baja en cualquier momento.

Contato El Museo

Enviar un mensaje a Casa Taller Tomàs Bel:

Categoría

Museos cercanos


Otros Museo de arte en Barcelona

Mostrar Todas