Theartweb

Theartweb hedendaagse kunst in België en Nederland
(1)

Adres

Aalst
9300

Meldingen

Wees de eerste die het weet en laat ons u een e-mail sturen wanneer Theartweb nieuws en promoties plaatst. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Contact Het Museum

Stuur een bericht naar Theartweb:

Delen

een passie voor kunst

In 2004 ben ik met heel veel passie, maar ook een stukje naïviteit, gestart met het uitgeven van ISEL-magazine. Gedurende 10-jaar mochten we kennis maken met fantastische gepassioneerde kunstenaars en kunstliefhebbers. Nog steeds word ik over het magazine aangesproken, en laat men weten dat het magazine gemist wordt. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan zegt men. Ik loop dan ook al een hele tijd met het idee om opnieuw te starten met een Kunstmagazine – Kunstplatform en dat is theARTweb geworden.

Gestadig neemt kunstbeleving toe en wordt de meerwaarde ervan meer en meer erkend in onze samenleving. Ondanks de grotere interesse blijft het een uitdaging een financieel leefbaar kunstmagazine uit te geven in ons land. Maar dit geldt evenzeer voor kunstenaars, galeries en musea. Daarom laat ons elkaar ondersteunen zodat we samen succesvol zijn.

theARTweb is het informatieplatform dat zich tot doel stelt kunstenaars, galerijen en musea hun werk alsook hun activiteiten, kenbaar te maken. theARTweb brengt kunstenaars samen met kunstliefhebbers. Het trekt de aandacht van de kunstliefhebber en wijst hen de weg naar het werk van de kunstenaar.


Andere Kunstgalerie in Aalst

Alles Zien