MiBa Museum

MiBa Museum Benvolguts visitants,

El museu miba ha tancat la seva seu física però continua com un projecte itinerant portant la seva col·lecció arreu del món!
(18)

Si ens voleu seguir la pista:
www.mibamuseum.com
www.twitter.com/mibamuseum
www.peptorres.es

Per més informació: 93 332 79 30
_______________________

Queridos visitantes,

El museo miba ha cerrado su sede física pero continua como un proyecto itinerante llevando nuestra colección ¡por todo el mundo! Síguenos la pista:
www.mibamuseum.com
www.twitter.com/mibamuseum
www.peptorres.es

Para más inf

Si ens voleu seguir la pista:
www.mibamuseum.com
www.twitter.com/mibamuseum
www.peptorres.es

Per més informació: 93 332 79 30
_______________________

Queridos visitantes,

El museo miba ha cerrado su sede física pero continua como un proyecto itinerante llevando nuestra colección ¡por todo el mundo! Síguenos la pista:
www.mibamuseum.com
www.twitter.com/mibamuseum
www.peptorres.es

Para más inf

04/05/2017
HIGIA TECH - Nuestra lucha contra el cáncer de mama

Us presentem "Eva", un sostenidor que ajuda a la prevenció del càncer de mama mitjançant la implementació de sensors de tacte, temperatura i llum a la peça.

Ha estat inventant per Julian Rios Cantu, un jove mexicà de 18 anys.

_________________________

Os presentamos "Eva", un sujetador que ayuda a la prevención del cárter de mama mediante la implementación de sensores de tacto, temperatura y luz a la prenda.

Ha sido inventando por Julian Rios Cantu, un joven mexicano de 18 años.

LET'S GIVE WOMEN A BETTER CHANCE AT LIFE. Facebook: Higia Technologies Mail: [email protected] Web: higia.tech Twitter: @Higia_Tech

Us presentem l'EggBot, un robot que a través de la decoració d'ous de Pasqua, ens mostra els conceptes bàsics d'electròn...
11/04/2017
Este robot pinta huevos de Pascua

Us presentem l'EggBot, un robot que a través de la decoració d'ous de Pasqua, ens mostra els conceptes bàsics d'electrònica, mecànica i software que utilitzem en el terreny de la robòtica:

_____________________________________________________________

Os presentamos el EggBot, un robot que a través de la decoración de huevos de Pascua, nos muestra los conceptos básicos de electrónica, mecánica y software que utilizamos en el terreno de la robótica:

Los creadores de EggBot quieren que aprendas electrónica, mecánica y robótica

04/04/2017
I had a robot do my nails

La Simone Giertz ens ensenya com ha construït el seu estrambòtic i no del tot funcional robot per fer-se la manicura!

_________________________

La Simone Giertz nos enseña cómo ha construido su estrambótico y no del todo funcional robot para hacerse la manicura!

https://youtu.be/BTJOS__ZH5M

I had a robot do my nail polish because I'm DISAPPOINTED that it's 2017 and I still have to DO THAT STUFF MYSELF. C'mon technology catch up. 👇 OTHER PLACES W...

Aquest divendres, aterrem a Martorell amb les places esgotades per la jornada de "Flydays" que farà Pep Torres per la Xa...
22/02/2017
FLYDAYS-by-Pep-Torres-FEM-XARXA-FEM-EMPRESA

Aquest divendres, aterrem a Martorell amb les places esgotades per la jornada de "Flydays" que farà Pep Torres per la Xarxa de Municipis del Baix Llobregat Nord.

El concepte "Flyday" neix fa 5 anys de la paraula "Fly + Friday" (Volar + Divendres) amb l'objectiu d'ajudar a totes aquelles persones que tinguin una idea o un projecte en desenvolupament i tinguin algun dubte sobre el procés creatiu o necessitin algun consell per desencallar i "fer volar" la seva idea.

_______________________

Este viernes, aterrizamos en Martorell con las plazas agotadas para la jornada de "Flydays" que hará Pep Torres para la Red de Municipios del Baix Llobregat Nord.

El concepto "Flyday" nace hace 5 años de la palabra "Fly + Friday" (Volar + Viernes) con el objetivo de ayudar a todas aquellas personas que tengan una idea o un proyecto en desarrollo y tengan alguna duda sobre el proceso creativo o necesiten algún consejo para desatascar y "hacer volar" su idea.

http://www.moliempresa.cat/agendaItem/199/FLYDAYS-by-Pep-Torres-FEM-XARXA-FEM-EMPRESA/.ca.html

Persones emprenedores FLYDAYS · UN FAR PER SALVAR IDEES Flaydays és un format que neix sota una única premissa, aconseguir que les persones portin a terme les idees que bullen al seu interior i plantar en la seva ment una llavor: no hi ha absolutament res que no pugui dur-se a terme Aquest innovador

Aquesta setmana visitem durant 3 dies l'escola La Caixa de Barcelona que celebra la Setmana Cultural (Setmana dels inven...
20/02/2017
Escola La Caixa on Twitter

Aquesta setmana visitem durant 3 dies l'escola La Caixa de Barcelona que celebra la Setmana Cultural (Setmana dels invents) on hem organitzat xerrades, exhibició d'invents i tallers per Ed. Infantil i Ed. Primària.
Ja tenim ganes de veure què inventaran!

_____________________

Esta semana visitamos durante 3 días la escuela La Caixa de Barcelona que celebra la Semana Cultural (Semana de los inventos) donde hemos organizado charlas, exhibición de inventos y talleres para Ed. Infantil y Ed. Primaria.
¡Estamos ansiosos por ver qué inventarán!

Foto via:
https://twitter.com/EscolaCaixa/status/833607178686693376

“Comencem la primera activitat que ens farà el @mibamuseum . Durant 3 dies faran xerrades i tallers per a tota l'Escola La Caixa.”

Sabíeu que Edison va inventar la màquina de tatuar?Va ser l'any 1876 quan va desenvolupar un aparell que perforava i dip...
15/02/2017
3 inventos poco conocidos de Edison

Sabíeu que Edison va inventar la màquina de tatuar?
Va ser l'any 1876 quan va desenvolupar un aparell que perforava i dipositava tinta. Un any després patentava la màquina de tatuar tal com la coneixem avui en dia.

_____________________________

¿Sabíais que Edison inventó la máquina de tatuar?
Fue en 1876 cuando desarrolló un aparato que perforaba y depositaba tinta. Un año después patentaba la máquina de tatuar tal como la conocemos hoy en día.

http://www.muyhistoria.es/contemporanea/articulo/3-inventos-poco-conocidos-de-edison-441486727374?utm_source=Cheetah&utm_medium=email_MUY&utm_campaign=170215_Newsletter

Te descubrimos 3 inventos poco conocidos de Edison, famoso por la bombilla y el fonógrafo.

09/02/2017
Estefania on Twitter

Petit vídeo que l'Estefania ens comparteix a través de Twitter on els alumnes de Secundària treballen conjuntament la creació d'un nou producte, servei o invent!

Taller "Creant Idees" per l'assignatura d'emprenedoria de l'Escola Pia de Sabadell.

______________________________________

Pequeño vídeo que Estefanía nos comparte a través de Twitter donde alumnos de Secundaria trabajan conjuntamente la creación de un nuevo producto, servicio o invento.

Taller "Creando Ideas" para la asignatura de emprendimiento de la Escola Pia de Sabadell.

https://twitter.com/glaucka/status/829650800938987524

“Ara sí: taller pràctic d'invents amb en Joel del @mibamuseum a l'@epiasabadell https://t.co/LLbO5tycAF”

06/02/2017
FLYDAYS-by-Pep-Torres-FEM-XARXA-FEM-EMPRESA

El 24 de Febrer la Xarxa de municipis del Baix Llobregat Nord organitza sessions de #Flydays per emprenedors. 30 inspiradors minuts amb Pep Torres per tots aquells que ho desitgeu.
Places limitades!

________________________

El 24 de Febrero la Xarxa de municipis del Baix Llobregat Nord organiza sesiones de #Flydays para emprendedores. 30 inspiradores minutos con Pep Torres para todos aquellos que lo deseéis.
¡Plazas limitadas!

http://www.moliempresa.cat/agendaItem/199/FLYDAYS-by-Pep-Torres-FEM-XARXA-FEM-EMPRESA/.ca.html?platform=hootsuite

Persones emprenedores FLYDAYS · UN FAR PER SALVAR IDEES Flaydays és un format que neix sota una única premissa, aconseguir que les persones portin a terme les idees que bullen al seu interior i plantar en la seva ment una llavor: no hi ha absolutament res que no pugui dur-se a terme Aquest innovador

Sabeu què és el grafè?Es considera el material del futur per la seva resistència, duresa, flexibilitat, lleugeresa i con...
03/02/2017
Fabrican grafeno con aceite de fritanga

Sabeu què és el grafè?
Es considera el material del futur per la seva resistència, duresa, flexibilitat, lleugeresa i conductivitat tèrmica i elèctrica.
Tot i que encara es treballa en una aplicació pràctica se segueix estudiant la manera d'abaratir costos i introduir-lo al gran consum.

____________________________________________

¿Sabéis qué es el grafeno?
Se considera el material del futuro por su resistencia, dureza, flexibilidad, ligereza y conductividad térmica y eléctrica.
Aunque todavía se trabaja en una aplicación práctica se sigue estudiando la manera de abaratar costos y introducirlo en el gran consumo.

http://www.quo.es/ciencia/grafeno

Con este método su precio puede reducirse más de la mitad

Way to Asia! No us perdeu el fantàstic reportatge d'Asia News a Pep Torres:____________Os dejamos el enlace del fantásti...
26/01/2017
Creative, Inventor, Trailblazer: Pep Torres

Way to Asia! No us perdeu el fantàstic reportatge d'Asia News a Pep Torres:

____________

Os dejamos el enlace del fantástico reportaje de Asia News a Pep Torres:

http://www.channelnewsasia.com/tv/tvshows/firstlook/creative-inventor-trailblazer-pep-torres/3464842.html#

We meet the man with the future in his hands. A self-professed 'Renaissance man' with ideas that'll make you exclaim with glee and wonder. We dive into the creative world of Spanish inventor Pep Torres.

16/01/2017
Zimbabwe’s 'Friendship Bench' Offers Blueprint for Mental Health Treatment Across Africa

A Zimbabwe han creat els "bancs de l'amistat" on la gent pot seure i explicar els seus problemes:

http://www.friendshipbenchzimbabwe.org

_________________________________

En Zimbabwe han creado los "bancos de la amistad" donde la gente puede sentarse y explicar sus problemas:

http://www.friendshipbenchzimbabwe.org

https://www.youtube.com/watch?v=rZP8s1CIVMY

Doctors say mental health problems are a hidden crisis in much of Africa, but lay health workers in Zimbabwe have been offering private therapy sessions on t...

El "(Sentador) de mares", l'invent nadalenc que està revolucionant les xarxes:_________________________________El "Senta...
19/12/2016
La ingeniosa crítica a la desigualdad de género durante la cena de Navidad

El "(Sentador) de mares", l'invent nadalenc que està revolucionant les xarxes:

_________________________________

El "Sentador de madres", el invento navideño que está revolucionando las redes:

Si eres madre y más que deseando estás temiendo la llegada de la cena de Navidad, tienes que ver este vídeo. SI eres de las mujeres que durante la cena no para, de arriba para

En Pep Torres explica a BTV quins són els nous projectes com a museu itinerant: “No sóc milionari i prefereixo gastar-me...
16/12/2016
El miBa tanca portes per convertir-se en un museu itinerant | BTVNOTICIES.cat

En Pep Torres explica a BTV quins són els nous projectes com a museu itinerant: “No sóc milionari i prefereixo gastar-me els diners en els continguts. Amb un museu itinerant ho podré fer i, a la vegada, podré arribar a molta més gent”.

________________________

Pep Torres explica en BTV cuáles son los nuevos proyectos como museo itinerante: "No soy millonario y prefiero gastarme el dinero en los contenidos. Con un museo itinerante podré hacerlo y, a la vez, podré llegar a mucha más gente ".

'No sóc milionari i prefereixo gastar-me els diners en els continguts. Amb un museu itinerant ho podré fer i, a la...

El 23 de març de 2011 es va inaugurar el miba. Hi havia cua a l'entrada.El dia 25 al cap de 15 minuts d'obrir, es va inu...
13/12/2016
El museo de los inventos de Barcelona cierra su sede y se hará nómada

El 23 de març de 2011 es va inaugurar el miba. Hi havia cua a l'entrada.

El dia 25 al cap de 15 minuts d'obrir, es va inundar. Tanquem, i reobrim un mes més tard. Ja no hi havia cua per entrar. En fi ... ningú va dir que les coses anaven a ser fàcils. I per descomptat no ho han estat.

El que passa és que els camins fàcils solen portar-te a llocs previsibles, còmodes i amb poc risc, però avorridament previsibles.
Per contra els complicats et fan patir, i molt. Però et sorprenen amb destinacions que no haguessis imaginat -ni possiblement- aconseguit mai. I això li ha passat al miba, que va començar com un museu i avui finalment ha donat un meditat i (emocionalment) molt complex pas, per reconvertir-se en una cosa que ens portarà molt més lluny.

Deixa'ns anunciar-te que el proper 31 de desembre a les 14h tanquem definitivament la seu física del carrer Ciutat 7 de Barcelona. Tanquem el museu físic de Barcelona. Sí.
I ens anem.

On? et preguntaràs ...

Doncs a tot arreu. Literalment.

Segurament a finals de 2017 o principis de 2018 el miba aterrarà en format Pop Up a Mont-real i amb una mica de sort a Singapur. Potser fem alguna cosa itinerant pels Estats Units que comenci a Nova York durant 2018 i és factible que estiguem per Barcelona de tant en tant en llocs que no et pots arribar a imaginar. Aquest és el plà.

Des de l'1 de gener, les escoles ja no vindran al miba, sinó que és el miba serà el que anirà a les escoles. Les visites d'alumnes que ja teníem tancades al miba per 2017, s'han reconvertit en meravelloses visites del miba a la pròpia escola. Els col·legis que hem contactat estan encantats, i els nens al·lucinaran!

El món ja està canviant. En mig d'aquesta revolució que ens està tocant viure i els formats que estaven gravats amb cisell a la pedra, estan caient un darrere l'altre. Un museu d'Idees i Invents, com no podria ser d'altra manera, ha de reinventar aquest format...o almenys intentar-ho.

No hem tingut subvencions, ni ajudes públiques de cap tipus. Ha estat un projecte aixecat i defensat per les persones que componen un equip que ja són i seran per sempre la meva família.
Així que avui deixem enrere maons i pedres i anem a reinventar-ho tot de nou, perquè com diu el nostre eslògan 'No tot està inventat'.

Visca el miba!

-Pep Torres-

_______________________________________________

El 23 de marzo de 2011 se inauguró el miba. Había cola en la entrada.

El día 25 al cabo de 15 minutos de abrir, se inundó. Cerramos, y reabrimos un mes más tarde. Ya no había cola para entrar.
En fin… nadie dijo que las cosas iban a ser fáciles. Y desde luego no lo han sido.

Sucede que los caminos fáciles suelen llevarte a lugares previsibles. Cómodos y con poco riesgo, pero aburridamente previsibles.

Por el contrario los complicados te hacen sufrir, y mucho. Pero te sorprenden con destinos que no hubieras imaginado -ni posiblemente- alcanzado jamás. Y esto le ha sucedido al miba, que empezó como un museo y hoy finalmente ha dado un meditado y (emocionalmente) muy complejo paso, para reconvertirse en algo que nos llevará mucho más lejos.

Déjanos anunciarte que el próximo 31 de diciembre a las 14h cerramos definitivamente la sede física de la calle Ciutat 7 de Barcelona. Cerramos el museo físico de Barcelona. Sí.
Y nos vamos.
¿Dónde? te preguntarás…
Pues a todas partes. Literalmente.

Seguramente a finales de 2017 o principios de 2018 el miba aterrizará en formato Pop Up en Montreal. Y con un poco de suerte en Singapur. Quizá hagamos algo itinerante por Estados Unidos que empiece en Nueva York durante 2018. Y es factible que estemos por Barcelona de vez en cuando en lugares que no te puedes llegar a imaginar. Ese es el plan.

Desde el 1 de enero, los colegios ya no vendrán al miba, sino que es el miba el que irá a los colegios. Las visitas de alumnos que ya teníamos cerradas en el miba para 2017, se han reconvertido en maravillosas visitas del miba a la propia escuela. Los colegios que hemos contactado están encantados, y los niños van a alucinar.

El mundo ya ha cambiado en esta revolución que nos esta tocando vivir, y los formatos que estaban grabados con cincel en la piedra, están cayendo uno tras otro. Un museo de Ideas e Inventos, como no podría ser de otra forma, tiene que reinventar este formato. O por lo menos intentarlo.

No hemos tenido subvenciones, ni ayudas públicas de ningún tipo. Ha sido un proyecto levantado y defendido por las personas que componen un equipo que ya son y serán para siempre mi familia.
Así que hoy dejamos atrás ladrillos y piedras y vamos a reinventarlo todo de nuevo, porque como dice nuestro eslogan ‘No todo está inventado’.

¡Viva el miba!

-Pep Torres-

http://www.lavanguardia.com/local/barcelona/20161213/412592571580/museo-inventos-barcelona-cierra-sede.html

El Museo de Ideas e Inventos de Barcelona (Miba) cierra su sede en la calle Ciutat del barrio Gòtic (Barcelona) y a partir del 1 de enero se convertirá en un 'museo itinerante'. Así lo ha anunciado la...

Pels que tingueu temps per pensar durant el pont i us atreviu amb el repte! A inventar!Para los que tengáis tiempo para ...
02/12/2016
La NASA ofrece 30.000 dólares por un aparato que recoja orina y heces

Pels que tingueu temps per pensar durant el pont i us atreviu amb el repte! A inventar!

Para los que tengáis tiempo para pensar durante el puente y os atreváis con este reto. ¡A inventar!

La agencia espacial estadounidense necesita un invento para mantener los trajes de los astronautas aislados de sus propios excrementos durante un mínimo de 6 días

Un sorprenent oasi subterrani que cobrarà vida el 2021 a Nova York:Un sorprendente oasis subterráneo que cobrará vida en...
17/11/2016
El jardín subterráneo alimentado por placas solares

Un sorprenent oasi subterrani que cobrarà vida el 2021 a Nova York:

Un sorprendente oasis subterráneo que cobrará vida en 2021 en Nueva York:

via Revista Quo

http://coctel-de-ciencias.blogs.quo.es/2016/11/14/el-jardin-subterraneo-alimentado-por-placas-solares/

Verde y fresco, un parque subterráneo brotará bajo Nueva York. Los rayos del sol alcanzarán la vegetación a través de paneles solares que redirigen la luz desde la superficie a las profundidades. El proyecto pretende crear espacios verdes en rincones impensables. Este oasis urbano podría abris sus v...

Article del diari Ara pel Dia Internacional del invents:"La diferència entre innovar o no, no és tenir bones idees, sinó...
11/11/2016
Inventor, la ment incansable

Article del diari Ara pel Dia Internacional del invents:
"La diferència entre innovar o no, no és tenir bones idees, sinó executar les que tinguis, encara que siguin dolentes" - Pep Torres.

Avui se’n celebra el Dia Internacional, i els experts reivindiquen que “el món és ple de creatius potencials que només necessiten tenir fe en les seves idees”

Un cop més, els nostres petits inventors expliquen algún dels seus invents patentats per Volart Pons. Ho podeu veure-ho ...
31/10/2016
Catakrac | BTV.cat

Un cop més, els nostres petits inventors expliquen algún dels seus invents patentats per Volart Pons. Ho podeu veure-ho al minut 9:15 en aquest reportatge del programa Catakrac! Gràcies a la Btv

Una vez más, nuestros pequeños inventores explican algunos de sus inventos patentados por Volart Pons. Lo podéis ver en el minuto 9:15 en este reportaje del programa Catakrac! Gracias a Btv.

http://www.btv.cat/catakrac/

‘Catakrac’ és el programa infantil de BTV fet’ pels’ i ‘per’ els nens de Barcelona. Diem fet ‘pels’ perquè cada setmana tenim un presentador ...

07/10/2016
Els millors inventors

Aquí podeu veure alguns dels nous invents que existeixen gràcies a nens/nes de 6 a 12 anys guanyadors del concurs Mini Miba.
Ells han sigut premiats amb una patent per l'oficina de marques i patentes Volart Pons per tenir una brillant idea que pot arribar a donar la volta al món! http://www.ccma.cat/tv3/super3/infok/els-millors-inventors/video/5624110/

Aquí podéis ver algunos de los nuevos inventos que existen gracias a niños/as de 6 a 12 años ganadores del concurso Mini Miba.
Ellos han sido premiados con una patente por la oficina de marcas y patentes Volart Pons al tener una idea brillante que puede llegar a dar la vuelta al mundo!

Coneixem els guanyadors del premi al millor invent del Museu dels Invents i les Idees de Barcelona, el MIBA. Totes les idees són molt originals i útils. Les voleu veure?

Dirección

Ciutat 7
Barcelona
08002

Notificaciones

Sé el primero en enterarse y déjanos enviarle un correo electrónico cuando MiBa Museum publique noticias y promociones. Su dirección de correo electrónico no se utilizará para ningún otro fin, y puede darse de baja en cualquier momento.

Contato El Museo

Enviar un mensaje a MiBa Museum:

Categoría

Museos cercanos


Otros Museo de arte en Barcelona

Mostrar Todas